Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Войната започна ...

Мнение от acho.rs » 08 Авг 2022, 20:07

Grozdanoff написа:
acho.rs написа:И как пък Полша, Чехия ,Унгария , Литва ,Латвия , Естония, Финландия са на 100% против А само видни Българи подкрепят войната. Айде стига майтапи .

Красота!!! Ярък пример за човек, който не е разбрал абсолютно нищо от това, което колегите "русофили" пишат и затова ги осъжда!
Точно тук бъркате по-голямата част от анти-руски настроените! Нито колегата Димитров, нито аз, нито други "подкрепят войната". Толкова ли е трудно да се разбере, че никой от колегите определяни като "путинофил" не подкрепят нито някаква агресия, нито война... От 24 Февруари сте сложили етикет на тези хора, толкова ли не им достига мозъка на някои хора, че след месеци спорове и обиди един на друг още не са разбрали дори основната концепция на "русофилството" във форума... Тези хора дори не са русофили, за да им казвате така. Те НЕ ПОДКРЕПЯТ ВОЙНА, те просто имат различно виждане относно причините за тази война. Това наистина ли не се разбира?!? Моля отговорете ми на този въпрос!
След 24.02. "демократичните" режими на САЩ и ЕС успешно Ви накараха мразите Русия, не мразете и сънародниците си, които не мразят Русия!

Аз мразя Кремъл, не руснаците. Полу руснак ми е един от най-добрите приятели . Той е на мнение, че режима на Путин смазва средната класа .
За поводите за войната - това е като да имаш "основателен повод" да убиеш човек - няма такова нещо. Ако причината беше наистина "сепаратистите" в донецк, щяха да нахлуят там о да се барикадират. Само че кгб поведе колона от 60км машини към Киев- там ли защитава руското население . И като изравни Марио Мариопул със земята - така ли защити руското население.

Абсурдна пропаганда и терор са единствените методи за управление на диктаторите. Ако цялото културно общество в САЩ разкрива варварската и безсмислена война във Виетнам, къде е самокритикара на Русия? Защото не се допуска НИТО един протест? Защо не си признаха за зверства към собственото си население, най-вече при сталин? Режимът в Русия в момента е като този в Северна Корея и аз се радвам , че България е част от системата която с икономически мерки ще смаже тази диктатура.
Лека нощ, оставам на хората с повече търпение да си губят времето .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 08 Авг 2022, 20:09

ekalchev написа:Омразата ми към русия започна в 4 клас, когато зададох въпроса на учителката защо трябва да уча руски задължително. Тогава започнах да си задавам въпроси и да достигна сам до извода, кого да мразя и кой ми е враг. Тогава нямаше САЩ или ЕС - тогава само русия имаше. Иначе не мразя сънародните си, които не мразят русия, аз ги съжалявам и ги подминавам с насмешка. В тая тема реших да направя изключение, когато започна войната, защото след зверствата на руснаците, вече ми беше малко трудно да гледам с насмешка на хора, които гледат как стрелят в бомби по жилищни сгради и тези сънародници, казват че това е ок и че някой друг е виновен ама не русия. русия не била агресор, русия била жертва. Осъзнах че това не са нормални хора и са загубили основите на ценностната система водеща основите си от християнството. Това че убийството на хора не може да се оправдае с други убийства или войни. Сега гледам на тези хора като опасност за родината ми и бъдещето ми. Вече като правя интервюта за работа във фирмата в която работя внимателно изследвам какво мислят по въпроса и деликатно ги пращам да работят в някоя руска фирма.

:shock: Значи положението е по-зле отколкото си мислех!!!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 08 Авг 2022, 20:19

Leon написа: но ако я заключа ще е цензура, ако не я модерирам, ще стане хаос, ако участвам съм пристрастен, та си е трън в задника....

Тук съм абсолютно съгласен и дори мисля, че вече съм го споменавал. Никой мисля не оспорва, че не е лесно да угодиш на всички, като всеки е с неговите си дивотии и тн. Но и друго виждам аз:

Leon написа:А как всички украинци и половината хора в темата са "укропитеци"...

