Политическа.
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Политическа.
Не виждам смисъла
Да започнат лекари, полиция, някакви администрации... Нещо, което евентуално би могло да спре нещо в държавата, ако "еволюира". Боли ги к**а за студентите, на които най-много да им се удължи семестъра. А и половината "окупират" точно, за да не карат лекции
Единственото положително е, че покрай университетите и други "институции" може да започнат да протестират. Хубаво ще е и ако има подкрепа от управите на университетите, а не като сега - "емигрирайте"... Както при стачките на учителите - в някои училища директорите затвориха училищата
В началото просто една част от учителите протестираха - други не и си караха часовете.

арабската пролет започна от 1 самозапалване, а това с университети ще експлодира държавата, затова и пратиха "pizza boys" с някви сатъри да ги разгонат, ама вече е късно 
започна от СУ, вече са Натфиз, УАСГ, УНСС, НБУ, Медицинският се готви и той, Пловдивски, Великотрновски, Блгоевградски.. винаги всичко е почвало от студентите и особено след тези порочни 24г, когато на повечето бакалавърите никой не ги зачита.. цвета на нацията е насъбрал много злоба срещу червените кхмери. всеки ден, всеки българин се чуди в каква странна държава живеем, а сега наглиците са на тепсия пред нас в странна комбинация и наглеят за последно, люта зима ги чака и вече го знаят.. въпроса не е кога, а колко бой ще ядат, ако не се идат с добро.
днешната Фръцла дето влязла в парламента да се оплаче, че окупацията и е пречило да учи за държавният в СУ, се оказа че е член на младежкото БСП.. и учи в Свищов!! излъгала, че учи финанси в СУ (няма такава специалност), трябвало и зала да учи за държавен.. то не се учи вкъщи, библиотека, националната... хич не са тъпи, нем...
п.с най-забавният момент е като сетя началото на лятото, оня запис където Орешарски и ко се смееха, че щяло да има протести

Руменовците както винаги съм казвал са най-умните мъже в партията-майка, Р.Петков отдавна ги предупреждаваше, че есента студентите ще си изиграят ролята.. ся мазната усмивка на онзи украински педераст ще му се изпари, мислиха че септември всичко е приключило

започна от СУ, вече са Натфиз, УАСГ, УНСС, НБУ, Медицинският се готви и той, Пловдивски, Великотрновски, Блгоевградски.. винаги всичко е почвало от студентите и особено след тези порочни 24г, когато на повечето бакалавърите никой не ги зачита.. цвета на нацията е насъбрал много злоба срещу червените кхмери. всеки ден, всеки българин се чуди в каква странна държава живеем, а сега наглиците са на тепсия пред нас в странна комбинация и наглеят за последно, люта зима ги чака и вече го знаят.. въпроса не е кога, а колко бой ще ядат, ако не се идат с добро.
днешната Фръцла дето влязла в парламента да се оплаче, че окупацията и е пречило да учи за държавният в СУ, се оказа че е член на младежкото БСП.. и учи в Свищов!! излъгала, че учи финанси в СУ (няма такава специалност), трябвало и зала да учи за държавен.. то не се учи вкъщи, библиотека, националната... хич не са тъпи, нем...
п.с най-забавният момент е като сетя началото на лятото, оня запис където Орешарски и ко се смееха, че щяло да има протести

Руменовците както винаги съм казвал са най-умните мъже в партията-майка, Р.Петков отдавна ги предупреждаваше, че есента студентите ще си изиграят ролята.. ся мазната усмивка на онзи украински педераст ще му се изпари, мислиха че септември всичко е приключило

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
acer написа::

Същата фръцла вчера и се нервирах пред телевизора, даваше интервю пред СУ! Тя много ученолюбива ще дойде тази!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
След като 100 издухани и продажни студенти имат право да спират работата на цял университет,да ми говорят от името на цяла държава и да ми натрапват някакви тъпи искания.....утре ОКУПИРАМ баничарницата до Икономическия Университет във Варна.Това ще продължи докато продавачката не си подаде оставката.Причината е сериозна колкото и тази на студентите.....искам баничка с истинско сиренъе за 10 стотинки !
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
sambeto написа:!

кажи честно че го мислиш това дето написа
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
ineedmoney написа:sambeto написа:!
![]()
![]()
![]()
кажи честно че го мислиш това дето написа
Мисля го !
Ако случайно,си един от тия 100 студента,ти се извинявам,не говоря конкретно а принципно.
Изказвам си мнението,това което мисля,сигурно ако се разровя из твойте мнения не всичко ще ми хареса....ама не съм тръгнал да ти слагам тва сбърканото човече!
Не съм член на партия,боли ме шмайзера кой ще управлява,искам аз и семейството ми да живеем добре....ама почва да ми писва от "оригиналните" начини на ГЕРБ да се върнат пак на власт.
п.с. и все пак ако чак толкова си шокиран от това,че изказах мнение различно от твойто мислене мога да си изтрия поста

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:16, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
sambeto
Разбира се всеки има право на мнение и аз уважавам твоето! Просто в случая обаче смятам, че не е нормално то да съвпада на 100% с това на баба ми и дядо ми, които си мислят, че като се върнат на власт комунистите, хляба ще стане 5ст
Както каза колега по-назад, не си за никоя партия, ама нека БСП да останат
Разбира се всеки има право на мнение и аз уважавам твоето! Просто в случая обаче смятам, че не е нормално то да съвпада на 100% с това на баба ми и дядо ми, които си мислят, че като се върнат на власт комунистите, хляба ще стане 5ст

