СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: СПАМ ТЕМА
ildivvy написа:Ако имаше да си я смени на място, нямаше да му пишат нищо... Той нямаше, защото уж не можел и да я смени и т.н.
На немалко сравнително съвременни коли трябва да вдигнеш на крик , да отвориш едно капаче в пластмасовата кора и ако си късметлия може да си смениш крушка. Ако не си късметлия може да се стигне до сваляне на предна броня , че да се извади фарът....за да смениш крушка...

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Мисълта ми беше, че го предложиха като 'опция'... Въпросната си беше 'класическа' конструкция и смяната би била за 2мин да кажем!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Преди доста време и мен ме спряха с кола, дето тъкмо бях взел и нямаше автоматично пускане на фаровете (вече съм писал за този случай) и разбира се нещата отидоха на глоба, въпреки "златният" ми талон и приветливият ми тон и обяснение с доказателство за скорошната покупка.
В този момент идва един човек със семейството си с едно Е46 и се вижда, въпреки обедното време лятото (месец август), как единият му фар не свети.
Тези (милиционерите) направо щяха да се хвърлят пред колата на човека за да го спрат и съответно директно му написаха фиш, без никакви въпроси за резерви и тн.
А там, където се бяха скрили е само на 150-200 метра от един изключително натоварен булевард. И вместо да застанат на булеварда за да всяват някакъв респект сред водачите, те избрали ролята на касиерки в шубрака (да не казвам друга дума).
В този момент идва един човек със семейството си с едно Е46 и се вижда, въпреки обедното време лятото (месец август), как единият му фар не свети.
Тези (милиционерите) направо щяха да се хвърлят пред колата на човека за да го спрат и съответно директно му написаха фиш, без никакви въпроси за резерви и тн.
А там, където се бяха скрили е само на 150-200 метра от един изключително натоварен булевард. И вместо да застанат на булеварда за да всяват някакъв респект сред водачите, те избрали ролята на касиерки в шубрака (да не казвам друга дума).
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Следващата седмица ще имам едно излишно чисто ново зимно яке. Superdry Everest Snow се води като модел, размер L/XL, викнах 2 размера и не знам кой ще ми стане та това е плаващо
Ако някой в София има интерес да казва и да се видим да пробва. Слагам линк с обява към същото яке в друг сайт (За да се види какво представлява якето), че аз го викнах от BestSecret. Цената ще си е каквото съм платил аз: 249 БГ точки (промоция + промокод и стана тая цена)
https://basket-center.com/ms110025a-omg ... -apple-red

Ако някой в София има интерес да казва и да се видим да пробва. Слагам линк с обява към същото яке в друг сайт (За да се види какво представлява якето), че аз го викнах от BestSecret. Цената ще си е каквото съм платил аз: 249 БГ точки (промоция + промокод и стана тая цена)

https://basket-center.com/ms110025a-omg ... -apple-red

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз пък си търся палто, пак, че миналата година не намерих нищо. Тая година цените са си брали лайката. В Теодор под 550лв в магазина нямаше. Пък на мен толкова пари не ми се дават..
Онлайн зор, аз на живо от 15 палта да пробвам - 1-2 долу горе ми стоят добре, онлайн трябва да поръчам половината магазин
Макар че ми мина през ума, но не знам от къде да ги викам.
Онлайн зор, аз на живо от 15 палта да пробвам - 1-2 долу горе ми стоят добре, онлайн трябва да поръчам половината магазин

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
В BestSecret има колкото щеш и цените им са доста прилични
Пиши ми във Вайбър да ти пусна покана за там, доставките и връщането са безплатни

Пиши ми във Вайбър да ти пусна покана за там, доставките и връщането са безплатни

Don_Diego написа:В BestSecret има колкото щеш и цените им са доста прилични![]()
Ти си баси хиената обаче с тоя бест сикрет