Това са редовните думи на Данчо, да. По абсолютно същия начин ти наричаш Путин, путлер. Та ако това е била причина за неговия бан и ти е останала малко съвест, то или трябва да го върнете и да му се извиниш, или да си сложиш бан в момента, в който прочетеш това! :D
Моето мнение е, че не постъпихте никак добре, това е.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 08 Авг 2022, 20:38

Определо се толерират само мнения против Русия.
Колегата Богат беден си замина,сега Данчо...май няма демокрация както вие говорите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 08 Авг 2022, 20:44

То като цяло проблемът е, че хората които са фенове на демокрацията са анти-демократично настроени към колегите си, които имат по-различно от анти-руското отношение. Парадокс... В демокрацията е редно всеки да има право на мнение! С цел демокрация и свобода на словото се премахнаха и руските медии, днес хора които дори не знаят какво гласят руските медии, осъждат други хора, които са ги чели!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Авг 2022, 21:05

Като стана въпрос кой откога мрази руснаците, аз имам конкретен момент.
Майдана в Киев.
Проруски, корумпиран сатрап изби 100 невъоръжени протестиращи.
Изби ги с снайперски пушки, палки и гранати.
Тогава Путин показа накъде ще върви цялата им държава. Последваха Крим, Донбас, Грузия и т.н.
Още тогава Украйна трябваше да бъде защитена, а путинска Русия изолирана, но света беше прекалено ленив за да заеме позиция.
Така че Грозданов, извинявай, но аз 10 години следя какво се случва в Украйна и мога откровено да заявя, че пишеш абсолютни глупости, които са стигнали до теб благодарение на руската пропаганда

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 08 Авг 2022, 21:18

Айде пак приказки от 1001 нощ. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аре ходете да си политиканствате У политическата, аман от словоблудстване и политпропаганда в тая тема ...
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Авг 2022, 21:21

И да адресираме днешната партенка.
Това е една от украинските ракети, която са хвърлили по атомната електроцентрала.

Признавам, руснаците задобряват, махнали са лопатата, с която са ровили тая дупка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 08 Авг 2022, 21:59

Petrolhead написа:Като стана въпрос кой откога мрази руснаците, аз имам конкретен момент.
Майдана в Киев.
Тогава Путин показа накъде ще върви цялата им държава. Последваха Крим, Донбас, Грузия и т.н.
Още тогава Украйна трябваше да бъде защитена, а путинска Русия изолирана, но света беше прекалено ленив за да заеме позиция.
Така че Грозданов, извинявай, но аз 10 години следя какво се случва в Украйна и мога откровено да заявя, че пишеш абсолютни глупости, които са стигнали до теб благодарение на руската пропаганда

Ти си болен, бе човек... Защо лъжеш, за такива неща, какво ще постигнеш?!? Това не е вярно, няма нищо общо с реалността! Майдана нямаше нищо в общо с путина политика, за Крим имаше референдум и хората избраха да не са част от Украйна! ДНР и ЛНГ да не ги е анекрирал Путин... Айде моля ти се, това което правиш е супер анти-морално спрямо хората в този форум!!! Промиваш мозъците на съфорумниците си с твоята анти-руска пропаганда, способен си да изкривиш всяка история с цел да оплюеш Русия, но това което не разбираш е, че нищо хубаво няма да излезе от това! Всяваш омраза в хората, това е отвратително! Едно е човек да има мнение и да мрази Путин, но твоето изкривяване на историята ще се превърне в твое болестно състояние!!!

пс: В Грузия, Русия предотврати преврат от радикали! Това, което Русия разруши там после го построй, сега чеченците боготворят Путин за всичко! Незнам защо го пиша, защото знам, че знаеш... Просто не всявай омраза към колегите, които биха ти повярвали. Не е правилно!

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Авг 2022, 22:11

Grozdanoff написа:
Petrolhead написа:Като стана въпрос кой откога мрази руснаците, аз имам конкретен момент.
Майдана в Киев.

Ти си болен, бе човек... Защо лъжеш, за такива неща, какво ще постигнеш?!? Това не е вярно, няма нищо общо с реалността! Майдана нямаше нищо в общо с путина политика, за Крим имаше референдум и хората избраха да не са част от Украйна! ДНР и ЛНГ да не ги е анекрирал Путин... Айде моля ти се, това което правиш е супер анти-морално спрямо хората в този форум!!! Промиваш мозъците на съфорумниците си с твоята анти-руска пропаганда, способен си да изкривиш всяка история с цел да оплюеш Русия, но това което не разбираш е, че нищо хубаво няма да излезе от това! Всяваш омраза в хората, това е отвратително! Едно е човек да има мнение и да мрази Путин, но твоето изкривяване на историята ще се превърне в твое болестно състояние!!!

