Политическа.
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Политическа.
acer написа:...
Всичко, което каза е така, но... Винаги има едно голямо "НО"! Според мен масата от хората, особено в малките градчета и села си вярват на БСП-то до откат, това е едното, а другото е, че масата вече са толкова отчаяни, че не виждат смисъл нито в ходене до урните, нито протести, нито нищо. Силно се надявам това с окупирането на университетите да е само началото, защото един-два затворени университета, както е видно не им накривяват шапките. Ако обаче бъдат блокирани други институции, училища, болници и т.н. ако щеш големи фирми и предприятия(не вярвам някой да иска да не му излиза печалбата, но все пак...) тогава предполагам ефекта ще е доста по-силен.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Nasko_ написа:sambeto
Разбира се всеки има право на мнение и аз уважавам твоето! Просто в случая обаче смятам, че не е нормално то да съвпада на 100% с това на баба ми и дядо ми, които си мислят, че като се върнат на власт комунистите, хляба ще стане 5ст
Както каза колега по-назад, не си за никоя партия, ама нека БСП да останат
Е сега с на баба ти и на дядо ти

Всеки от нас знае,че и БСП са крадци,и ГЕРБ са крадци,и всяка една досегашна партия са крадци.Всички са еднакви,без значение дали БСП управлява или друг от тия.
Манталитета и мисленето на българина е такова,че и аз да стана премиер,и ти да станеш премиер....има ли възможност да приберем некой свеж лев за да помогнеш на теб и семейството си.....и на двамата ни е ясно,че ще го направим.
Няма смисъл сега да ми скачат тука пишман честни форумни братя,и да кажат "Ма докато мислиш така,ще сме на това дередже"
Еми така мисля и не го крия,всеки от нас би помогнал на семейството си ако има тая възможност,всеки би помогнал на свой близък.....моралния въпрос е КОЛКО ще крадеш,а че ще вземеш дори и малко е факт !
Айде скачайте ми сега честни и невинни монахини такива,чакам Ви !

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
acer написа:ахахаха
http://www.novini.bg/news/163924-%D0%BE ... B8%29.html
100% е дело на тези дето изрисуваха паметника на съветската армия и забулиха альоша.
Много им симпатизирам на тези момчета

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
sambeto написа:
Е сега с на баба ти и на дядо ти![]()
Всеки от нас знае,че и БСП са крадци,и ГЕРБ са крадци,и всяка една досегашна партия са крадци.Всички са еднакви,без значение дали БСП управлява или друг от тия.
Все пак е редно да се замислиш, че от тези 24 години преход, по които плюят всички, 16 години са управлявали БСП и ДПС

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Nasko_ написа:sambeto написа:
Все пак е редно да се замислиш, че от тези 24 години преход, по които плюят всички, 16 години са управлявали БСП и ДПС
Ти замислял ли се защо е така?
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ахахахаххахахахахахахахахахаха!
Иначе - всичките са помияри, съдя за това от т.нар. протести, нема политическо-изразена сила, дет да не плаща за протести, от личен опит ви го казвам! Скандални боклуци са!
Ние сме си виновни, че им вземаме парите, ама все пак, пари са..
Както каза бащата на един приятел - вие сте си политически проститукти...Аз му отговорих - вземам парите на този, кого харесвам, това си е жив избор!
ПП. ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДСП са ми предлагали лично пари (техни представители, де), за да протестирам!
Това в момента е пиянско измиване на ръце, но трябва да се каже!
Най ми е забавно като по телевизията обесняват, как другите са платени провокатори, а ние сме 500 човека, всичките платени!
Хахахахахха, казвам ви, скандални боклуци!
Мой приятел работи в НСО, тея отрепки си пият кафето заедно, плюят се в парламента, дават по някой лев да викаме, но the show must go on! 

Иначе - всичките са помияри, съдя за това от т.нар. протести, нема политическо-изразена сила, дет да не плаща за протести, от личен опит ви го казвам! Скандални боклуци са!

ПП. ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДСП са ми предлагали лично пари (техни представители, де), за да протестирам!

Най ми е забавно като по телевизията обесняват, как другите са платени провокатори, а ние сме 500 човека, всичките платени!

