СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от vicho » 06 Ное 2023, 12:20

steeN написа:Според разни анкетки повечето от избирателите на Възраждане са гласували за програмиста, а пък ГЕРБ са били разделени на половина.

100 про

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Ное 2023, 12:23

Ся що ми разваляш партенката :lol: Може да го разглеждаме, че тези 9% отцепници, решиха изборите тогава.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Ное 2023, 12:26

steeN написа:Ся що ми разваляш партенката :lol: Може да го разглеждаме, че тези 9% отцепници, решиха изборите тогава.

кажи-речи :bchug:

мен ми е интересно тоя индивид по-горе в коментарите за кой е гласувал, за деянчо ли? :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Ное 2023, 12:49

Костадинов игра срещу Григорова, затова и над 50% от гласувалите за кандидата на Възраждане не са отишли да гласуват на балотажа. Добре е Васко Маслото да не забравя, че именно копейките и рубладжиите му спечелиха кметското място. :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 06 Ное 2023, 13:01

vicho написа:мен ми е интересно тоя индивид по-горе в коментарите за кой е гласувал, за деянчо ли? :mhihi:

Moi?? (на френски) Аз бех за цигането, с отвращение дет се вика :mhihi: Между другото ВасО Пеерасо не е никъв програмист! В Телериг други са програмистите, тоа си е бил башка тъпанар, назначен там по партийна линия.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Ное 2023, 13:02

Спечелиха му го родата, всичко друго е следствие. Нали всички знаем как си беше едно време - децата на най-големите комунисти, тези с най-много облаги трябваше да се обучат за да поемат властта един ден. Разтягано е много пъти, включително и във форума как децата на ония още много години ще ни управляват. Не разбирам само как всички го знаят това и пак юруш гласове за тях. Предполагам подлъгани по вида на Васил да речем - добре изглеждащ, интелигентен човек, материално осигурен... :ok:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Ное 2023, 13:09

Няма как Костадинов да не играе срещу Григорова, трябва да е луд. Свирят на почти една и съща електорална цигулка, въпрос на оцеляване. Но борбата там тепърва започва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Ное 2023, 13:15

Значи не само, че са му подарили куфарче с пари и така е основал (в съдружие) една от успешните български компании, ами и освен това е бил назначен по партийна линия.
Сигурен съм, че масово хората, които са отвратени от гласоподавателите за същия, са постигнали повече в живота, или поне са щели да постигнат много повече, ако имаха същата мая.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 06 Ное 2023, 13:44

streetz написа:Васко Маслото

Добре де, извадиха му лайняното потекло, което няма как да го промени. Това ясно!
Защо обаче никой из кампаниите за/срещу него не му извади прякора, който сам си е спечелил??? А толкова готино звучи - МАСЛОТО!
От ден ЕДНО как стана кмет не съм спрял да я псувам, ама фандъковица със свещ ще я търсим на фона на това недоразумение.
Бизнес успехите никой не може да му ги отрече, какъвто и да е, който и да му е дал начален шут!
То и на кРадев никой не може да му отрече, че е сигурно най-добрия ни въздушен ас някога, ама...

Мен сърце не ми даде да гласувам за който и да било от двата червени тумора и дадох нетрадиционен вот!

tmnt.jpg

пп. Да ме прощават от ЦИК, че разкривам публично вота си!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна empar на 06 Ное 2023, 14:04, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 06 Ное 2023, 13:51

driver69 написа:Значи не само, че са му подарили куфарче с пари и така е основал (в съдружие) една от успешните български компании, ами и освен това е бил назначен по партийна линия.
Сигурен съм, че масово хората, които са отвратени от гласоподавателите за същия, са постигнали повече в живота, или поне са щели да постигнат много повече, ако имаха същата мая.

А дали не е така? Как мислиш? Тоя и тези тумори като него, дали не водят с десет обиколки още от съблекалнята в каквото и да е бизнес начинание? Или си на друго мнение? В нашата малка селска държавица връзките и контактите в администрацията, полицията и съдебната система наследени от време оно хич ама хич нямат значение за бизнеса :mhihi: :mhihi: :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Ное 2023, 14:32

E34 написа:Тоя и тези тумори като него, дали не водят с десет обиколки още от съблекалнята в каквото и да е бизнес начинание?

Една книга в началото на годината ме накара да се замисля колко е важно наследството и старта. На ниво индивид, на ниво град, на ниво нация и държава.