пс: В Грузия, Русия предотврати преврат от радикали! Това, което Русия разруши там после го построй, сега чеченците боготворят Путин за всичко! Незнам защо го пиша, защото знам, че знаеш... Просто не всявай омраза към колегите, които биха ти повярвали. Не е правилно!

Ама така е бе.
Янукович живее в колиба на двора на белия дом, а не в ростовска област.
И сам мога да си чета руските измислици-премислици, не ми трябваш ти като ретранслатор.

Я кажи кой свали малайзийския Боинг и да приключваме с темата

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Авг 2022, 22:22

Петролхед, може ли да разясниш за Майдана?
Според теб Путин е организирал Майдана?
Да вдигне половината нация дето сега по ваши думи трепе за да свали проруския президент към момента на Евромайдана...
Или с тия 100 човека, които са били застреляни е щял да спре протестите, вместо да стане точно обратното...

Объркан съм...
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Авг 2022, 22:39

enigma написа:Относно кой е в правото си в Израел. :mrgreen:

Израелският посланик говори пред ООН относно кой е изконният собственик на обетованата земя:
- Дами и господа, както ви е известно едно време Моисей е завел нашите прадеди в Обетованата земя. Току що открихме един древен каменопис (чиято автентичност още проверяваме), според който когато стигнали до Обетованата земя и седнали да починат, жезъла на Моисей бил откраднат от палестинец. Палестинският ми колега има ли нещо да каже по въпроса?

Палестинецът веднага скача:
- Това са абсурдни обвинения! Палестинци тогава не е имало.
Израелецът:
- Е това , сам го каза. Това е всичко, което имам да кажа по въпроса. :ok:

Тука ти пиша 10 от 10 и нямам какво да кажа и аз. :ahah: :bowdown: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Авг 2022, 22:42

Top Gun Maverick написа:

Израелският посланик говори пред ООН относно кой е изконният собственик на обетованата земя:
- Дами и господа, както ви е известно едно време Моисей е завел нашите прадеди в Обетованата земя. Току що открихме един древен каменопис (чиято автентичност още проверяваме), според който когато стигнали до Обетованата земя и седнали да починат, жезъла на Моисей бил откраднат от палестинец. Палестинският ми колега има ли нещо да каже по въпроса?

Израелецът:

Много известни руснаци се изнесоха в Израел, когато започна данданията в Украйна. Всички в един глас разправяха, че не можели да живеят в държава, която воюва със съседите си. Сега яко ги хейтят, накъде мислят да се изнасят този път.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Авг 2022, 22:44

Don_Diego написа:Петролхед, може ли да разясниш за Майдана?
Според теб Путин е организирал Майдана?
Да вдигне половината нация дето сега по ваши думи трепе за да свали проруския президент към момента на Евромайдана...
Или с тия 100 човека, които са били застреляни е щял да спре протестите, вместо да стане точно обратното...

Объркан съм...

Янукович е същото путинско прокси, като лукашенко в Беларус.
Това са хора, които не ходят до кенефа, без да поискат разрешение от КГБ.
Има много такива политици из Европа, които са в тотална зависимост от Путин и всички техни действия се контролират, къде с пари, къде с компромати, къде с груба сила.
Украйна се взриви тогава, защото местните проксита свръх реагираха на случващото се и започнаха наистина да избиват хора. Предполагам че причината е същата както и за войната днес. Путин наистина вярва, че украинците са същата робска пасмина, като руснаците. Е не са.

Не знам от колко време е бил готов планът за Крим и Донбас, но таймингът им беше наистина добър.
Успяха с Крим, но Донбас им се опъна и се проля прекалено много кръв, прекалено рано, за да може да го асимилират.
Ако наистина ви е интересно да разберете наистина какво и защо се случва с Украйна, трябва да знаете истинската история на Путин и неговия режим, още от времето му в Санкт Петербург.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Авг 2022, 22:48

Top Gun Maverick написа:

Израелецът:

Забавно, добре че гърците ги мързи, че ако развият същата логика, ще трябва да се местим у монголските степи откъдето уж сме дошли. Хем Мойсей е бая по-стар от Аспарух

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата