Свързване на камера с PC и сваляне на видео
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Свързване на камера с PC и сваляне на видео
Камерата е Canon MV830i.
Първо проблема е, че не мога да свържа камерата с компютъра. Тегля некакви драйвери, но не се получава
От къде да изтегля драйвери, нещо не мога да се оправя с официалния сайт на Канон...
И другия ми въпрос е след като някак си успея да ги свържа с какво да свалям видеото?
Преди камерата беше свързана (от един познат) и ползвах Cyber Link Power Director. Свалях видеото в оригинално качество (май DV) и се получаваха някакви огромни файлове (20 мин филмче го записвах на 2 dvd-та). Доколкото проветох това голямото в DV формат трябва да конвертирам после в XVID примерно за да си дойде всичко на мястото... Какво да ползвам за целта?
Предварително благодаря
Първо проблема е, че не мога да свържа камерата с компютъра. Тегля некакви драйвери, но не се получава

И другия ми въпрос е след като някак си успея да ги свържа с какво да свалям видеото?
Преди камерата беше свързана (от един познат) и ползвах Cyber Link Power Director. Свалях видеото в оригинално качество (май DV) и се получаваха някакви огромни файлове (20 мин филмче го записвах на 2 dvd-та). Доколкото проветох това голямото в DV формат трябва да конвертирам после в XVID примерно за да си дойде всичко на мястото... Какво да ползвам за целта?
Предварително благодаря
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
пробвай без никакви драйвери.. само USB-to и газ, би трябвало ХР-то да ти покаже прозорец или found new hardware и да продалжиш на татък, успех 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Имам ги драйвърите. k5a01 mux.exe (36.8 MB) изтеглени от официалния сайт. Кажи как да ти ги пратя.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Milcho
- младши ентусиаст
-
Благодарение на t060 успях да свържа камерата и ПЦ-то. Свалих видеото 1,5гб за 8 мин.
Сега обаче проблема е, че като го конвертирам в мп4 звука се разминава и гласа на хората е променен...
Кажете какво да го правя, с какво да го конвертирам?
Сега се мъча с Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter v2.7.2
Сега обаче проблема е, че като го конвертирам в мп4 звука се разминава и гласа на хората е променен...
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Viper_one написа:Благодарение на t060 успях да свържа камерата и ПЦ-то. Свалих видеото 1,5гб за 8 мин.
Колега опитай с Total Video Converter.Аз нямам проблеми с нея

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Milcho
- младши ентусиаст
-
Мерси на всички, за съветите.
В крайна сметка свързах камерата с драйверите от t060 и след това ползвах Total Video Converter
Тук може да видите какво се получи http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 40#1065240
В крайна сметка свързах камерата с драйверите от t060 и след това ползвах Total Video Converter

Тук може да видите какво се получи http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 40#1065240
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Viper_one написа: ползвах Total Video Converter
Може ли някакъв линк към тази програма

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Milcho
- младши ентусиаст
-
X-citer написа:Viper_one написа: ползвах Total Video Converter
Може ли някакъв линк към тази програмаЛесна ли е за инсталация и работа, че съм малко скаран с тая техника
Аз използвах конкретно тази от тук http://store4.data.bg/turbogd/SOFT/AUDIO,VIDEO/ -Total Video Converter 3.10 + Serial.rar- (третото от долу на горе). А за работата с нея - аз до сега не бях ползвал такава програма, но се справих, само форматите, в които се конвертира видеото не ги разбирам всичките.
9 мнения
• Страница 1 от 1