Както каза колега по-назад, не си за никоя партия, ама нека БСП да останат

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sambeto написа:Не съм член на партия,боли ме шмайзера кой ще управлява,искам аз и семейството ми да живеем добре....
E точно това няма как да стане в България - хем да те боли шмайзера, хем да живееш добре... Просто тук никой от тези в парламента не го боли шмайзера за теб и семейството ти...
Тези разсъждения може би са валидни в Германия примерно - който да управлява, обикновения германец няма да гладува.
Тук обаче за да живеем добре трябва много бой и кръв, за съжаление...
rosendaal написа:Отворете си очите,не гледайте новини на нито една медия известно време,отидете на една хубава екскурзия в бяла европейска страна по Коледа,вижте как са там ''обикновените отрудени хора'',защото и там са мнозинството такива и всичко ще ви се изясни.
Айде още един "прогледнал" гастербайтер...
Много ми е чудно кога хората, които са емигрирали ще разберат, че ние не живеем в 91-ва??? И ние ходим на екскурзии в чужбина, и ние сме видели бял свят... Що си мислите, че тук никой не е излизал от село??? Що си мислите, че като сте отишли някъде да миете чинии сте видели много от "белите европейски страни"???
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
http://www.vesti.bg/pari/biznes/forbs-c ... in-5997163
"Форбс" обяви за втори път класацията си на най-влиятелните българи.Списъкът включва 50-те личности, които според изданието имат най-голямо значение за определянето на дневния ред на България към момента
1. Цветан Василев
2. Ахмет Доган
3. ТИМ
4. ТИМ
5. ТИМ
6. Сергей Станишев
7. Делян Пеевски
8. ПИБ
9. ПИБ
10. Лукойл
и т.н.
50 точни изстрела и България ще започне да се оправя. А дано, ама надали...
"Форбс" обяви за втори път класацията си на най-влиятелните българи.Списъкът включва 50-те личности, които според изданието имат най-голямо значение за определянето на дневния ред на България към момента
1. Цветан Василев
2. Ахмет Доган
3. ТИМ
4. ТИМ
5. ТИМ
6. Сергей Станишев
7. Делян Пеевски
8. ПИБ
9. ПИБ
10. Лукойл
и т.н.
50 точни изстрела и България ще започне да се оправя. А дано, ама надали...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми нормално,всяка власт си носи хората след нея,ако погледнеш миналата година как са подредени хората ще разбереш интересни тенденции...
те и Марк Крас и Помпей са определяли дневният ред на Рим, т.е от както има хора, големите командват парада.
разликата между умните и тъпите (наследили пари, положение) е че едните правят така, че да живеят като царе, но да си задържат богатството, да създават работа за всички и хората да живеят нормално без да се бунтуват. другите им се свидят всеки 1 лев, предпочитат да имат примерно 500 млн и да съсипват бизнеса, вместо да имат 350, но да може страната да се развива. говоря за банковият сектор, тия които командват парада Василев и ко, спокойно могат да свалят лихвите и да живне целият бизнес в страната, но на тях не им дреме дали си гладен,жаден, болен.. важното е те да имат ВСИЧКО! и когато едрият бизнес се съюзи с политици да ограбват народа и да строят неизгодни енергийни проекти във всички нормални страни единственото решение е бой и ако ще гражданска война, защото това е геноцид!
и вече са банални комунистите с клишетата които се крият те и техните хранутници от младежкото бсп, както и методите им за "укрепване"
- "не съм за тях, ама така де, нека останат"
- Ти, кво, да не искаш да се върне, Филип Димитров? после беше Костов, сега Борисов. БАНАЛНИ , хората вече не се връзват на тая глупост, не знам що го повтарят до припадък (явно нямат друго
)
- поставените им лица навсякъде! социолози, журналисти, професори и всяки други дс отрепки.. сега ще се появат и студенти, както беше с протестиращите, които водели срещи, защото НЕ искали да протестират (окупират)
не са смешни, а направо трагикомични и жалки.. но тази енергия е затворена в херметическа тенджера и единствено се трупа и ще избухне с много голяма сила.. както и за следващите, които си позволят да се ебават с народа, гражданското общество в страната се формира
разликата между умните и тъпите (наследили пари, положение) е че едните правят така, че да живеят като царе, но да си задържат богатството, да създават работа за всички и хората да живеят нормално без да се бунтуват. другите им се свидят всеки 1 лев, предпочитат да имат примерно 500 млн и да съсипват бизнеса, вместо да имат 350, но да може страната да се развива. говоря за банковият сектор, тия които командват парада Василев и ко, спокойно могат да свалят лихвите и да живне целият бизнес в страната, но на тях не им дреме дали си гладен,жаден, болен.. важното е те да имат ВСИЧКО! и когато едрият бизнес се съюзи с политици да ограбват народа и да строят неизгодни енергийни проекти във всички нормални страни единственото решение е бой и ако ще гражданска война, защото това е геноцид!
и вече са банални комунистите с клишетата които се крият те и техните хранутници от младежкото бсп, както и методите им за "укрепване"
- "не съм за тях, ама така де, нека останат"
- Ти, кво, да не искаш да се върне, Филип Димитров? после беше Костов, сега Борисов. БАНАЛНИ , хората вече не се връзват на тая глупост, не знам що го повтарят до припадък (явно нямат друго

- поставените им лица навсякъде! социолози, журналисти, професори и всяки други дс отрепки.. сега ще се появат и студенти, както беше с протестиращите, които водели срещи, защото НЕ искали да протестират (окупират)

не са смешни, а направо трагикомични и жалки.. но тази енергия е затворена в херметическа тенджера и единствено се трупа и ще избухне с много голяма сила.. както и за следващите, които си позволят да се ебават с народа, гражданското общество в страната се формира

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.