Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Войната започна ...
Американците са признали Тайван за Китайски, но се опитват да променят това.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тайван е официално признат едва от 3-4 държави по света . Работата е малко в сферата на поносимо търпимото , докато не пречат и не създават проблеми . Тайван няма представител в ООН за което има специална резолюция още от 1971 - китайския представител е единствения допустим представител на Китай в ООН .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
https://www.youtube.com/watch?v=Eo6w5R6Uo8Y
Свързано е и с войната, и с газа. Няма руски "освободителни" мотиви, всичко е да се парират и заграбят едни гигантски полета с газ и петрол. Нищо повече. А, и въглища бонус. Цялото е интересно, но по темата е след 26-та минута. МИсля, че някой го беше споменал назад в темата, но тук е с анимация и конкретни територии. Интересното е, че основният фронт на войната в момента е точно по линиите на газовите полета...
На 35-та минута има интересна графика в подкрепа на "бензиностанция с ракети".
Свързано е и с войната, и с газа. Няма руски "освободителни" мотиви, всичко е да се парират и заграбят едни гигантски полета с газ и петрол. Нищо повече. А, и въглища бонус. Цялото е интересно, но по темата е след 26-та минута. МИсля, че някой го беше споменал назад в темата, но тук е с анимация и конкретни територии. Интересното е, че основният фронт на войната в момента е точно по линиите на газовите полета...

Never mistake motion for action...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Американците според мен бягат от петролните и газови залежи като дявол от тамян , вервай ми ! 

Последна промяна Jordana на 05 Авг 2022, 17:09, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Jordana написа:Американците според мен бягат от претролните и газови залежи като дявол от тамян , вервай ми !

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Първо в Украйна няма газ и второ Руснаците си имат гигантски полета с газ и петрол и нямат нужда да заграбват нищо.
Това с грабенето на ресурси е специалитет на Сащ! Как се връзвате на такива лъжи ви се чудя.
Това с грабенето на ресурси е специалитет на Сащ! Как се връзвате на такива лъжи ви се чудя.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Абе имали са малко газ и петрол обаче всичко е опоскано още средата на ХХ век от совката . Това им е дерт на укропитеците и постоянно реват че са ги ограбили още от 90те години . Те и в момента имат някакъв добив главно в западната част обаче не там където са въглищата в донбаския басейн на изток . Руснаците не си знаят колко газ и петрол имат , тия приказки че се избиват там заради газ и петрол са меко казано смешни . Просто естествено бонус за победителя ако има нещо там . Американците унищожиха Ирак Сирия и Либия заради газта и петрола и направо си взеха каквото си харесаха вие сте се загрижили за една педя земя в Донбас при това исконна руска земя .
Leon написа:https://www.youtube.com/watch?v=Eo6w5R6Uo8Y
Свързано е и с войната, и с газа. Няма руски "освободителни" мотиви, всичко е да се парират и заграбят едни гигантски полета с газ и петрол.
Точно така. Затова и предложиха на местното население да се изнесе повсеместно в Русия. То пък взе, че отказа. После започнаха с други забрани, осем години обстрел на жилищни райони, ама за това няма доказателства. Никой и никъде не е видял факт, който да доказва това. Можете да питате както Рей Чарлз, така и Стиви Уондър.
BMW_POWER написа:Leon написа:https://www.youtube.com/watch?v=Eo6w5R6Uo8Y
Свързано е и с войната, и с газа. Няма руски "освободителни" мотиви, всичко е да се парират и заграбят едни гигантски полета с газ и петрол.
Точно така. Затова и предложиха на местното население да се изнесе повсеместно в Русия. То пък взе, че отказа. После започнаха с други забрани, осем години обстрел на жилищни райони, ама за това няма доказателства. Никой и никъде не е видял факт, който да доказва това. Можете да питате както Рей Чарлз, така и Стиви Уондър.
Уау, това последното беше много добро

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз ЦРУ не съм им оправдавал свинщините, но вие оправдавате тези на Путлер... Няма да пиша повече в тая тема, безсмислено е, само ще модерирам като прекалите
Освен това що да си разваляме добрите отношения заради международна политика, от която в тая тема нищо не разбираме 