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-

Ами какво да направя, че винаги има каквото търся, на добра цена и съм хванал ваучер за намаление от поканата на някой. Празници идват, още трябва да се пазарува, а ваучерите ми привършват

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
drifty написа:Аз пък си търся палто, пак, че миналата година не намерих нищо. Тая година цените са си брали лайката. В Теодор под 550лв в магазина нямаше. Пък на мен толкова пари не ми се дават..
Онлайн зор, аз на живо от 15 палта да пробвам - 1-2 долу горе ми стоят добре, онлайн трябва да поръчам половината магазинМакар че ми мина през ума, но не знам от къде да ги викам.
Миналата година купих палто на Андрюс, голяма греда.
Не топли и хастара се разпокъса на третото обличане.
Тази година цените по Моловете са....еваси

По принцип купувам от Пийк анд Клопенбърг на Кристиан Берг разни дрехи но тази година съм пас.

СПАМ ТЕМА
Аз имам едно бежово/кафяво вълнено палто (Mcneal) баш от Peek and Cloppenburg. Носил съм го под 10 пъти, защото ми е леко голямо (180см/80кг) и сума ти време никой не искаше да ме отърве от него в олх за 100лв, а ново е тройно. Ако някой има интерес ще го изровя от гардероба да го снимам с болка в сърцето, че го купувах с огромно желание 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
barty написа:
Миналата година купих палто на Андрюс, голяма греда.
Целия магазин е греда. Преди години имах служебно облекло от там и беше трагедия. Някакви дънки ми боядисаха всичко. Сакото след 3 дни изглеждаше като на 3 години. Не влизам в този магазин

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Аз не знам кое им вдига толкова акциите на тия нашенски марки… влизам в Теодор на Витошка от време на време… в Парндорф на подобни цени се пазарува Boss
И преди съм го писал: един от малкото читави родни магазини е на Толи-М, всяка година си взимам разни техни неща и съм много доволен. Дънки и панталони особено са им перфектни

И преди съм го писал: един от малкото читави родни магазини е на Толи-М, всяка година си взимам разни техни неща и съм много доволен. Дънки и панталони особено са им перфектни
- TNT
- младши ентусиаст
-
В Теодор скоро им влезнах в сайта, видях ризи по 120лв и го затворих
За тея пари онлайн на промоция верно може и Boss да има.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Преди около 15 години ходех с костюми и влизам там в някакъв магазин на Графа. Гледам разни костюмчета и викам чай да пробвам.
Италиански нали, Чезаре, Монини или не знам там кво беше. Някакво италианско име и фамилия. Хубав плат, прилична кройка.. не е супер ама не е и ужасно. Викам- колко струва? - 800лв?
Ае брат, това на мен е Фере и струва 1к. Кой е тоя Чезаре (примерно, не помня точното име), че толкоз скъпо? Той бил от незнам къде си, тук се шиели ама с италиански платове.
Казах му, че съжалявам ама костюма на Фере е правен от човек, дето когато е почнал да крои и шие тоя Чавдар или както и там да се казва с изкълченото по италиански име е тичал бос на село след на деда си каруцата. И ако иска да продава на тия пари е редно да минат няколко години, да си направи име пък чак тогава да се бута наравно с големите.
Италиански нали, Чезаре, Монини или не знам там кво беше. Някакво италианско име и фамилия. Хубав плат, прилична кройка.. не е супер ама не е и ужасно. Викам- колко струва? - 800лв?

Казах му, че съжалявам ама костюма на Фере е правен от човек, дето когато е почнал да крои и шие тоя Чавдар или както и там да се казва с изкълченото по италиански име е тичал бос на село след на деда си каруцата. И ако иска да продава на тия пари е редно да минат няколко години, да си направи име пък чак тогава да се бута наравно с големите.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Ако случайно има нещо на промоция от тея на 1/2 цена, на 1/3 цена - става. Ама на редовна цена са абсурдни просто нашите.