СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от немо » 07 Ное 2023, 12:02

ildivvy написа:Ако имаше да си я смени на място, нямаше да му пишат нищо... Той нямаше, защото уж не можел и да я смени и т.н.

На немалко сравнително съвременни коли трябва да вдигнеш на крик , да отвориш едно капаче в пластмасовата кора и ако си късметлия може да си смениш крушка. Ако не си късметлия може да се стигне до сваляне на предна броня , че да се извади фарът....за да смениш крушка... :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Ное 2023, 12:19

Мисълта ми беше, че го предложиха като 'опция'... Въпросната си беше 'класическа' конструкция и смяната би била за 2мин да кажем!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Ное 2023, 12:19

Преди доста време и мен ме спряха с кола, дето тъкмо бях взел и нямаше автоматично пускане на фаровете (вече съм писал за този случай) и разбира се нещата отидоха на глоба, въпреки "златният" ми талон и приветливият ми тон и обяснение с доказателство за скорошната покупка.
В този момент идва един човек със семейството си с едно Е46 и се вижда, въпреки обедното време лятото (месец август), как единият му фар не свети.
Тези (милиционерите) направо щяха да се хвърлят пред колата на човека за да го спрат и съответно директно му написаха фиш, без никакви въпроси за резерви и тн.
А там, където се бяха скрили е само на 150-200 метра от един изключително натоварен булевард. И вместо да застанат на булеварда за да всяват някакъв респект сред водачите, те избрали ролята на касиерки в шубрака (да не казвам друга дума).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Ное 2023, 21:09

Следващата седмица ще имам едно излишно чисто ново зимно яке. Superdry Everest Snow се води като модел, размер L/XL, викнах 2 размера и не знам кой ще ми стане та това е плаващо :lol:
Ако някой в София има интерес да казва и да се видим да пробва. Слагам линк с обява към същото яке в друг сайт (За да се види какво представлява якето), че аз го викнах от BestSecret. Цената ще си е каквото съм платил аз: 249 БГ точки (промоция + промокод и стана тая цена) :mhihi: :lalala:

https://basket-center.com/ms110025a-omg ... -apple-red

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Ное 2023, 21:15

Аз пък си търся палто, пак, че миналата година не намерих нищо. Тая година цените са си брали лайката. В Теодор под 550лв в магазина нямаше. Пък на мен толкова пари не ми се дават..

Онлайн зор, аз на живо от 15 палта да пробвам - 1-2 долу горе ми стоят добре, онлайн трябва да поръчам половината магазин :D Макар че ми мина през ума, но не знам от къде да ги викам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Ное 2023, 23:18

В BestSecret има колкото щеш и цените им са доста прилични :bchug:
Пиши ми във Вайбър да ти пусна покана за там, доставките и връщането са безплатни :mrgreen:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Ное 2023, 0:44

Don_Diego написа:В BestSecret има колкото щеш и цените им са доста прилични :bchug:
Пиши ми във Вайбър да ти пусна покана за там, доставките и връщането са безплатни :mrgreen:

Ти си баси хиената обаче с тоя бест сикрет :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 08 Ное 2023, 1:20

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ами какво да направя, че винаги има каквото търся, на добра цена и съм хванал ваучер за намаление от поканата на някой. Празници идват, още трябва да се пазарува, а ваучерите ми привършват :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 08 Ное 2023, 4:23

drifty написа:Аз пък си търся палто, пак, че миналата година не намерих нищо. Тая година цените са си брали лайката. В Теодор под 550лв в магазина нямаше. Пък на мен толкова пари не ми се дават..

Онлайн зор, аз на живо от 15 палта да пробвам - 1-2 долу горе ми стоят добре, онлайн трябва да поръчам половината магазин :D Макар че ми мина през ума, но не знам от къде да ги викам.

Миналата година купих палто на Андрюс, голяма греда.
Не топли и хастара се разпокъса на третото обличане.
Тази година цените по Моловете са....еваси :banghead:
По принцип купувам от Пийк анд Клопенбърг на Кристиан Берг разни дрехи но тази година съм пас.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от 3186 » 08 Ное 2023, 7:12

Аз имам едно бежово/кафяво вълнено палто (Mcneal) баш от Peek and Cloppenburg. Носил съм го под 10 пъти, защото ми е леко голямо (180см/80кг) и сума ти време никой не искаше да ме отърве от него в олх за 100лв, а ново е тройно. Ако някой има интерес ще го изровя от гардероба да го снимам с болка в сърцето, че го купувах с огромно желание :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Ное 2023, 10:19

barty написа:
Миналата година купих палто на Андрюс, голяма греда.

Целия магазин е греда. Преди години имах служебно облекло от там и беше трагедия. Някакви дънки ми боядисаха всичко. Сакото след 3 дни изглеждаше като на 3 години. Не влизам в този магазин :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 08 Ное 2023, 12:23

Аз не знам кое им вдига толкова акциите на тия нашенски марки… влизам в Теодор на Витошка от време на време… в Парндорф на подобни цени се пазарува Boss :kuku:

И преди съм го писал: един от малкото читави родни магазини е на Толи-М, всяка година си взимам разни техни неща и съм много доволен. Дънки и панталони особено са им перфектни
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 08 Ное 2023, 12:33

В Теодор скоро им влезнах в сайта, видях ризи по 120лв и го затворих :mhihi: За тея пари онлайн на промоция верно може и Boss да има.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Ное 2023, 12:43

Преди около 15 години ходех с костюми и влизам там в някакъв магазин на Графа. Гледам разни костюмчета и викам чай да пробвам.

Италиански нали, Чезаре, Монини или не знам там кво беше. Някакво италианско име и фамилия. Хубав плат, прилична кройка.. не е супер ама не е и ужасно. Викам- колко струва? - 800лв? :shock: :shock: :shock: Ае брат, това на мен е Фере и струва 1к. Кой е тоя Чезаре (примерно, не помня точното име), че толкоз скъпо? Той бил от незнам къде си, тук се шиели ама с италиански платове.

Казах му, че съжалявам ама костюма на Фере е правен от човек, дето когато е почнал да крои и шие тоя Чавдар или както и там да се казва с изкълченото по италиански име е тичал бос на село след на деда си каруцата. И ако иска да продава на тия пари е редно да минат няколко години, да си направи име пък чак тогава да се бута наравно с големите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 08 Ное 2023, 12:47

Ако случайно има нещо на промоция от тея на 1/2 цена, на 1/3 цена - става. Ама на редовна цена са абсурдни просто нашите.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата