Европа под обсада - атентати,жертви ....
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Европа под обсада - атентати,жертви ....
stean написа:Според мен, ако се търси някаква конспирация, може да се насочи внимание към социалиста Санчес, или какви договори е сключвала Испания с близката до Русия - Алжир.
Последното което излезе е, че мароканците са прочели фалшива новина за отворени испански граници и оттам - юруш народе..
И познай откъде са я прочели... тик ток!
Точно, аз това му обяснявам на empar, ама той сам си противоречи леко. Хем не могат да се организират, хем пък някак, някой ги е организирал сравнително лесно.
empar написа:Top Gun Maverick написа:empar, според мен се организират да тръгнат групово за да не могат да ги спрат. Мисълта ми е, че Америка не стои и да дирижира как някакви орки ще хукнат към Испания за да угодят на Тръмп.
Виждал ли си някога мароканец на живо? Питай някой от тия емигранти в Испания, ще ти разкажат интересни неща.
От разумни форми на живот не можеш да постигнеш самоорганизация в подобен мащаб, за подобни орки е несериозно да говорим дори. Дал съм ви едно книжно заглавие, прочетете го и ще разберете.![]()
Дали трумпета, дали изсраел, дали някой друг, няма особено значение. Изцепката е брилянтно дирижирана!
А
ти виждал ли си циганин? А гладен циганин? Как мислиш са оцелели хилядолетия без държава и писменост? Като паразитират върху другите по всякакви начини.
Значи циганина само трябва да му кажеш, че някъде има нещо безплатно и стой та гледай. Да не говорим ако му кажат, че ще му дават помощи и че може да иде лесно.
Не знам какво толкова се чудите, тука едно време колко мангал отиде в Белгия, цели фамилии само защото другите от там им казаха елате и ще лежите за помощи. Нещо, което го знам. Отделно по всякакви държави други ходят само да чуят, че трябва да работят месец, два или колкото трябва в зависимост от държавата. Холандия, Англия, Германия, от Италия се изнесоха, че няма хляб за тях вече там.
А ти си седнал да подценяваш желанието на някакви макаци да получават помощи и да знаят, че като идат там на орди ще могат да ограбват и т.н.
Доколкото чух, уж повечето ги върнали. Нали не можеше по море уж ако са дошли? Всичко може май, воля трябва.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В Испания Португалия и Италия има много мигранти латиноси , в Испания са 4.7 милиона родени на другия континент . Интегрират се лесно заради езика и религията . Поколението им вече не се счита за мигрант ...Никаква конспирация няма , те си ги приемат и припознават за "техни" . Обаче тия маври дето прииждат от Африка няма да станат испанци , и след 100 години ще са пак маври само че ще бъдат маври с испански паспорти . А Испания ще се казва Нова Маврия 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
ildivvy написа:И 3 дена отпуск имаше даже...
Бъркаш, отпуска беше ако застреляш някой от твоите дето иска да избяга. Такива дето искат да влезнат и да искаш не можеш да застреляш, просто защото такива няма.