Питанка за филм
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Питанка за филм
айде, че ще полудея от седмица вече...
накратко, във филма се разказва за обир на залозите от конни надбягвания... самия обир е и облог между главния герой и собственика на хиподрума... накрая парите се измъкнаха с една линейка точно преди полицията да блокира всички изходи...
характерен момент е придвижването на хероят с риза хавайка в автобус, като през това време беше следен от 2 горилки, които смятаха че работата е фасулска... само че тя стана сруга, след като още 10-ина души от автобуса облякоха същите ризи на промоция
...
втълпил съм си , че главния герой е пиърс броснан, обаче му премятам целия плей лист, и няма такъв филм
... което значи, че може и да не е той 
накратко, във филма се разказва за обир на залозите от конни надбягвания... самия обир е и облог между главния герой и собственика на хиподрума... накрая парите се измъкнаха с една линейка точно преди полицията да блокира всички изходи...
характерен момент е придвижването на хероят с риза хавайка в автобус, като през това време беше следен от 2 горилки, които смятаха че работата е фасулска... само че тя стана сруга, след като още 10-ина души от автобуса облякоха същите ризи на промоция

втълпил съм си , че главния герой е пиърс броснан, обаче му премятам целия плей лист, и няма такъв филм

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Сега и аз ще полудея... вкара ме в мисли... Филма съм го гледал на 1000%, но не мога да се сетя и аз как се казва. Почвам и аз да мисля, дано да се сетя тази седмица.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да не е "Ужилването" 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
мерси, но не е този със сигурност... търся по-стар филм...
айде да го заключва некой, аз ще продължа си почесвам мозъка, и ако стигна до резултат, ше пусна пак тема
айде да го заключва некой, аз ще продължа си почесвам мозъка, и ако стигна до резултат, ше пусна пак тема

5 мнения
• Страница 1 от 1