СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 11 Ное 2023, 16:28

Jordana написа:Да не тествате някакви подобрени патрони че така прецизно се групират попаденията ? :shock:

Поне вероятно всичките са вътре :angel:

На мене ми се е случвало от 7 метра в такава стандартна IPSC/ USPSA мишена да не я уцеля от първия път :ranting: :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Ное 2023, 17:31

alx написа:
Jordana написа:Да не тествате някакви подобрени патрони че така прецизно се групират попаденията ? :shock:

На мене ми се е случвало от 7 метра в такава стандартна IPSC/ USPSA мишена да не я уцеля от първия път :ranting: :mhihi:

Аз се надявах да ме похвали, че поне не съм убил заложника. :mhihi:
Трябваше да снимам приятелчето, с което бях винаги му пускаше по 1-2 така да има... :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Ное 2023, 19:43

Абе някой друг дразни ли се на закъснения за уговорки колкото аз….направо издивявам и да не си около мен :banghead: :censored: :ranting:
Това е едно от малкото неща дето може да ме извади от обувките за секунди и да ме държи после цял ден
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 11 Ное 2023, 20:20

Don_Diego написа:Абе някой друг дразни ли се на закъснения за уговорки колкото аз….направо издивявам и да не си около мен :banghead: :censored: :ranting:
Това е едно от малкото неща дето може да ме извади от обувките за секунди и да ме държи после цял ден
Абсолютно ! Значи аз съм положил усилия и съм там навреме , когато някой закъснее един вид ми казва “ Моето време е много по ценно от твоето “ направо откачам даже си имам някви мои ултиматоми , ако някой закъснее повече от n минути без да има супер добра причина , ставам и си тръгвам.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Ное 2023, 20:25

enigma написа:
alx написа:

Аз се надявах да ме похвали, че поне не съм убил заложника. :mhihi:
Трябваше да снимам приятелчето, с което бях винаги му пускаше по 1-2 така да има... :mrgreen:

С такава стрелба няма как да го нацелиш ...викат му късмета на начинаещия стрелец. Целииш се в заложника и уцелваш терориста , да правиш обратното е лоша идея с твоя опит - съвсем просто правило е :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 11 Ное 2023, 21:29

mr_petroff написа:И аз цяла сутрин отделих за смяна на гуми , смених на 116i , на 320d i и на Proace - а , обаче взе да духа яко и да вали и за утре останаха бус , ix 35 и кемпера и приключвам с тая тегава работа . Налях зимна течност за чистачки навсякъде , проверих антифриза и акумулаторите - всичко е топ. Добре че разполагам с машини , че по сервизите чувам че записват за четвъртък - петък :roll: Вече може да вали и сняг :D

Баси, смяна на гуми със записване, сериозна работа в по големите градове. Аз отидох от днес за днес, имаше 3 коли пред мен, като едната тъкмо излизаше от хидравличния крик на гумаджията.

Don_Diego написа:Абе някой друг дразни ли се на закъснения за уговорки колкото аз….направо издивявам и да не си около мен :banghead: :censored: :ranting:

Моя милост редовно закъснявам. Все заради някакви тъпи причини, като например да ме сгъне стомаха баш преди да тръгна :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Ное 2023, 21:41

Jordana написа:С такава стрелба няма как да го нацелиш ...викат му късмета на начинаещия стрелец. Целииш се в заложника и уцелваш терориста , да правиш обратното е лоша идея с твоя опит - съвсем просто правило е :mhihi:

Дай да видим някое стрелково упражнение и от твоя клуб де, да оплакнем окото.
Нали си майстор, трябва да помогнеш нещо да се подобрим, не може само да хихикаш отстрани. :D
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Ное 2023, 22:00

Сори , информацията е така да се каже ...конфиденциална . :winky:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 11 Ное 2023, 22:06

drifty написа:
mr_petroff написа:И аз цяла сутрин отделих за смяна на гуми , смених на 116i , на 320d i и на Proace - а , обаче взе да духа яко и да вали и за утре останаха бус , ix 35 и кемпера и приключвам с тая тегава работа . Налях зимна течност за чистачки навсякъде , проверих антифриза и акумулаторите - всичко е топ. Добре че разполагам с машини , че по сервизите чувам че записват за четвъртък - петък :roll: Вече може да вали и сняг :D

Баси, смяна на гуми със записване, сериозна работа в по големите градове. Аз отидох от днес за днес, имаше 3 коли пред мен, като едната тъкмо излизаше от хидравличния крик на гумаджията.

Моя милост редовно закъснявам. Все заради някакви тъпи причини, като например да ме сгъне стомаха баш преди да тръгна :D

Днес следобяд към 3 да речем на дианата имаше поне 30 човека да чакат. :ok:
А това със стомаха виж нерви ли са или друго,че не е хубаво ако е рецидив... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 11 Ное 2023, 22:11

enigma написа:
Дай да видим някое стрелково упражнение и от твоя клуб де, да оплакнем окото.
Нали си майстор, трябва да помогнеш нещо да се подобрим, не може само да хихикаш отстрани. :D

Майстор ? Интернет шут е тоя.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 11 Ное 2023, 22:21

Стреля с клавиатура демек?
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 11 Ное 2023, 22:45

BorislavB написа:Стреля с клавиатура демек?

- Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
-Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят. - “Магьосникът от Оз”, Лиман Франк Баум

;)
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Ное 2023, 23:22

По повод закъсненията…ей сега чакаме гости с милото, едни приятели…20 минути закъсняха, че и ни поставиха пред свършен факт да си довлекат миризливеца :banghead:
Аз стягам вечеря, всичко да е готово по час и на финала вечерята закъснява, салати и предястия претупани, манджата я претопляхме и едно френчи не спря цяла вечер да ми скача по краката и столовете :banghead:
Обожавам кучета и на френчитата съм голям фен ама това тяхното е като тасманийски дявол…и миризливо на всичкото отгоре щото не дава да го къпят

Ей направо няма да спя тая вечер, а отупах бутилка и кусур вино за успокоение :ranting:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Ное 2023, 1:24

Аз съм последния дето ще похвали някой за добра стрелба по hostage situation мишена…. Кво знам аз :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Ное 2023, 2:53

:mhihi: Напомни ми да не те викам, ако ме вземат заложник.

Аз такива групи на повече от 5м не мога да направя, а и не тренирам толкова редовно като Джордана. :ok: Затова казвам радвам се ако не уцеля заложника.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата