Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Войната започна ...
BMW_POWER написа:alx написа:alekangg написа:alx написа:alekangg написа:....
......
....
....
Аз не съм първа младост, ама я ми припомни кога СССР и Китай са очистили чужд политик, заради вътрешната си сигурност? Не ми се мисли, какъв вой ще се нададе при следната ситуация:
Прав си, винаги е по-добре да си избиваш собствения народ, щото СССР и Китай са първенци там.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Хайде стига със старите спомени! СССР отдавна го няма,а Китайците станаха икономическо чудо.Никой никъде не си трепе вече народа,защото му е необходим.Излючвам Африка,но там порядките са други още.Американската политика просто много си повярва и това е резултата-постоянно говорят за демокрация,а навсякъде гърмят без да питат.Приличат ми на охранена маймуна с калашник.
Jordana написа:....Аз не съм първа младост, ама я ми припомни кога СССР и Китай са очистили чужд политик, заради вътрешната си сигурност?...
Преди влизането в Афганистан спец частите щурмуват двореца на превратаджията Амин и го убиват при щурма . След което слагат на власт Бабрак Кармал който е жертва на преврата .
Какво общо има между двете? Както обикновенно само спамиш ... Погледай малко филмчета в тубата за Афганистан и защо руснаците влезнаха там. После пак ела.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
Benord написа:Хайде стига със старите спомени! СССР отдавна го няма,а Китайците станаха икономическо чудо.Никой никъде не си трепе вече народа,защото му е необходим.Излючвам Африка,но там порядките са други още.Американската политика просто много си повярва и това е резултата-постоянно говорят за демокрация,а навсякъде гърмят без да питат.Приличат ми на охранена маймуна с калашник.
Мислиш ли, че Русия и Китай, няма да правят същото което прави САЩ, ако САЩ не са това което са?
- Mario Andretti
- Mario Andretti
///M Power написа:Benord написа:Хайде стига със старите спомени! СССР отдавна го няма,а Китайците станаха икономическо чудо.Никой никъде не си трепе вече народа,защото му е необходим.Излючвам Африка,но там порядките са други още.Американската политика просто много си повярва и това е резултата-постоянно говорят за демокрация,а навсякъде гърмят без да питат.Приличат ми на охранена маймуна с калашник.
Мислиш ли, че Русия и Китай, няма да правят същото което прави САЩ, ако САЩ не са това което са?
Какво имаш впредвид? Военни бази в Канада и Мексико или???
BMW_POWER написа:///M Power написа:Benord написа:Хайде стига със старите спомени! СССР отдавна го няма,а Китайците станаха икономическо чудо.Никой никъде не си трепе вече народа,защото му е необходим.Излючвам Африка,но там порядките са други още.Американската политика просто много си повярва и това е резултата-постоянно говорят за демокрация,а навсякъде гърмят без да питат.Приличат ми на охранена маймуна с калашник.
Какво имаш впредвид? Военни бази в Канада и Мексико или???
не бе колега- всяка суперсила като е на власт гледа да направи света по свой образ и подобие.
и по тази логика- като говориме за кой колко е стока- ти защо не живееш в русия? или в китай?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е да де , ама като суперсилата е охранена маймуна с калашник на света нещо не му е до въжделенията на суперсилите 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
alx написа:и по тази логика- като говориме за кой колко е стока- ти защо не живееш в русия? или в китай?
Какво общо има това?
Живея тук и трябва само да възхвалявам ли? Ето ти веднага:
Страхотният и много кют премиер на Канада се завърна от триседмична почивка в Коста Рика с брадичка. WOW. За първи път от 18.. и не знам си коя година имаме премиер с брада (тук дамите се подмокрят от кеф). Та любимец 13 прекара три седмици на юг. 93% от канадците не са имали през живота си три седмици последователна почивка. Двата му представителни джета са направили около пет курса за багаж Канада - Коста Рика. За сметка на данъкоплатеца естествено. Канада е най-щастливата страна. Приехме около 100 000 бежанци от Сирия ( до един на социал) и около 70 000 бежанци от САЩ (хаитяни, бягащи от експулсация). И те на социал.
Да продължавам ли с хвалбите за икономическата му политика? Или външната? Че скара Канада и Китай и ония му видяха сметката?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:alx написа:и по тази логика- като говориме за кой колко е стока- ти защо не живееш в русия? или в китай?
Какво общо има това?
Страхотният и много кют премиер на Канада се завърна от триседмична почивка в Коста Рика с брадичка. WOW. За първи път от 18.. и не знам си коя година имаме премиер с брада (тук дамите се подмокрят от кеф). Та любимец 13 прекара три седмици на юг. 93% от канадците не са имали през живота си три седмици последователна почивка. Двата му представителни джета са направили около пет курса за багаж Канада - Коста Рика. За сметка на данъкоплатеца естествено. Канада е най-щастливата страна. Приехме около 100 000 бежанци от Сирия ( до един на социал) и около 70 000 бежанци от САЩ (хаитяни, бягащи от експулсация). И те на социал.
Да продължавам ли с хвалбите за икономическата му политика? Или външната? Че скара Канада и Китай и ония му видяха сметката?
Винаги можеш да отидеш в Рисия или Китай, о чакай, и там харчат народни пари за лични цели

Погледнете историята, всяка империя се е бъркала в делата на другите (освобождавала, прогонвала тирани, приобщавала към по-доброто и тн.) Това което съм чел, Китай си има доста търкания със съседите, та скоро и те да не започнат да демократизират или при тях ще е комунизират

- Mario Andretti
- Mario Andretti
BMW_POWER написа:alx написа:и по тази логика- като говориме за кой колко е стока- ти защо не живееш в русия? или в китай?
Какво общо има това?
ми гледам нещо недолюбваш америката, не ти харесва как си налага разбиранията за демокрация и по- добър живот... ама живееш на практика в общество много близо до американското и си преценил, че за тебе това е най- доброто... та мисълта ми беше щом толкова не ти харесва (или канадата) защо не ходиш в някое райско кътче - и се сетих за китай и съюза...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:
ми гледам нещо недолюбваш америката, не ти харесва как си налага разбиранията за демокрация и по- добър живот... ама живееш на практика в общество много близо до американското и си преценил, че за тебе това е най- доброто... та мисълта ми беше щом толкова не ти харесва (или канадата) защо не ходиш в някое райско кътче - и се сетих за китай и съюза...
Толкова много глупости в толкова малко думи не си писал, откакто си се регистрирал. Остаряваш или?
Кажи какво става с американските бази в Ирак. Някой нямал ходове? Дори преди минути е имало втора атака. Заеби ме мене.
... това което направиха току що иранците го смяташ за полезен ход? 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:... това което направиха току що иранците го смяташ за полезен ход?
Очаквам коментар от теб. Ти говореше, че някой нямал ходове и т.н.
и така ...
https://news.bg/world/novi-udari-v-irak.html
Сега чакаме отговорът или ще чакат още да ги дърпат за опашката?
Benord написа:https://news.bg/world/novi-udari-v-irak.html
А поне досега не чух Тръмп да е казал нещо. Всичко живо се евакуира от Израел, Дубай, Ирак, СА. Тази нощ (ваше утро и ден) ще е доста интересно.