СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от barabqga » 12 Ное 2023, 7:32

Don_Diego написа:По повод закъсненията…ей сега чакаме гости с милото, едни приятели…20 минути закъсняха, че и ни поставиха пред свършен факт да си довлекат миризливеца :banghead:
Аз стягам вечеря, всичко да е готово по час и на финала вечерята закъснява, салати и предястия претупани, манджата я претопляхме и едно френчи не спря цяла вечер да ми скача по краката и столовете :banghead:
Обожавам кучета и на френчитата съм голям фен ама това тяхното е като тасманийски дявол…и миризливо на всичкото отгоре щото не дава да го къпят

Ей направо няма да спя тая вечер, а отупах бутилка и кусур вино за успокоение :ranting:
което ме подсеща в днешно време как гледат кучета някои хора, потрес

стига сте спали, неделя е време за разходка

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Ное 2023, 7:58

Добро утро фенове.
Някой има ли опит с естетическа операция?
Моя позната ходи до Турция за операция на носа и добре и се получи.
Имам по рождение един кусур който ме дразни и се чудя дали да не мина през една операция.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Ное 2023, 8:18

enigma написа::mhihi: Напомни ми да не те викам, ако ме вземат заложник.

Аз такива групи на повече от 5м не мога да направя, а и не тренирам толкова редовно като Джордана. :ok: Затова казвам радвам се ако не уцеля заложника.

За такива дистанции 5-6 метра прави като дедо си Джери , някое друго оръжие си намери с което няма нужда да издишаш да вдишваш да задържаш дишането па плавно да натискаш лостчето и т.н.. :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=sSsqLeMDrKE
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 12 Ное 2023, 10:00

Това със закъсненията е нещо, което може да се случи на всеки абсолютно. Но.....Но имам един приятел от ученическите си години, не помня дали поне веднъж се е случвало да не го чакаме всички и накрая как да не ти стане тъпо, като дойде и ти каже: "Най-много мразя да чакам някой и за това предпочитат мен да ме чакат!". Много пъти съм се чудил дали да не го оставим и да си продължим с това, за което се срещаме и без него, но....човещина нали. Иначе тоя същия образ се е бъзикал, че сигурно и за погребението си ще закъснеел

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Ное 2023, 15:52

Енигмата, сериозно, елате насам за празниците и ще скочим до alx. Пързалката я оказах за него, защото той ни пусна по нея с Испания. Тъкмо и ще постреляме.

Дон Диего. На един приятел синът му му довлече куче. После младежът каза, че кучето вече не го интересува и остави баща си да се оправя сам. Немска овчарка, да не влизам в подробности. И приятелчето дойде у нас и го довлече. Псето де. Ми стоя си на двора и у дома не влезе. Казваш им "Съжалявам, не става!" и това е. Все пак всеки дом има свой ред и закони и всеки трябва да се въобразява с това.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Ное 2023, 16:13

Повере аз не пързалям никого. Достатъчно ми е удобно в собствената ми кожа че ако не искам нещо просто да кажа “не” и въпроса приключва. Май забравяш с какво се занимавам в реалния свят и колко хора ми висят на врата… ако изкаш ще ти пратя един линк за фейстайм за Андроид и ше ти покажа Барселона на живо след 22ри тоя месец.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Ное 2023, 16:20

Все имам чувството, че миналия път ме изпързаля :roll:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Ное 2023, 16:35

Не. Просто почнах да ходя по- често в Испания.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Ное 2023, 16:45

Чакам линка и включването :angel:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 12 Ное 2023, 18:32

Другата седмица ми се отваря ходене до Истанбул и ще си оставя един ден да се помотам из града .Не съм стъпвал в Истанбул / Ф1 не се брои / .Какво е добре да разгледам за един ден , какво да хапна и къде да се разходя , без да се пребивам от бързане . Жена ми иска поне 2-3 часа в някой мол . По добре ли е да оставя колата пред хотела и да разчитам на таксита :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Ное 2023, 18:34

BMW_POWER написа:Чакам линка и включването :angel:

A'e да пуснем някоя песен у Испания :mhihi: https://www.youtube.com/watch?v=YOcL3DGaSpc

Джордана, шотгън стрелям с удоволствие, ама в Калифорния не се класира за concealed carry. :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 12 Ное 2023, 19:24

Е той тоя птичия снайпер дето си го снимал на стрелбището да не би да става за скрито носене . Ко като се сгъва приклада , даже и с костюм на дядо коледа да се облечеш пак ще си личи :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Ное 2023, 19:33

На тоя птичи снайпер може да му сгънеш приклада само един път и след това ще е просто скъпо парче желязо :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Ное 2023, 19:39

Jordana написа:Е той тоя птичия снайпер дето си го снимал на стрелбището да не би да става за скрито носене . Ко като се сгъва приклада , даже и с костюм на дядо коледа да се облечеш пак ще си личи :ok:

Това на стрелбището е в Швайц, там казах, че може всичко открито... и то ясно, че не за защита, ами си носиш аксесоарите като всеки друг спорт, разбира се без да е заредено.

https://en.wikipedia.org/wiki/Firearms_ ... he_bus.jpg :ok:

На стрелбището стрелям 20-25м, за забавление. За самозащита упражненията са до 5-10м, съвсем различна работа.

ПП - това с птичия снайпер изобщо не го разбрах... :dunno:
Последна промяна enigma на 12 Ное 2023, 20:00, променена общо 1 път
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 12 Ное 2023, 19:45

steeN написа:На тоя птичи снайпер може да му сгънеш приклада само един път и след това ще е просто скъпо парче желязо :mhihi:
Ти не се обаждай като проверявам дали знае къде е възвратната пружина на тая пръчка :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата