Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Войната започна ...
Grozdanoff написа:...Влизал ли си в китайски форум... Аз съм..
Сега си представих как някой китаец влиза тука и ни чете. И ще си направи изводи човека сме про-ЕС и про-САЩ, щото нали тука пишат основно промити от американците мозъци. Пък то всъщност освен тука десетина петнайсе глупендера във форума, 99% от населението иска да излизаме от НАТО и от ЕС и да влизаме в БРИКС. Горките китайци ще си извадят грешно мнение и ще решат, че сме врагове пък то обратното..

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Grozdanoff написа:......
Това от хуманност ли го казваш, че Тайван не искал Китай или защита на САЩ идеологията си? Смисъл -просто жертва на американската пропаганда ли си или си готов да плюеш по всичко, което противоречи на САЩ политиката?
Влизал ли си в китайски форум... Аз съм, там пишат китайци и тайванци(пак китайци); тези тайванци които искат про-американско правителство са малцинство. Останалите мечтаят продажните им политици да се махнат и Америка да ги остави!
За последно го пиша, Тайван не иска Китай защото ще загуби икономическито си състояние най-малко. Къв САЩ кви 5 лв. дали на някой му е пукал за Тайван преди 30-40 г. когато е бил един пробит беден остров /в това число и на Китай/. В китайски форум не съм, ама съм влизал в Български и там има Българи дето искат да са част от СССР, това значи ли че всички искат да са ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
enigma написа:Grozdanoff написа:Влизал ли си в китайски форум... Аз съм, там пишат китайци и тайванци(пак китайци); тези тайванци които искат про-американско правителство са малцинство. Останалите мечтаят продажните им политици да се махнат и Америка да ги остави!
Колега, от форум е трудно да си извадиш представителна извадка. Все едно да намериш про-ауди теми в бмв форума, тука има само един Иво Ауди.
Аз по стечение на обстоятелствата имам много близки отношения с Тайван и много хора оттам. Мога да ти гарантирам, че такива, които искат да са част от Народна Република Китай са много малко.
Че не искат про-американско правителство - да, ама това не значи, че искат текущата власт в Китай да ги управлява. Искат да живеят в свободен Китай без тоталитарна власт, това прави ли смисъл?
Има наистина и такива, които искат Китай да си ги прибере, от тези които познавам са обикновено по-възрастни хора, 60+, които са уморени от цялата история, или вярват в разни конспирации как американците искат да ги "пояпончат" и някакви древни китайски съкровища били изнесени в Япония и т.н.
Благодаря за инфото! Това, което аз четох в китайския форум е, че имаше хора(китайци и тайванци), които се наричаха "братя"(или поне така ми го превежда google). По голямата част от хората, които пишеха по темата(и може би всички континентални китайци) искат Китай и Тайван да се обединят, както си е било... Със сигурност има тайванци, които нямат против про-американското си правителство, но като цяло съм останал с впечетлението, че голям процент от Тайван искат да са свободни от американско влияние!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Leon написа: Освен това що да си разваляме добрите отношения заради международна политика, от която в тая тема нищо не разбираме
Вътрешната също. Ама за това е виновен Маверика. Всичко тръгна заради него

Напоследък много хора превъртяха играта. Един човек, когото смятах за приятел и познавам от 1991г ме отлюспи, защото съм бил написал нещо против бб

Агвуст месец. Вместо да висят покрай басейните, на плажа, седнали да се джанкат във форума за неща, които не зависят от тях. Петък вечер. Пийте по бира, излезте с приятели, поиграйте на чичо Доктор с жената. любовницата, съседката.... Вие "Путин" и "Тайван"...
Ставащото не е хубаво, ама какво да се прави. Гледаме от първия ред.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
///M Power написа:Grozdanoff написа:......
Това от хуманност ли го казваш, че Тайван не искал Китай или защита на САЩ идеологията си? Смисъл -просто жертва на американската пропаганда ли си или си готов да плюеш по всичко, което противоречи на САЩ политиката?
Влизал ли си в китайски форум... Аз съм, там пишат китайци и тайванци(пак китайци); тези тайванци които искат про-американско правителство са малцинство. Останалите мечтаят продажните им политици да се махнат и Америка да ги остави!
В китайски форум не съм, ама съм влизал в Български и там има Българи дето искат да са част от СССР, това значи ли че всички искат да са ?
Аз искам да съм! Хората, от форума, за който говориш също... Само че ти и други "демократично настроени" хора ни осъждате за това... Не е морално и справедливо да обясняваш, че Тайванци(всъщност китайци) не искали Китай! Определено има много хора, които го искат!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
zAcK написа:Китай ще вземе Тайван, колкото комплексираният Путлер превзе Украйна![]()
![]()
![]()
![]()
Война може да има, но Тайван са в много по-добро положение да се защитават![]()
![]()
![]()
Освен това на границата си нямат беларуска комунистическа подлога да им върти номера в гръб!!!![]()
По твоята логика излиза, че Китай със сигурност ще си върне Тайван под свое управление, защото Путин се справя чудесно в Украйна.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Grozdanoff написа:///M Power написа:Grozdanoff написа:......
В китайски форум не съм, ама съм влизал в Български и там има Българи дето искат да са част от СССР, това значи ли че всички искат да са ?
Аз искам да съм! Хората, от форума, за който говориш също... Само че ти и други "демократично настроени" хора ни осъждате за това... Не е морално и справедливо да обясняваш, че Тайванци(всъщност китайци) не искали Китай! Определено има много хора, които го искат!
Аз никой не осъждам, просто казвам, че вие които искате, сте по-малко от тези които не искат, та същото е и в Тайван.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Малко руска пропаганда
https://www.amnesty.org.uk/press-releas ... HTfjMOgga8

Ukraine: military endangering civilians by locating forces in residential areas - new research
https://www.amnesty.org.uk/press-releas ... HTfjMOgga8
BMW_POWER написа:Напоследък много хора превъртяха играта. Един човек, когото смятах за приятел и познавам от 1991г ме отлюспи, защото съм бил написал нещо против бб![]()
Това е много кофти наистина. И аз имам подобен случай, с един руснак живеещ в САЩ, на когото буквално му спасих живота (имаше нужда от трансплантация на черен дроб заради генетично заболяване). Отписа ме, защото нещо го бъзиках на тема Тръмп преди няколко години. Пък аз не е да съм против Тръмп, даже напротив, но някои теми наистина са смешни. Той сега си е в Русия и като гледам кво пише сигурно щеше да ме отпише по текущите теми ако не беше Тръмп.
По темата, да те тролна още малко на тема made in USA.
Ето всекидневната ми ар15-ка. Евтина, с бързомер с червена и зелена точка, перфектна да си пробиеш път към/във/около Уолмарта или музея.

На снимката се вижда и новия алуминиев хендгард от Мидуест Индустри... ще го сменя тия дни. Стоковия по принцип е ок, но ако освен Уолмарт трябва да ходиш и стреляш и по други задачи много нагрява пластмасата и ти пари на ръката.
Таман си взех и кутия 500 патрона за около $300.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Не можеш да ме тролнеш
Ще разкрия познанията ти относно чиповете, защо започват да ги изнасят от Тайван и да ги правят в САЩ (сам го спомена), ще сложа линк към една твоя тема, дето половината форум се чудеше с какви роботи се занимаваш (стига да не си изтрил снимките) и иди после ми обяснявай, че не си в Междузвездните войни
Това с оръжието, какво да ти кажа. И е плюс, и е минус. Особенно при нашите измислени закони.
По темата за войната. Всичко е според гледната точка. Веднага ще ти дам пример:
Водиш си котка, за да и изчистят глистите. Та как изглежда ситуацията според гледната точка:
- За Доктора това е специална операция
- За глистите е война
- За котката е пречистване

Това с оръжието, какво да ти кажа. И е плюс, и е минус. Особенно при нашите измислени закони.
По темата за войната. Всичко е според гледната точка. Веднага ще ти дам пример:
Водиш си котка, за да и изчистят глистите. Та как изглежда ситуацията според гледната точка:
- За глистите е война
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Като стана въпрос за рефлексите на Обама, ето още една добра работа на ЦРУ, този път с тактическо килимче.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
BMW_POWER написа:Водиш си котка, за да и изчистят глистите. Та как изглежда ситуацията според гледната точка:
- За глистите е война
Ха-ха, на пръв поглед изглежда забавно, но ще бъде интересно да дадеш отговор на:
1. Кой заведе котката на доктор?
2. Този доктор не е ли малко съмнителен, че при последното чистене на глисти, котката остана без един бъбрек?
3. Не става ли още по-съмнителен, когато операцията тече вече 6-ти месец и не ѝ се вижда края?
4. Да не би котката да е разбрала, че е станала донор на органи?
- Petrolhead
- Потребител
-
stean написа:BMW_POWER написа:Водиш си котка, за да и изчистят глистите. Та как изглежда ситуацията според гледната точка:
- За глистите е война
Ха-ха, на пръв поглед изглежда забавно, но ще бъде интересно да дадеш отговор на:
1. Кой заведе котката на доктор?
2. Този доктор не е ли малко съмнителен, че при последното чистене на глисти, котката остана без един бъбрек?
3. Не става ли още по-съмнителен, когато операцията тече вече 6-ти месец и не ѝ се вижда края?
4. Да не би котката да е разбрала, че е станала донор на органи?
Трябва да уточним още малко, всъщност котката е съседа от долния етаж, за да го заведеш е трябвало да го пребиеш и вържеш и пътьом си изнасилил децата му и си му откраднал пералнята и хладилника. Човека няма и никога не е имал глисти, но ти е трябвало оправдание.
Кофти новини за нацитата, но украинците трябва да ги знаят. Участник в нападението над пермския ОМОН през 2000г в Грузия е открит и осъден на доживот, без право на замяна. Та сегашните юнаци, дето са се прославили с издевателства над мирни граждани, не искам да съм на тяхно място. Знаят се кои са, как се казват и къде живеят. А Светът е прекалено малък.
https://59.ru/text/criminal/2022/08/02/71537963/
https://59.ru/text/criminal/2022/08/02/71537963/
- Petrolhead
- Потребител
-
Така изглеждат истинските освободители
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.