Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Войната започна ...
steeN написа:Както винаги, твоите мнения в тази тема са най-празните
Е не може всички да сме експерти- дървени философи по всичко като теб

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Като нямаш/не знаеш/не можеш да измислиш смислено нещо да кажеш, просто може да не пишеш нищо. Саркастичните забележки също не са ти особена сила, спести и тях.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Grozdanoff написа:Макар и на мен да ми се пише, започнах да си задавам въпроса: не е ли по-добре да заключат тази тема вече? Истинският хейт ще дойде когато Путин спечели войната, защото това ще се случи! Без значение кой го вижда като добро, кой лошо нещо.
Ти май не разбра, че путин я е загубил вече тази война независимо дали ще успее да удържи окупираните територии. Излишно е вече да ти се припомня колко страни влязоха в НАТО, какво става с приходите от газ и скоро от петрол. Накъде отива руската икономика и така нататък. Ти как си я преставяш тая победа на путин - взима цяла Украйна и после падат санкциите, газта продължава да се купува от Европа?
Grozdanoff написа:Макар и на мен да ми се пише, започнах да си задавам въпроса: не е ли по-добре да заключат тази тема вече? Истинският хейт ще дойде когато Путин спечели войната, защото това ще се случи! Без значение кой го вижда като добро, кой лошо нещо.
Аз не съм привърженик нито на едните нито на другите, но как си представяш че Путин ще спечели тази война

BMW_POWER написа:След родилните домове, болници, училища, пазари, детски градини, автобусни спирки и т.н., вече и плажовете са военни обекти и подлежат на обстрел.
И тук се носи такова радостно цвърчене, че ми е чудно, как не се чува чак във модераторския форум.
Ще ви задам директен въпрос. Вие наред ли сте? Кой нормален човек може да се радва на това???
Е ти сериозно ли

- Petrolhead
- Потребител
-
И около самолетите са пушили. Трябва да се внимава повече
https://twitter.com/uaweapons/status/1557080196011941889?s=21&t=jsEFhXAzmS9x9IGOMgprTA
https://twitter.com/uaweapons/status/1557080196011941889?s=21&t=jsEFhXAzmS9x9IGOMgprTA
Аз съм неадекватен, но ще ви припомня нещо. Всички артилерийски подразделения и разчети, дето стрелят по цивилни обекти ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Лафът "Ама мене ме накараха" няма да важи в съда. А руснаците знаят номерата и имената на всички.
Това излезе от руски източници. Вие можете да продължите да се кефите на бягащи хора.
Аз нека бъда неадекватен и за това.
Това излезе от руски източници. Вие можете да продължите да се кефите на бягащи хора.
Аз нека бъда неадекватен и за това.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Grozdanoff написа: не е ли по-добре да заключат тази тема вече?
Луд ли си ?

Ubi dubium, ibi libertas
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
seimo написа:Grozdanoff написа:Макар и на мен да ми се пише, започнах да си задавам въпроса: не е ли по-добре да заключат тази тема вече? Истинският хейт ще дойде когато Путин спечели войната, защото това ще се случи! Без значение кой го вижда като добро, кой лошо нещо.
Аз не съм привърженик нито на едните нито на другите, но как си представяш че Путин ще спечели тази войнаДаже да превземат цяла Украйна какво ще спечелят освен че ще са дали стотици хиляди или милиони жертви. Нали се сещаш че като се изтеглят обратно в Русия и всичко приключва. Наиграха се яко руснаците с тая специална операция ами квото е.
Путин изгуби единствено и само популярност в САЩ алианса... Нищо друго! Руският народ намрази запада, а не Путин! Знам го, защото имам приятели руснаци, приятели с приятели руснаци и т.н... Днес руският народ обича Путин повече от преди 24.02.
Путин е начело на икономически съюз между: Бразилия, Китай, Индия, ЮАР... Саудитска Арабия също е подала членство за този икономически съюз. Отношенията между Русия и Китай са по-здрави от всякога. Китай започна анти-доларова политика... Русия не я мислете изобщо, това е единствената страна, която не е изгубила от война!
Тези неща няма да Ви ги кажат по по БГ/ЕС медиите обаче! Това е и причината, много хора да не ме разбират... Причината да не ме харесват е, че си мислят, че говоря така защото боготворя Русия, едва ли не... Аз ги говоря, защото са истини, които никои не знае ако е чел единствено нашенски медии...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
hell's angel написа:Детската градина, пак ли перемога празнувате?![]()
![]()
Ай, наздраве на дружинната
Ти гледай да не забравиш хапчетата за простата докато се занимаваш с детската градина, че ще трябва да ставаш 5 пъти тая нощ

