Питане за работно облекло ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Питане за работно облекло ?

Мнение от ///vlado » 14 Юли 2008, 21:27

Аве колеги,някой някаква идея ? Магазин за такива работи ? Трябва ми по специално цял гашеризон ,примерно от такъв тип :roll:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 14 Юли 2008, 21:39

мисля че във всеки по-елитен магазин за авточасти могат да ти доставят, един колега си взе такъв цял и е точно BMW Power на раменете пише Hugo Boss много е здрав, струва 30 лв

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 14 Юли 2008, 21:41

Последния път питах на едно изложение,и като ми обадиха 1500 еuro ..... :mhihi:

П.П А примерно ако отида в Камор или в Дару ,могат ли да ми го доставят :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 14 Юли 2008, 21:45

разбира се, ще говоря пак с моя човек и ще ти кажа точно от къде го е заявил ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Юли 2008, 21:53

///vlado написа:...

Приготви се за цифромания в представителите... ;)
Иначе ако търсиш работно облекло ама баш си за работа,не да чупиш стойки с него на геме димитров от четвърти километър тръгваш нагоре в посока софавто..преди светофара на следствената служба от дясната страна има един нов блок..в него има кафе с име канапе или нещо такова..точно до него от дясната страна има такъв магазин ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 14 Юли 2008, 22:02

///MapTo написа:
///vlado написа:...

Приготви се за цифромания в представителите... ;)
Иначе ако търсиш работно облекло ама баш си за работа,не да чупиш стойки с него на геме димитров от четвърти километър тръгваш нагоре в посока софавто..преди светофара на следствената служба от дясната страна има един нов блок..в него има кафе с име канапе или нещо такова..точно до него от дясната страна има такъв магазин ;)

E да де нещо такова само,че ми трябва да е цяло ,а не с презрамки :roll:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Юли 2008, 22:14

Има 100%...бегай утре да провериш...ако са свършили броиките,което ме съмнява,продължаваш нагоре по гемето и първата пряка в дясно..беше някакъв шорткът за към кат..завиваш и вместо да продължиш по пътя надясно за към кат спираш в ляво..та там има още един или два такива магазина ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 14 Юли 2008, 22:26

Meрси , утре съм там :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Юли 2008, 22:35

///vlado написа:Последния път питах на едно изложение,и като ми обадиха 1500 еuro ..... :mhihi:

П.П А примерно ако отида в Камор или в Дару ,могат ли да ми го доставят :roll:

тая цена ти се е сторила невероятна понеже си питал конкретно за такъв като на състезатеилте гащеризоните а ти търсиш обикновен работен като за сервиз,разликата е че първите са си направени от някви маняшки материи негорими,да се проветрява тялото и тнт няма как да струва 20лева ;) мисля че vld продава такива работи

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 15 Юли 2008, 7:58

...има още един магазин на опълченска- ако идваш от сливница по опълченска, минаваш църквата от дясно, пресичаш трамвайните линии и преди следващото кръстовище гледаш от дясно- има работни каски, гащеризони и др....
...друг такъв - на симеон като тръгнеш от опълченска по симеон по посокака люлин- минаваш в дясно една аутомания, сексшоп и после е тоя за работни дреши

ако някой знае за 30 лева откъде да си купя гащеризон на бмв-заубер да каже, че съм заинтересован да си мия колата с него!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Re: Питане за работно облекло ?

Мнение от stozashto » 15 Юли 2008, 9:16

///vlado написа:Изображение

Ако на това казваш "работно облекло", явно много специална трябва да ти е работата... ;) Интересно, с такава работа, каква ли е представата ти за "официално облекло"... :)
Иначе "обикновено" работно облекло с кройка, наподобяваща горната, има и на Илиянци... и на всяко Стройко. :) Цените са променлива величина...
Успех!
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар

Re: Питане за работно облекло ?

Мнение от ///vlado » 15 Юли 2008, 22:35

[quote="stozashto"][/quote]

Сложих снимката,защото търсих от такъв тип цял,а не с презрамки ;)

А иначе неска ходих до тоя магазин дето ///МарТо каза.Влезнах вътре огледах ала бала,нали имаше некфи гащеризони малко страни,И нали такъв си питам за това онова.И на края чичката пита:

-Ама за какво ще го ползваш тоя гащеризон.И аз му отвръщам ,нали за работа в сервиз, и той:

-Ама не ,не неможе тия гащеризони са за ..... Цитирам " работа на пътни работници,за полагане на асфалт и темподобни. При което седим такъв :shock: Изгледах го доста умно,и нещо почна да ми обяснява,при което си викам ясно тука раота май няма свършим :mhihi: И отидох в другия магазин дето беше казал,там през прекия път за КАТ,ама явно ората бяха в обедна , и съм ги изпуснал,та за тва утре май ,че одим пак ;)

Поздрави

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 15 Юли 2008, 23:05

Колега ///vlado ако искаш мога да те свържа с едно приятелче което е представител на NILS и мога да ти кажа че имат доста сполучливи гащеризони на поносима цена (ако не се лъжа бяха към 40-45 кинта)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 15 Юли 2008, 23:18

Пак до НСС, но май не си бил в точния магазин :roll:
http://www.olympsafety.com/packages/wgt ... &page=home

От Цариградско, по ГМДимитров, след НСС вдясно, по-навътре, едноетажна постройка. Шефа е маниак на тема екипировки :shock: .

http://www.olympsafety.com/packages/wgt.aspx?fi=4886&setlng=bg&typegroup=25472&page=offer&offer=1765203
Изображение
Гащиризон Navi мод. 12 300
Гащеризон - закопчаване с цип, външни джобове - 2 горни с цип, 2 предни, 1 заден и 1 инструментален.
Състав - 100 % П или комбинации от П/ПЕ, грамаж 112-360 g/m2
Цветове - бял, сив, жълт, оранж, светло, кралско и тъмно син, червен, зелен.
20лв
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 17 Юли 2008, 23:01

Колеги благодарско ;) Се пак ако някой има още идеи да драска на лично ;)

Назад към Извън Темата