От друга страна вече има статии в интернет, в международни сайтове, как създателя на един от най-успешните стъртъпи е кмет на столицата ни :yes: От тази гледна точка не го бях поглеждал. ГЕРБ са в много градове, но изгубиха районни кметства, което мисля би било спирачка за големите кражби, ако не се разберат за баницата. Не съм сигурен дали няма да избие в посока "нищо няма да се направи 4 години, че не можем да се разберем как да крадем заедно". В край на сметка в почти всеки град има проблеми, които трябва да се решат проблеми без значение ляв, десен, прав, жълт, крив, червен и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Ное 2023, 15:24

Ама той е там само за лице пред публиката и някой друг ще му казва какво и как да се случва и коя фирма да взима поръчките. Май на никой не му направи впечатление, че големия радетел за оправянето на София игра само за кметското място, без опция за общински съвет. Хич не е лаком :mhihi: . Да видим сега как и откъде ще избие предизборната кампания :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Ное 2023, 16:02

Последните 1000 години тая територия се управлява по тоя начин който виждате - за личния келепир и подсигуряване богатството до девето коляно след тебе , останалите да гният в калта . Още от падането през 10 век под византийска власт се слагат чужденци да контролират краденето , българските боляри са ортаци на ромеите за морална подръжка в обира . После от 12 до 14 век една разпокъсана феодална държава в която всеки болярин е тартор и скубе наред до дъно докато през 14 век идват турците и слагат техните си бейове да контролират обира а българските чорбаджии са им първи дружки 500 години . Какво очаквате от една територия скубана и ограбвана 1000 години от който завърне ? Да си избира достойни личности или конформисти слуги на чужди интереси ? Сигурно е имало и има достойни хора неопетнени с мръсотията на власта , не продажници за 30 сребърника но колцина са те ??!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Ное 2023, 16:24

E34 написа:
driver69 написа:Значи не само, че са му подарили куфарче с пари и така е основал (в съдружие) една от успешните български компании, ами и освен това е бил назначен по партийна линия.

А дали не е така? Как мислиш? Тоя и тези тумори като него, дали не водят с десет обиколки още от съблекалнята в каквото и да е бизнес начинание? Или си на друго мнение? В нашата малка селска държавица връзките и контактите в администрацията, полицията и съдебната система наследени от време оно хич ама хич нямат значение за бизнеса :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Първо, бизнесът с краставици, с цимент и със софтуер е различен - всеки с неговите особености.
И не, не мисля, че повечето от отвратените щяха да постигнат повече от него.
Не го познавам лично, няма никакво значение и дали аз точно съм гласувал за някого.
Няма нещо по-лошо от комунизма, няма и как да се отървем от последиците му и днес - но не от гледна точка на наследствени богаташи и назначени милионери, а от гледна точка на осакатено мислене.
И все пак обективно - човекът е развил ит бизнес на световната сцена, дори да е започнал с няколко обиколки напред спрямо нас, хората без дядо генерал и тате доносник (примерно, не съм чел точно каква му е историята) - е успял да се научи да тича и да направи няколкото обиколки много маратони разлика. Достойно за уважение.
Пак да повторя - масовият отвратен от гласоподавателите за новия кмет, дали е постигнал нещо? Някак не ми върви да наричаме с грозни епитети хора, които вероятно са успели да си построят един хубав живот, защото искат ясна про-европейска риторика в политиката. А и от позицията на какви го правят?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Ное 2023, 16:44

Бъркате нещата с преклонението пред маститите бизнесмени.
Защото правилното да се запитате е "защо пък този толкова успешен бизнесмен иска да е кмет, няма ли си други важни задачи?"
Или е такъв филантроп, че е решил да дари безкрайните си познания по софтуер и водене на стартъп компания да ги приложи в нещо, което е напълно идентично с компанията му, каквото е да бъдеш кмет.
Майната му дали баща му, дедА му или който е да е бил там е бил агент на дс, щази или кгб.
Важното е "защо" и далеч от мазното "за да помогна и спася София" искал да стане кмет.
Но да му дадем 20-30 дена да видим, какви ще ги направи. Убеден съм, че първо ще се огледа как стоят нещата, на кой е задлъжнял и с какво за избирането на поста му, лъжливите некоалиционери какво ще му заповядат, някое посолство..то какво ще каже и тогава, ще видим :)

Дейва, кога ще влязат полиграфите и реалната съдебна отговорност за всякакви политически субекти.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата