Съвет относно екскурзия до Турция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Съвет относно екскурзия до Турция

Мнение от gigaset » 07 Юли 2008, 10:01

Колеги,има ли някои сред нас които да работи в туристическа компания.
Трябва ми съвет или директно оферта за море в Турция за август месец но не мога да се ориентирам каде точно да отида

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 07 Юли 2008, 11:14

Баце, отлепвай за Мармарис, отивай в улицата с дискотеките и си ти :mhihi:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Юли 2008, 11:32

он травел!
нямам познати,но ги ползвам от години и съм доволен. специално за турция /тва е фирма на турчин/ са много добри..!!
аз отивам след една седмица с уредено от тях спане...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 07 Юли 2008, 11:37

speedmaniac написа:Баце, отлепвай за Мармарис, отивай в улицата с дискотеките и си ти :mhihi:

Ти май не му мислиш много доброто щом му предлагаш там август месец. Там жегите по това време са убиийствени :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Юли 2008, 11:38

то в турция през август нема неубийствени жеги никъде...!!! просто насекъде си е адска жега тва време, па надолу-анталия напрао почва да ти се сварява мозъка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vAiO » 07 Юли 2008, 11:40

да наистина Август не е оферта за Турция,
за Турция най-добре е през Май или Септември
иначе като курорт - препоръчвам Анталия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 07 Юли 2008, 11:40

Жегите не са проблем....
2 дена гледам оферти,трябва ми някои да ме ориентира кум конкретен курорт,за кушадасъ ме отказаха с половин дума:)
Гледам оферти и има някои хотели в гората едва ли не ,искам вечер да излезна от хотела и да се разходя ,не да с епраа на скандинавски турист като бича само в хотела :)
та и аз маи се ориентирам към Мармарис

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Юли 2008, 11:44

gigaset написа:Жегите не са проблем....
2 дена гледам оферти,трябва ми някои да ме ориентира кум конкретен курорт,за кушадасъ ме отказаха с половин дума:)
Гледам оферти и има някои хотели в гората едва ли не ,искам вечер да излезна от хотела и да се разходя ,не да с епраа на скандинавски турист като бича само в хотела :)
та и аз маи се ориентирам към Мармарис

аз съм в кушадасъ-не в самият град ,а в квартал на 10км и трябва да ти кажа,че вече втори път ходя и си е супер и има къде да се разходиш.
има алея до плажа дълга около 15км и много капанчета,алейки,кафета и градини....!!
най-доброто ,което можеш да направиш ,където и да отидеш е да идеш в проверено място! намери човек,който е ходил в курорта ,който си си избрал и да е бил в хотела ,в който да идеш,щото от хотел до хотел има огромна разлика,въпреки еднаквите звезди...!!! ходи на проверено!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 07 Юли 2008, 11:47

Едни приятели ги чакам да се приберат от Кушадасъ и ще видим какво ще кажат незнам с коя фирма са се хванали,ама взеха добра оферта 10 нощувки 250 евро

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 07 Юли 2008, 11:57

Май месец бях в Анталия. Първо че плажа беше камънак второ че
обслужването не беше читаво иии трето в 12 вечерта температурите бяха между 35 - 38 градуса. Иначе като цени е горе долу като в българия с
опцията че по магазините като се пазариш можеш да го докараш и по
евтино от в Б-я.

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Юли 2008, 11:58

тия спанета за като за без пари понякога излизат през носа ,ма дано да не са уцелили греда!! на мен ми излезе около 1100 евра за 12 дена за трима човека!!платил съм ,обаче през април и тва са 15% надолу и още 5% за редовен клиент!!!
като си върна ще напиша как е било ,ма аз вече съм бил там и съм сигурен ,че ше се размажа от кеф!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Юли 2008, 12:00

pesho написа:Май месец бях в Анталия. Първо че плажа беше камънак второ че
обслужването не беше читаво иии трето в 12 вечерта температурите бяха между 35 - 38 градуса. Иначе като цени е горе долу като в българия с
евтино от в Б-я.

не си уцелил анталията!
бях там преди време,в кемер на 30км от града! пясъчен плаж,обслужване като за султан!!!няма такъв кеф-са не ходя там ,щото ми е далече да се занеса с колата -иначе е страхотно!
пак ви казвам - има огромно значение хотела!! един до друг хотели и разликата е от земята до небето!! като ходих в анталия с чартъра в самолета на връщане едни се хвалеха до небето ,а други псуваха а парите ни бяха адни и същи!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vAiO » 07 Юли 2008, 12:03

SKISA написа:
pesho написа:Май месец бях в Анталия. Първо че плажа беше камънак второ че
евтино от в Б-я.

не си уцелил анталията!
бях там преди време,в кемер на 30км от града! пясъчен плаж,обслужване като за султан!!!няма такъв кеф-са не ходя там ,щото ми е далече да се занеса с колата -иначе е страхотно!
пак ви казвам - има огромно значение хотела!! един до друг хотели и разликата е от земята до небето!! като ходих в анталия с чартъра в самолета на връщане едни се хвалеха до небето ,а други псуваха а парите ни бяха адни и същи!!!

дам колегата е прав - виж внимателно кой хотел е офертата, защото има и такива които са ALL INCLUSIVE, и въпреки това може да се наложи да плащаш допълнително за чадър и шезлонг на плажа;

Аватар

Мнение от SKISA » 07 Юли 2008, 12:06

тва ,което требва да направиш е - човек ,на когото вярваш ,да ти препоръча хотела!!! и да е доволен,даже супер-доволен от почивката си!! и после си ти....
на описание и на интернет-сички са прекрасни!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 07 Юли 2008, 12:50

хаха колега ти некакъв робокоп ще дойдеш щом жегите не са проблем :mhihi: Аз бях в Кушадасъ от 1 до 10 юни и беше доста топло а сега не ми се мисли

Следваща

Назад към Извън Темата