Never mistake motion for action...
bmw maniqk ivo bmw написа:Това с грабенето на ресурси е специалитет на Сащ!
Американски кравар влиза в бар в Мюнхен, тропва с ботушите и вика:
- Барман, дай едно голямо уиски.
Изпива го на един дъх и си тръгва без да плати.
На другия ден пак така, голямо уиски и доволен си тръгва без да плати.
На третия ден барманът си вика "чакай, сега ще те науча аз тебе" и му сипва сода каустик вместо уиски.
Краварят го изпива пак и си заминава. После го няма ден, два, три... барманът вече доволен, че се е отървал от тази напаст.
Обаче не щеш ли на четвъртия ден краварят пак идва и тропва с ботушите.
- Барман, дай пак от онова дето като пикая гори тревата и реже ламарината.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
."чакай, сега ще те науча аз тебе" и му сипва сода каустик вместо уиски
Утешаваш се че ще пийните накрая по една сода каустик в Украйна за сбогом или какво ??!!

Последна промяна Jordana на 05 Авг 2022, 20:34, променена общо 1 път
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
///M Power написа:Grozdanoff написа:Е.Димитров написа:Те китайците са търговци, едва ли ще се вържат на тая кука на американците за ефективни действия.
Сега просто демонстрират сила за показване пред американците, че не са някакви изпадняци.
Тайван си е в това положение доста години и ако американците не си вирът много гагата, така ще си и остане.
Зорлем ги карат Китай да вземат Тайван за да ги почнат както почнаха руснаците със санкции и прочие тъпотии .
Бъркаш се, колега. Китай отдавна е казал, че си иска Тайван. Китай ще си вземе Тайван, вече са доста твърдо настроени по въпроса! Просто дали ще стане по мирния начин или САЩ няма да спре да се меси... Времето ще покаже.
Колко пъти да ти казвам, Тайван не иска Китай, мирен начин няма. Да не се окаже че освен Тайван и САЩ, Китай ще трябва да са и срещу Япония, Виетнам, Филипини и нт.
Това от хуманност ли го казваш, че Тайван не искал Китай или защита на САЩ идеологията си? Смисъл -просто жертва на американската пропаганда ли си или си готов да плюеш по всичко, което противоречи на САЩ политиката?
Влизал ли си в китайски форум... Аз съм, там пишат китайци и тайванци(пак китайци); тези тайванци които искат про-американско правителство са малцинство. Останалите мечтаят продажните им политици да се махнат и Америка да ги остави!
Ако смяташ да ми обясняваш по темата за Тайван единствено, че Тайванците са американци, моля не го прави! Аз чел неща, които ти не си!
Пряко по темата, Китай ЩЕ си вземе Тайван! Китай показа разум след кацането на Нанси(което не вярвах че ще стане), но общовзето от САЩ зависи дали ще има война! САЩ са напълно наясно, че Китай няма да се спре(и че може да си го позволи), дали САЩ ще се отдръпнат както е разумно, или ще се вкопчат в Тайван, за да не изгубят популярност, времето ще покаже.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Grozdanoff написа:Влизал ли си в китайски форум... Аз съм, там пишат китайци и тайванци(пак китайци); тези тайванци които искат про-американско правителство са малцинство. Останалите мечтаят продажните им политици да се махнат и Америка да ги остави!
Колега, от форум е трудно да си извадиш представителна извадка. Все едно да намериш про-ауди теми в бмв форума, тука има само един Иво Ауди

Аз по стечение на обстоятелствата имам много близки отношения с Тайван и много хора оттам. Мога да ти гарантирам, че такива, които искат да са част от Народна Република Китай са много малко.
Че не искат про-американско правителство - да, ама това не значи, че искат текущата власт в Китай да ги управлява. Искат да живеят в свободен Китай без тоталитарна власт, това прави ли смисъл?
Има наистина и такива, които искат Китай да си ги прибере, от тези които познавам са обикновено по-възрастни хора, 60+, които са уморени от цялата история, или вярват в разни конспирации как американците искат да ги "пояпончат" и някакви древни китайски съкровища били изнесени в Япония и т.н.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Китай ще вземе Тайван, колкото комплексираният Путлер превзе Украйна
Война може да има, но Тайван са в много по-добро положение да се защитават
Освен това на границата си нямат беларуска комунистическа подлога да им върти номера в гръб!!!

Война може да има, но Тайван са в много по-добро положение да се защитават

Освен това на границата си нямат беларуска комунистическа подлога да им върти номера в гръб!!!

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real