Без страх, без спирачка!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
sambeto написа:моралния въпрос е КОЛКО ще крадеш,а че ще вземеш дори и малко е факт !
и още по-важно според мен- какво ще свършиш (в положителна насока разбира се)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Е.Димитров, в никакъв случай не е заради това, което ти си мислиш
А ти се замисли, защо след всяко тяхно управление получават шут в задника и нито веднъж не са преизбрани 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Petrolhead
- Потребител
-
sambeto написа:Nasko_ написа:sambeto
Разбира се всеки има право на мнение и аз уважавам твоето! Просто в случая обаче смятам, че не е нормално то да съвпада на 100% с това на баба ми и дядо ми, които си мислят, че като се върнат на власт комунистите, хляба ще стане 5ст
Манталитета и мисленето на българина е такова,че и аз да стана премиер,и ти да станеш премиер....има ли възможност да приберем некой свеж лев за да помогнеш на теб и семейството си.....и на двамата ни е ясно,че ще го направим.
Няма смисъл сега да ми скачат тука пишман честни форумни братя,и да кажат "Ма докато мислиш така,ще сме на това дередже"
Еми така мисля и не го крия,всеки от нас би помогнал на семейството си ако има тая възможност,всеки би помогнал на свой близък.....моралния въпрос е КОЛКО ще крадеш,а че ще вземеш дори и малко е факт !
хем знаеш че не си прав, хем си горд от това.
не разбирам подобни разсъждения, не разбирам как един човек казва на всеослушание, аз бих откраднал от вас, ако имам такава възможност.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Nasko_ написа:Е.Димитров, в никакъв случай не е заради това, което ти си мислишА ти се замисли, защо след всяко тяхно управление получават шут в задника и нито веднъж не са преизбрани
Преизбират ги защото предишните не са по-добри и въпреки че обещават разни неща-не го правят.
А това че всеки получава "шут в гъза" си е ясно и няма никакво значение кой управлява,шута си е гарантиран като изгрева на слънцето.
Удивително е обаче,и то не само за България а на всякъде,че се избират някакви хора,които веднага прилагат някакви законови действия че на народа дето ги е избрал да им е кофти,като се почне от данъци и всякакви други рестрикции...
Мен сега лично ме засягат примерно новите управляващи че се напъваха като глисти на буца че щели да смъкнат данъка за спестяванията,сега щели да го свалят с 2 % ...е какво ви пречи да го свалите изцяло,тея пък предишните опряха до тези пари,щото усетиха че хората си затварят бизнеса и си вкарват парите в банка...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа: "шут в гъза"
от 116 на 97, не е бих го нарекъл точно шут в гъза.
Вярно има намаление, но тези 20 места бяха загубени точно заради скандала с печатницата, има 1 400 000 човека гласували по-малко!
И трябва да си много заблуден да вярваш, че червените ще махнат данък лихва, или каквото и да било за обикновенният човек.
Тези освен да крадат за себе си, да ослужват техните дарители и мангалите друго не могат и не искат да правят.
а сега да видим тоз обикновен българин как да пооберем още малко - дали да не вдигнем максималната осигурителна

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Какво лошо има да се вдигне максималната осигурителна вноска?
Е.Димитров написа:Какво лошо има да се вдигне максималната осигурителна вноска?
Верно ли написа такава простотия

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Petrolhead написа:sambeto написа:Nasko_ написа:sambeto
хем знаеш че не си прав, хем си горд от това.
не разбирам подобни разсъждения, не разбирам как един човек казва на всеослушание, аз бих откраднал от вас, ако имам такава възможност.
Много са ми интересни пък рaзсъждения като твойте,какво значи ще открадна от теб в случая?
Ще взема от някъде 5000 лева,и видиш ли ако не ги взема те тия точно пари ще дойдат при теб може би.....от тия пари ти ще получиш едно голямо нищо,понеже ако не ги взема аз ще ги вземе друг и ти ще има да чакаш.И двамата знаем че е така,само че в момента ти ми се правиш на добрия самарянин

Масовото мислене на българина е в резултат именно на всичките тия мошеници последните 20 години,и за добро или лошо аз съм израснал през тоя период.Ама сега да се изкарваме чисти и невинни като чаршаф на свещеник.....нема нужда

Изпратено от моят HTC One