СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от theraven_nz » 03 Ное 2023, 1:35

smamf написа:Пазарувах от Партньори до скоро, но качеството е паднало сериозно и се отказах.

Колега, кажи какво месо търсиш. От Партньори пазарувам само свинско и мезета, но от главния магазин в Овча купел. Там е най-прясно и оборотно. Живях в Овча купел, преместих се в Симеоново, но пак се разхождам до О.К за свинско от там. Имат и в Драгалевци и Младост, но си ходя до О.К, другите магазини са сателити и се усеща разиката в оборота и наличието на прясно на момента. За телешко - Добротица. Карат малко вторник и четръртък. Дефицитно, но е прясно и вкусно.
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 03 Ное 2023, 9:40

https://news.bg/politics/bay-ganyo-prav ... etini.html

Бай Ганьо прави избори: В Лом попълват празни бюлетини

Ако автора на статията чете форума да се чувства поздравен за това заглавие :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Ное 2023, 9:44

Трудно ми е да повярвам че автора на Бай Ганьо прави избори може да чете темата ...но всичко е възможно , може пък и да чете :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 03 Ное 2023, 10:12

theraven_nz написа:Колега, кажи какво месо търсиш. От Партньори пазарувам само свинско и мезета, но от главния магазин в Овча купел. Там е най-прясно и оборотно. Живях в Овча купел, преместих се в Симеоново, но пак се разхождам до О.К за свинско от там. Имат и в Драгалевци и Младост, но си ходя до О.К, другите магазини са сателити и се усеща разиката в оборота и наличието на прясно на момента. За телешко - Добротица. Карат малко вторник и четръртък. Дефицитно, но е прясно и вкусно.

И на пазара на Красно село имат един :yes: Не съм усетил да е нещо по-различно месото от това което по принцип купувам . Пазаря мръвки само и единствено от тях . Единствено бекона и филе Арбанаси понякога се различават като партиди, но друго не съм забелязал .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 03 Ное 2023, 10:44

theraven_nz написа:Колега, кажи какво месо търсиш.

Сурово свинско, пилешко и телешко - за готвене вкъщи, качествено, че ми е важно за семейството. Благодаря на всички оставили мнения и съвети!

Вивенда съм ходил два пъти за бургери само, но ще го посетя пак задължително, звучи обещаващо. Партньори явно наистина има разлика от магазин до магазин, не съм ходил в ОК, но ще го видя и него. Преди имаха магазин в Яворов, на Иван Асен, от който пазарувах, и всичко беше супер - прясно, качествено, десетки пъти съм взимал неща от там и никога не е имало проблем. Даже имаха едни вакуумирани зрели свински меса - много добри. Но го затвориха поради някаква причина. От магазина им в Красно село пазарувах последните пъти, и все нещо не е както трябва.

За български сухи мезета съм се убедил, че най-добрите са на Карлово мес. Също купувано десетки пъти от тях, качеството е топ. Имат представителен магазин в Манастирски.

За скара като правя взимам от един магазин в Перник, доколкото знам месата са от Сърбия, и са страшно вкусни и свинските и пилешките, но там всичко е транжирано и овкусено за скара - не върви за готвене в манджи.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 03 Ное 2023, 11:05

Аз взимам от "Магазин за месо и карантия Княжево" и месото е топ, макар че от няколко месеца не съм ходил като се замисля
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Ное 2023, 11:17

В София наистина е по-тегаво с месарниците. В други градове по-скоро няма лошо, в София има и месарници на ниво Лидл/Кауфланд.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Ное 2023, 14:46

drifty написа:Все се приказва нали да мислим западно - да не си специалист по всичко, ами да си плащаш на специалист да ти върши някаква работа, а ти да си караш твоята.

Преди 3 седмици и горница оставих каплите на мотора при човек да ги наплете и центрира - тогав ми даде 10тина дни срок. Минаха тия 10 дни, нищо. Звънях един път - не можал да смогне. Даде ми друг срок. Мина и тоя срок, пак звъня, пак нищо, даде ми нов срок. Мина и той, пак звъня, идвали избори, много работа имал покрай тях, не можал. Даде ми пак срок в петъка до тая седмица понеделник-вторник. Днес му звъня, вече дори не ми вдига. :censored: :censored: :censored: . Очертава се да увисна с уикенда, който съм планувал да се занимавам с това..., каплите ми трябват, а ги няма.. Как да не си станеш майстор на всичко? Масово са супер несериозни всякакви майстори за всичко - коли, ремонти, услуги и т.н.

Вземи си каплите по най-бързия начин от цървула, покажи му конфигурацията от три пръста и ми кажи да ти пращам ли телефона на човека, добре известен в ретро-мото-средите (живеещ в Асеновград), който да ти ги направи по конец? При нас се справи убийствено в рамките на под 60мин с 'разбора' по различни мото-теми !!!

Иначе и аз ще се присъединя към общата теза, че в БГ е 'трудно' със знаещите и можещите хора! Това е и основната причина да ставаме специалисти по всичко...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Ное 2023, 14:54

не виждате ли, че този човек с ремонта на каплите очевидно е някакъв , дето всякакво събитие го клати, малко като фондовите пазари.
След , като има оправдание , че видиш ли сега предстоят или са избори, утре ще каже времето застудя, след това вероятно оправданието е, че в момента се провеждат мирни преговори в Израел и (дай Боже) в Украйна.
Цената на петрола скочила и тн.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 03 Ное 2023, 15:00

Смених фризьорката, че моята излезе в майчинство.

Сега не се вясвам пред огледало - лоши огледала :mhihi:

Ше зема да се подстригвам сам с машинката 1-ви номер и точка. Хем пари и време ще пестя :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 03 Ное 2023, 15:30

carmanf1 написа:Смених фризьорката, че моята излезе в майчинство.

Сега не се вясвам пред огледало - лоши огледала :mhihi:

Ше зема да се подстригвам сам с машинката 1-ви номер и точка. Хем пари и време ще пестя :mrgreen:

Може да спре да ти връзва при момите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 03 Ное 2023, 15:36

Ся ше ходя с шапка поне седмица или 2 :lol:

Лошо, че от понеделник съм командировка в Загреб и всички ще ме питат що си с шапка в офиса :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 03 Ное 2023, 15:58

Е.Димитров написа:не виждате ли, че този човек с ремонта на каплите очевидно е някакъв , дето всякакво събитие го клати, малко като фондовите пазари.
След , като има оправдание , че видиш ли сега предстоят или са избори, утре ще каже времето застудя, след това вероятно оправданието е, че в момента се провеждат мирни преговори в Израел и (дай Боже) в Украйна.
Цената на петрола скочила и тн.

Човекът работи в училище, покрай изборите предполагам има организация за залите за гласуване. Но аз му ги дадох 2 седмици преди изборите.

Днес два пъти му звънях и на двата номера, единия ми го дава грешен, пък вчера нямаше проблем. :banghead:

Илия, да разбирам, че си намерил човек да ти наплете каплите за чопъра?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 03 Ное 2023, 18:26

drifty написа:[единия ми го дава грешен, пък вчера нямаше проблем.

Този номер вероятно вече е история.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Ное 2023, 18:35

Може да си е изгубил телефона и сега каплите са готови наплетени , но не може да звънне .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата