СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: СПАМ ТЕМА
driver69 написа:, хората без дядо генерал и тате доносник (примерно, не съм чел точно каква му е историята) - е успял да се научи да тича и да направи няколкото обиколки...
А, доносник, не бе, той си е баш какъвто трябва баща му. Ето като не си чел, аз също не бях, ама покрай теб прочетох понеже иначе само слушах от тук и от там:
Баща му Александър Терзиев е офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност. Дядо му, на когото е кръстен, е Васил Терзиев, който е комунистически партизанин, генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване). Майка му – Иглика Цекова-Терзиева е офицер в Шести отдел на Първо главно управление на ДС.
Иначе да, браво е успял да се научи да тича. Американският университет в Благоевград е завършил. Като стана дума, я кажете какво мислите за това училище, че след 4 години келеша ще трябва да избира опции и това е една от тях...

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Top Gun Maverick написа:Като стана дума, я кажете какво мислите за това училище, че след 4 години келеша ще трябва да избира опции и това е една от тях...
Зависи какво иска да учи, първо това трябва да си изясни и тогава къде. Иначе ако ме беше питал преди 10 години щях да ти кажа поредния частен университет. Сега имам друго мнение, CTO-то в предната фирма в която работех беше завършил там и беше събрал доста хора от там. Еми първо, доста добре подготвени се оказаха всички. След това системата им на учене се оказва доста силна и съвременна, особено в сравнение с останалите бг университети които още са в 20ти век в почти всяко отношение. Друго предимство според мен е силното международно присъствие сред студентите. Още по-добре ще е ако има желание да отиде да учи в чужбина, мен едно време ме хвана шубето да си излезна от зоната на комфорт толкова, което може би беше грешка.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, учи неща свързани с тамошните специалности.
Лошо, че не е в езикова, ама все пак доста ходи на частни уроци по английски, мисля се справя. И аз ги четох тия неща като отзиви, ама викам да питам във форума където от пиле мляко има и все някой ще знае. 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
СПАМ ТЕМА
Оше от преди 10 години и повече дори АУБГ си беше много силен университет... и скъп. Аз не познавам хора излязли от там, които да не са много много напред с материала (и то без куфарчета, че сега са модерни).
Последна промяна steeN на 06 Ное 2023, 21:28, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Един приятел ме пита дали искам да ми подари гуми Мишелин карал ги 1 година (7к км) супер ама му казах да ми прати дота и ми прати това , такова нещо за първи път вижда някой знае ли какъв е този дот
0210544
Sent from my iPhone using Tapatalk
0210544
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ivanski_2 написа:Един приятел ме пита дали искам да ми подари гуми Мишелин карал ги 1 година (7к км) супер ама му казах да ми прати дота и ми прати това , такова нещо за първи път вижда някой знае ли какъв е този дот
0210544
Кво ти пука, взимай ги щом са на 7к км...

Retire After 10 Years in Service
Instead of the tire’s manufacture date, what you should really remember is when it was installed in your vehicle. That’s when the real ageing process starts, when it’s exposed to high speeds, sudden braking, difference surfaces, extreme temperatures, and heavy loads. And mind you, tires also degrade even when the vehicle is not used.
So, what does Michelin recommend? Purely as a precaution and not technical based, Michelin tires that have been in service for 10 years should be retired.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
E не ако са стар дот да си ги държи 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Давай ги насам, карал съм и с 20 годишни гуми, няма драма.
Особено лятото като се стоплят. 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ivanski_2 написа:Един приятел ме пита дали искам да ми подари гуми Мишелин карал ги 1 година (7к км) супер ама му казах да ми прати дота и ми прати това , такова нещо за първи път вижда някой знае ли какъв е този дот
0210544
Никаква идея, може ли да е 2-ра седмица на 2010

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Чух една песен по радиото днес и се дразня че не мога да я намеря.
Пееше се Should I stay or should I go, бързичка, някакво модерно денс дижейско звучеше, женски глас.
Като напиша тоя текст в гугъл излиза някаква стара песен на The clash, но не е това.
Ако се сети някой, да помага.
Пееше се Should I stay or should I go, бързичка, някакво модерно денс дижейско звучеше, женски глас.
Като напиша тоя текст в гугъл излиза някаква стара песен на The clash, но не е това.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Накратко: Писаха ми фиш за изгоряла крушка на фара , заядливо милиционерче в Генерал Тошево. Стойноста на фиша е 30 лв, отивам да плащам и в системата излиза 50 лв. Звъня в РПУ Ген. Тошево и ми казват да отида на място за изясняване /на180 км.
/.Проверих по членове и алинеи от фиша - глобата е фиксирана :30 лв. Как да действам от тук нататък-плащам си 50 лв. и си псувам системата , или съм принципен и поемам по пътя на разправиите и загуба на време
То ако се задействам при този казус даже и глобата ще отпадне , ама не знам дали ми се занимава. Ама пък ме е яд на тъпотията на цялата ситуация ...
Чакам всякакви съвети 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Едва ли ще отпадне. Ти си се съгласил с фиша, сега като е сгрешена сумата, най-много да ти кажат ок, искаш ли фишмот 50 лева или акт 50 лв. И вече акта може да обжалваш. На баща ми преди му го сложиха така баш заядливо, имаше крушка даже в себе си и коментирахме, че трябва да я сменя. Видя го един алкохолик милиционер от тукашните и от кога му търсил цаката, 50 лева. Има член за толкова, но не знам какво пише, иначе обикновено даже пишат и 20.
Ама...тоя те е подредил.
Плащай и мунтегли една майна, той ще си остане цял живот милиционер подминат от еволюцията, а ти си част от нашия форум. Тоест ехейиииии и разлика в развитието на ума.

Плащай и мунтегли една майна, той ще си остане цял живот милиционер подминат от еволюцията, а ти си част от нашия форум. Тоест ехейиииии и разлика в развитието на ума.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
dhtj написа:Чух една песен по радиото днес и се дразня че не мога да я намеря.
Фики - шпрехин зи дойч
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Преди 3-4 седмици ме спряха на масова полицейска проверка с мотора! Всичко ми беше наред, но същевременно спряха и един човек за изгоряла къса светлина (кола). След като му казаха защо са го спрели (вече с причина), го попитаха дали има резервна в него да си я смени! Ако имаше да си я смени на място, нямаше да му пишат нищо... Той нямаше, защото уж не можел и да я смени и т.н. Не ги дослушах, защото си тръгнах. Одеве, докато бягах, видях, че на булеварда наблизо, са организирали масова проверка отново. Внимавайте и бъдете изрядни!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!