Съвет относно екскурзия до Турция
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съвет относно екскурзия до Турция
Колеги,има ли някои сред нас които да работи в туристическа компания.
Трябва ми съвет или директно оферта за море в Турция за август месец но не мога да се ориентирам каде точно да отида
Трябва ми съвет или директно оферта за море в Турция за август месец но не мога да се ориентирам каде точно да отида
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Баце, отлепвай за Мармарис, отивай в улицата с дискотеките и си ти 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
он травел!
нямам познати,но ги ползвам от години и съм доволен. специално за турция /тва е фирма на турчин/ са много добри..!!
аз отивам след една седмица с уредено от тях спане...
нямам познати,но ги ползвам от години и съм доволен. специално за турция /тва е фирма на турчин/ са много добри..!!
аз отивам след една седмица с уредено от тях спане...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
speedmaniac написа:Баце, отлепвай за Мармарис, отивай в улицата с дискотеките и си ти
Ти май не му мислиш много доброто щом му предлагаш там август месец. Там жегите по това време са убиийствени

- SKISA
-
-
то в турция през август нема неубийствени жеги никъде...!!! просто насекъде си е адска жега тва време, па надолу-анталия напрао почва да ти се сварява мозъка.
Жегите не са проблем....
2 дена гледам оферти,трябва ми някои да ме ориентира кум конкретен курорт,за кушадасъ ме отказаха с половин дума:)
Гледам оферти и има някои хотели в гората едва ли не ,искам вечер да излезна от хотела и да се разходя ,не да с епраа на скандинавски турист като бича само в хотела
та и аз маи се ориентирам към Мармарис
2 дена гледам оферти,трябва ми някои да ме ориентира кум конкретен курорт,за кушадасъ ме отказаха с половин дума:)
Гледам оферти и има някои хотели в гората едва ли не ,искам вечер да излезна от хотела и да се разходя ,не да с епраа на скандинавски турист като бича само в хотела

- SKISA
-
-
gigaset написа:Жегите не са проблем....
Гледам оферти и има някои хотели в гората едва ли не ,искам вечер да излезна от хотела и да се разходя ,не да с епраа на скандинавски турист като бича само в хотела![]()
аз съм в кушадасъ-не в самият град ,а в квартал на 10км и трябва да ти кажа,че вече втори път ходя и си е супер и има къде да се разходиш.
има алея до плажа дълга около 15км и много капанчета,алейки,кафета и градини....!!
най-доброто ,което можеш да направиш ,където и да отидеш е да идеш в проверено място! намери човек,който е ходил в курорта ,който си си избрал и да е бил в хотела ,в който да идеш,щото от хотел до хотел има огромна разлика,въпреки еднаквите звезди...!!! ходи на проверено!!!!!
- SKISA
-
-
тия спанета за като за без пари понякога излизат през носа ,ма дано да не са уцелили греда!! на мен ми излезе около 1100 евра за 12 дена за трима човека!!платил съм ,обаче през април и тва са 15% надолу и още 5% за редовен клиент!!!
като си върна ще напиша как е било ,ма аз вече съм бил там и съм сигурен ,че ше се размажа от кеф!!!
като си върна ще напиша как е било ,ма аз вече съм бил там и съм сигурен ,че ше се размажа от кеф!!!
- SKISA
-
-
pesho написа:Май месец бях в Анталия. Първо че плажа беше камънак второ че
обслужването не беше читаво иии трето в 12 вечерта температурите бяха между 35 - 38 градуса. Иначе като цени е горе долу като в българия с
опцията че по магазините като се пазариш можеш да го докараш и по
евтино от в Б-я.
не си уцелил анталията!
бях там преди време,в кемер на 30км от града! пясъчен плаж,обслужване като за султан!!!няма такъв кеф-са не ходя там ,щото ми е далече да се занеса с колата -иначе е страхотно!
пак ви казвам - има огромно значение хотела!! един до друг хотели и разликата е от земята до небето!! като ходих в анталия с чартъра в самолета на връщане едни се хвалеха до небето ,а други псуваха а парите ни бяха адни и същи!!!
SKISA написа:pesho написа:Май месец бях в Анталия. Първо че плажа беше камънак второ че
обслужването не беше читаво иии трето в 12 вечерта температурите бяха между 35 - 38 градуса. Иначе като цени е горе долу като в българия с
опцията че по магазините като се пазариш можеш да го докараш и по
евтино от в Б-я.
не си уцелил анталията!
бях там преди време,в кемер на 30км от града! пясъчен плаж,обслужване като за султан!!!няма такъв кеф-са не ходя там ,щото ми е далече да се занеса с колата -иначе е страхотно!
пак ви казвам - има огромно значение хотела!! един до друг хотели и разликата е от земята до небето!! като ходих в анталия с чартъра в самолета на връщане едни се хвалеха до небето ,а други псуваха а парите ни бяха адни и същи!!!
дам колегата е прав - виж внимателно кой хотел е офертата, защото има и такива които са ALL INCLUSIVE, и въпреки това може да се наложи да плащаш допълнително за чадър и шезлонг на плажа;
- SKISA
-
-
тва ,което требва да направиш е - човек ,на когото вярваш ,да ти препоръча хотела!!! и да е доволен,даже супер-доволен от почивката си!! и после си ти....
на описание и на интернет-сички са прекрасни!!
на описание и на интернет-сички са прекрасни!!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
хаха колега ти некакъв робокоп ще дойдеш щом жегите не са проблем
Аз бях в Кушадасъ от 1 до 10 юни и беше доста топло а сега не ми се мисли

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2