Grozdanoff написа:Причината да не ме харесват е, че си мислят, че говоря така защото боготворя Русия, едва ли не...
Да не те харесват

За да не те харесва някой първо трябва да знае, че съществуваш

Последна промяна drago_pavlov на 09 Авг 2022, 21:25, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Остави го, той си е бил злобна чичка дори и като е бил на 20. Аз само го съжалявам. 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
steeN написа:Като нямаш/не знаеш/не можеш да измислиш смислено нещо да кажеш, просто може да не пишеш нищо. Саркастичните забележки също не са ти особена сила, спести и тях.
Като се замисля...много хубаво са го казали в една поговорка...прав си

Местя си го от левия в десния крачол и повече смятам да не се занимавам с висшето общество както се наричате
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
drago_pavlov написа:Ти гледай да не забравиш хапчетата за простата докато се занимаваш с детската градина, че ще трябва да ставаш 5 пъти тая нощ
Алармира ли те вече или се припозна нещо?

Ubi dubium, ibi libertas
- Petrolhead
- Потребител
-
Обичам да следя руската пропаганда и преди време попаднах на фейсбук страницата на някакъв сайт, който публикуваше уникални творения. Представете си Грозданов, но знаещ руски и превеждащ най-русофилските телеграм канали.
Преди няколко месеца постовете на сайтчето събираха стотици лайкове и коментари. Бяха много интерсно четиво
От няколко седмици видимо се промени динамиката на страницата им, въпреки повечето постове. Днешните им новини събират 20-30 лайка и коментар и половина.
Та мисълта ми е, че руския кораб май вече потъва и колкото и да са наивни хората, май все пак усещат как ще свърши всичко
Преди няколко месеца постовете на сайтчето събираха стотици лайкове и коментари. Бяха много интерсно четиво
От няколко седмици видимо се промени динамиката на страницата им, въпреки повечето постове. Днешните им новини събират 20-30 лайка и коментар и половина.
Та мисълта ми е, че руския кораб май вече потъва и колкото и да са наивни хората, май все пак усещат как ще свърши всичко
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
drago_pavlov написа:hell's angel написа:Детската градина, пак ли перемога празнувате?![]()
![]()
Ай, наздраве на дружинната
Ти гледай да не забравиш хапчетата за простата докато се занимаваш с детската градина, че ще трябва да ставаш 5 пъти тая нощGrozdanoff написа:Причината да не ме харесват е, че си мислят, че говоря така защото боготворя Русия, едва ли не...
Да не те харесват![]()
За да не те харесва някой първо трябва да знае, че съществуваш
Точно ти, които ме тролваш навсякъде, че даже и от двата си профила, знаеш че съществувам!

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Petrolhead написа:37 самолета, 6 хеликоптера, снимката е от 4 часа преди да ги посетят 12 ракети.
Да им е честито
Никой не ти отрази мнението, ама явно не разбраха, че авиобазата в Крим е заминала

Явно някой е пушил на непозволено място пак, като ония мегагигаяк кораб Москва, дето се превърна в подводница

Ватенките пак с фас ще се оправдаят

Основните руски информационни агенции цитират неназован източник от министерството, който казва, че "само нарушение на изискванията за пожарна безопасност се счита за основна причина за експлозията на няколко склада за боеприпаси на летището "Саки“. "Няма признаци, доказателства или още по-малко факти, които да сочат умишлено въздействие върху складовете за боеприпаси“.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real