Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
То и аз съм имал котка и на мен ми се струва, че беше реална, но всичко може да е игра на мозъка. Все пак възприемаме Света в който сме с петте си сетива и се доверяваме на тях, но дали всичко което виждаме, чуваме, опитваме на вкус, помирисваме и докосваме е реално ние не можем да кажем. Прието е да е реално. Но, винаги има едно "но".
За да не бъде съвсем голо моето писание ще припомня, че чрез хипноза имаше някакви експерименти при които на хипнотизираните се дава да ядат сурови картофи, обаче им е внушено, че ядат ябъки (нещо от сорта беше конфигурацията) и те хрупат тия ми ти сурови картофи и мозъка отчита вкуса като вкус на вкусна ябълка. А кажи сега че нещата не могат да се манипулират. Всичко е в мозъка. Въприемаме реалността както ни е програмирано и колкото и да се смеете на Айк това няма да се промени.
За да не бъде съвсем голо моето писание ще припомня, че чрез хипноза имаше някакви експерименти при които на хипнотизираните се дава да ядат сурови картофи, обаче им е внушено, че ядат ябъки (нещо от сорта беше конфигурацията) и те хрупат тия ми ти сурови картофи и мозъка отчита вкуса като вкус на вкусна ябълка. А кажи сега че нещата не могат да се манипулират. Всичко е в мозъка. Въприемаме реалността както ни е програмирано и колкото и да се смеете на Айк това няма да се промени.
Да, възможно е, но по-простото обяснение е, че котките са реални, отколкото това, че всички сме под масова хипноза и тези животинки са плод на нечий извратен експеримент.
Така поне смятат хората, притежаващи критично мислене де.
Така поне смятат хората, притежаващи критично мислене де.

- Larbi
- Потребител
-
Естествено. И аз съм приел, че съществуват реално в нашата реалност. Все пак искаме или не искаме Бръснача си го ползваме 
П.П. Къде в случая е критичното мислене? Това да приемаш нещата по начина по който са приети да се приемат на база на приетите приети неща няма грам критично мислене

П.П. Къде в случая е критичното мислене? Това да приемаш нещата по начина по който са приети да се приемат на база на приетите приети неща няма грам критично мислене

Toва последното изречение ми е трудно да го деширфирам, но ако съм го разчел правилно, мога да ти кажа следното:
Не приемам приетите неща само заради това, че се смятат за приети - проверявам информацията, подлагам на съмнение, чета, анализирам и си правя собствени изводи.
Ти и другите конспиратори сте тези, които пляската тук всевъзможни глупости, и дори откровено невярна инфорамция, без грам да си направите труда да проверите, за какво става въпрос.
Класически пример е този с диорита, а и с други неща преди това.
Съжалявам.
Не приемам приетите неща само заради това, че се смятат за приети - проверявам информацията, подлагам на съмнение, чета, анализирам и си правя собствени изводи.
Ти и другите конспиратори сте тези, които пляската тук всевъзможни глупости, и дори откровено невярна инфорамция, без грам да си направите труда да проверите, за какво става въпрос.
Класически пример е този с диорита, а и с други неща преди това.
Съжалявам.

- Larbi
- Потребител
-
Няма за какво да съжаляваш. Всеки е башка луд и заблуден. И ние и вие. Ние пишем по темата, докато мастика пише някакви негови си схеми колкото да е в темата.
- mastik
- Потребител
-
- Кара: е30 с 286 коня
- Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
- Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе
Larbi написа:Е то ако не си ти да оакаш темата няма кой друг. Хареса ти нещо да тролваш тук.
Защо да няма кой друг? Гледам ти и Делян добре се справяте

За справка виж си поста с картинките от предишната страница. Какво по дяволите трябва да е това и как да те приемам на сериозно след тия комикси? На около 35 си доколкото става ясно от форума и аз лично бях шокиран като разбрах. До този момент си мислех че си на максимум 20, засрами се! Същото важи и за Елесар и Делян. Нищо лично момчета, но това не е нормално. Най-малкото е твърде лицемерно да ми възхвалявате некви религии при положение че дължите това че сте живи след 30тата си годишнина изцяло на науката. Преди да се развие тя до каква възраст са живяли повечето хора? Като се разболееш молиш ли се или отиваш на лекар? Като пресичаш улицата оглеждаш ли се или вярваш че божката те пази и крачиш смело? Аман от глупост и лицемерие.
И да, харесва ми да ви тролвам и мисля че го заслужавате, очевидно други методи не работят при вас. Като ви се отговори сериозно не само че не четете и не вниквате, ами продължавате с още по-бесни тъпотии след това. Явно тоя начин не действа.
E30 4 life
- Larbi
- Потребител
-
Пълни глупости написа, но ти си мислиш, че написа нещо много умно и накриви на някой шапката. Изобщо не смятам да ти отговарям на глупостите повече, защото е писано по темата с възрастта, болестите, до колко години са доживявали и прочее. Какво да се засрамвам, като ти самият срам нямаш? Какви религии съм ти пропагандирал пък аз? Говорим си по темата с конпирациите. Знаеш ли какво? Не ми отговаряй. Не ми се четат повече твоите високопарни простотии за комикси и прочее. Остани си със здраве.
- mastik
- Потребител
-
- mastik
- Потребител
-
История в картинки за религиозните в темата. Не държа да коментирате, но бих ви изслушал....то не че остава и много място за коментар де...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Relatio ... _community
http://www.patheos.com/blogs/epiphenom/ ... -show.html
http://www.motherjones.com/environment/ ... on-patents
https://www.youtube.com/watch?v=9Eo5MdHMNcw
и малко не-толко-научни материали, за баланс

(^Ларби може да си преосмислиш аватара брато, оказва се че според библията доброто всъщност не било толко добро и лошото не било толко лошо. Най-добре го обсъдете с Делян, той ги разбира.)

^слочаенос?

п.п. бог ще направи път дори ако изглежда че път няма, напишете амин и номера на дебитната си карта ако вярвате!

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Relatio ... _community
http://www.patheos.com/blogs/epiphenom/ ... -show.html
http://www.motherjones.com/environment/ ... on-patents
https://www.youtube.com/watch?v=9Eo5MdHMNcw
и малко не-толко-научни материали, за баланс

(^Ларби може да си преосмислиш аватара брато, оказва се че според библията доброто всъщност не било толко добро и лошото не било толко лошо. Най-добре го обсъдете с Делян, той ги разбира.)

^слочаенос?

п.п. бог ще направи път дори ако изглежда че път няма, напишете амин и номера на дебитната си карта ако вярвате!
Последна промяна mastik на 08 Апр 2016, 1:45, променена общо 1 път
E30 4 life
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Уааа.....
човече , божественярско
До края тайно се надявах да има нещо и за зелените гадни грозни обсебващи човешката психика /и не само / гущери ....ануфаки или каквото там са ..

До края тайно се надявах да има нещо и за зелените гадни грозни обсебващи човешката психика /и не само / гущери ....ануфаки или каквото там са ..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Larbi
- Потребител
-
Тотално осрахте темата. Вече от Конспирации трябва да се прекръсти на Тролове осмиватели. Автора на темата да се задейства 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Kульо, чипосват се хората...кога ше стана задължително е въпрос на прости хора и тероризъм.
По отношение на офшорките е интересна тема...ама с тва сране, просто нема смисъл.
По отношение на офшорките е интересна тема...ама с тва сране, просто нема смисъл.
- mastik
- Потребител
-
Jordana написа:До края тайно се надявах да има нещо и за зелените гадни грозни обсебващи човешката психика /и не само / гущери ....ануфаки или каквото там са ..
За гущери и анураки не мога да се заминавам да пиша, не ми е итнересно, а и е много дебилско

Larbi написа:Тотално осрахте темата. Вече от Конспирации трябва да се прекръсти на Тролове осмиватели. Автора на темата да се задейства![]()
Нали обсъждаме и религия тук? Аз по-голяма и по-продължила във времето конспирация не знам да има. Също по-голямо средство за контрол. Кое не е по темата от предишния ми пост и кое не е вярно от твърденията ми?
Обясни ми моля те как това е сериозен коментар по темата а мойто не:
Larbi написа:
На някой модератор ако му идвам в повече да ме предупреди, разбирам от дума и ще престана, но не вижам как аз съм трол и осирам темата, а вие с ваще "факти" не.
Последна промяна mastik на 08 Апр 2016, 1:52, променена общо 1 път
E30 4 life