Митница - София
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Митница - София
Абе за 3-ти път ям дървото с тия пумияри там. Става дума за дребни колетчета, в които майка ми праща подаръци за малкия.
Всеки път измислят причина да задържат колета на митницата и да искат пари щото трябвало иначе да се обмитява там и незнам си кво...
Последния път направих скандал и се оказа че не се обмитява стока която е на стойност под 60$ и пак зависи от стоката. А те ми смятат стойноста на челия колет и се усукват за 20 кинта. Не се обмитяват и всички видове стоки.
Аз вече забраних на майка ми да праща каквото и да е и реших да не се ядосвам повече.
Днес обаче жената ходи да взима тя едно колетче (Разбрали се зад гърба ми на нейно име да праща там глупости) и пак са намерили начин да я изнудят при това и взели 100 лева.
Не мога да изразя тука колко съм ядосан дееба майка им корумпирана дееба.
Някой изгарял ли е в тая митница. Я споделете за да не ме е яд чак толкова. Пък може и някой куркапан да им спретнеме.
Има една дебела свиня там на гишето дето ми се прай на много добронамерена и само си прай устата за некой лев, алчната гад.
Ако я скивам некъде извън митницата такъв шут ше и набия в гъза, че ше отлети...
Всеки път измислят причина да задържат колета на митницата и да искат пари щото трябвало иначе да се обмитява там и незнам си кво...
Последния път направих скандал и се оказа че не се обмитява стока която е на стойност под 60$ и пак зависи от стоката. А те ми смятат стойноста на челия колет и се усукват за 20 кинта. Не се обмитяват и всички видове стоки.
Аз вече забраних на майка ми да праща каквото и да е и реших да не се ядосвам повече.
Днес обаче жената ходи да взима тя едно колетче (Разбрали се зад гърба ми на нейно име да праща там глупости) и пак са намерили начин да я изнудят при това и взели 100 лева.
Не мога да изразя тука колко съм ядосан дееба майка им корумпирана дееба.
Някой изгарял ли е в тая митница. Я споделете за да не ме е яд чак толкова. Пък може и някой куркапан да им спретнеме.
Има една дебела свиня там на гишето дето ми се прай на много добронамерена и само си прай устата за некой лев, алчната гад.
Ако я скивам некъде извън митницата такъв шут ше и набия в гъза, че ше отлети...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Много са лестни даже, искай с колета да върви и една опростена фактура, в митническите документи също да фигурира цена околу 30тина долара като да се опомене че е подарък!
Ако почне да ти се борсуче, показваш тази фактура която е в колета (гледай да са 2 бройки). Ще се заяждате но в край на сметка няма какво да ти каже, продавача ако иска и за 1 долар ще ти го продаде. Клатете тая скапана държава!
Ако почне да ти се борсуче, показваш тази фактура която е в колета (гледай да са 2 бройки). Ще се заяждате но в край на сметка няма какво да ти каже, продавача ако иска и за 1 долар ще ти го продаде. Клатете тая скапана държава!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
stenly написа:Никакъв фандък за тея!
Също и за другите (с червените слънчогледи).
Държавният служител трябва да се научи, че това е служба, а не аренда.
Братле много са нагли тия, катаджиите репи да ядът. Това седи и те лъже най-нагло и ако незнаеш кое как се обмитява си те праскат.
И крадът, преди малко забелязах и липси... Това е станало докато уж са проверявали какво има в колета.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Аз за тва не работя с БГ митници, ами си ми пристигат колетчетата в Немция и нямам никакви грижи. Те и тука всеки път се правят, че стоката по-скъпа била, ама аз като им направя извадки от PayPal или като има фактурка към стоката и нищо не викат. В БГ предполагам, че като имаш фактурка вътре и пак няма на къде да ти ходят.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Бете аз къф съм го ял на централна митница
п.с.играл съм либеро и на Суходолската,Горублянската и Илиенската

п.с.играл съм либеро и на Суходолската,Горублянската и Илиенската

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
AlibiTu написа:Аз за тва не работя с БГ митници, ами си ми пристигат колетчетата в Немция и нямам никакви грижи. Те и тука всеки път се правят, че стоката по-скъпа била, ама аз като им направя извадки от PayPal или като има фактурка към стоката и нищо не викат. В БГ предполагам, че като имаш фактурка вътре и пак няма на къде да ти ходят.
Тва с фактурата е ясно и колегата по горе го каза, но всеки път ми задържат колета след като е платен да идва до вратата. Отивам и се почва усукването за кинти.
Следователно го задържат само и само да изкрънкат некой лев. Никаква основателна причина няма иначе. В колетите няма нито една стока за омитяване.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ако е над кило и половина - два го задържат, дори и да няма какво да обмитят, но защо да не пробват
Най много ме дразни работното им време, трябва да се излиза от работа за да си вземеш някаква кирлива стока... абе скапана работа!

Най много ме дразни работното им време, трябва да се излиза от работа за да си вземеш някаква кирлива стока... абе скапана работа!
Аз исках да им направя скрита камера , ама последния път се изнервих и им направих скандал. Като взех да ги посочвам пред всички на кой какви пари съм давал, направо забравиха да проверят единия колет. Ама файда няма от това май. Затрайват си за да не стане по-голям скандал и от следващия ден пак в същия дух.
Незнам как не е изгърмял никой още след като толкова народ са изгърбили.
Незнам как не е изгърмял никой още след като толкова народ са изгърбили.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2