СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Тук в провинцията масово хората са с подобни доходи и изплащат ипотеки и по повече от 60к.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Най-обичам като всички си пуснат отпуски покрай празниците и аз остана "дежурен" - хем си съм отпуска, хем не хабя излишно дни
Няма да казвам колко дни ще прехвърля, че сигурно ще ме линчувате

Няма да казвам колко дни ще прехвърля, че сигурно ще ме линчувате

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Аз не знам кога ви остава време за работа, по цял ден ви гледам как по цял ден пишете във форума.... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
carmanf1 написа:
Има ги 'сякви 'убавци![]()
На скоро ми казаха за жена с около 400к на 3к чиста заплата, ама преко сили с бонусите. Ми ако няма бонус![]()
На 40г+ е и задълженията са й до пенсия. Сама с 2 деца. Бащата изчезнал, никой не го знае къде е, кво е.
Единия кредит бил потребителски за много сериозна сума, изтеглен от мъжа й, без тя да знае. Ама по време на брак и ония го писал "за семейни нужди"![]()
Ся ония не го обслужва кредита, духнал с мангизите и познайте кой плащаЩот е за семейни нужди ... до доказване на противното ...
В левове или евро е кредита ?

А иначе историята на мъжа и дето е дуфнал с кинтите не е единствената подобна. Обаче много ми наподобява на една подобна на един нашенец тук в щатите май съм писал преди време в една тема когато ставаше въпрос за W140. Та този му викат Киро Канадеца, щото първоначално е пристигнал още като студент в Канада. Някои от нас дето са свидетели на времето сигурно си спомнят първата имиграционна вълна, още като падна комунизма в ранната 1990г имаше едни полети на Аерофлот от Москва до острова на свободата Куба. Добре ма руските самолети с които летеше въпросната авиокомпания, щото тогава все още нямаха Боинг или Еърбъс не можеха да стигнат директно и спираха да зареждат в Монтреал и съответно по време на зареждане пътниците слизаха от самолета и изчакваха в салона. Така много нашенци забравяха да се качат обратно и да продължат до острова на свободата а избираха една друга свобода като искаха политическо убежище, обаче след първите демократични избори този вариант отпадна. И съответно този киро е един от тях, дуфнал още като студент първа година. Първоначално е десетина години в Канада а после идва в щатите има паспорти и на двете държави. Добре ма началото на 90-те майка му и баща му опитват да въртят някакъв дребен биззнес обаче са много яко рекетирани от мутрите на Васил Илиев, дори взривяват един от складовете им докато не кандисват да си плащат за охрана. И така времето си върви, докато преди няколко години неговите и двамата си отиват от този свят като му оставят някой и друг апартамент, гаражи и складове в наследство. Този съответно нямайки никакво намерение да се връща повече в БГ, както и други наследници като брат или сестра, почва да разпродава за колкото може. Обаче част от тия имоти предварително ги ипотекира, което не ми е ясно как въобще става, обаче съм чувал и за други подобни случаи в БГ за продажба на ипотекирани имоти, явно в родината има начин. Освен това наобикаля всичките му там заложни къщи и други такива като изи кредит ли са изи пей ли са и подобни където каквото може да вземе като кеш. Дори от някакви пернишки мутри свързани с бившия ВИС1 първо взел някакъв бърз кредит за 10к лева като им върнал съответно 20к. После им поискал 100к евро с уговорката да им върно отново двойно и онези явно виждайки, че отнякъде "вади" сериозни кинти съответно му ги дали. Е някой и друг месец им е плащал и не само на тях ми и на останалите месечните вноски докато прехвърли всичко в сметките си в чужбина, после среден пръст на всички. Колко от тези слухове са верни само един господ знае, говори се че само кредитите дето е дръпнал са за около $500к
+ кинтите от продажбите на имотите. Само на мен лично ми е интересно как така някой му дава кредити само срещу лична карта с адрес на апартамент който между другото вече е продаден и уговорката че има доходи от чужбина. Бе то и на Румен Виста му дадоха кредит за апартамента край Варна на Албатрос само срещу някакви измислени доходи от ютуб, несъществуващ вече дропшипинг и афилиейт маркетинг та знам ли в БГ всичко е възможно.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Е, високорискови кредити са си това, затова и лихвите са им високи.
От тоя са загубили, от други ще наваксат.

От тоя са загубили, от други ще наваксат.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Колеги, моля ви кажете качествен магазин за месо в София?
Пазарувах от Партньори до скоро, но качеството е паднало сериозно и се отказах. Вчера взех от Метро 2 кила свински врат парче, тръгнах да готвя сега и е развалено, няма и 24 часа в хладилника. Шибана работа, вече не знам къде да ходя..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Пазарувах от Партньори до скоро, но качеството е паднало сериозно и се отказах. Вчера взех от Метро 2 кила свински врат парче, тръгнах да готвя сега и е развалено, няма и 24 часа в хладилника. Шибана работа, вече не знам къде да ходя..
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TNT написа:Осъзнал е, че не сме петък
Не знам, ама при мен е така

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
nickstorm написа:Аз не знам кога ви остава време за работа, по цял ден ви гледам как по цял ден пишете във форума....
Кой работи бе братко, тук е форума на милионерите

Само играчи и баровци

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
smamf написа:Колеги, моля ви кажете качествен магазин за месо в София?
Партньори са малко прехвалени, въпреки че и аз купувам понякога. Цените обаче станаха високи, по мое мнение.
От Метро съм взимал два пъти охладен свински врат, вакумиран около 2кг, испанско месо.
Първият път беше страхотно, вторият път не съвсем

Последно от Кауфланд взех едно свинско, което не беше лошо.
Имай в предвид че всичките меса са внос, размразени,инжектирани.....
От Лидл никога вече!

Единствените които до сега не са ме разочаровали са Вивенда.
Свинските има пържоли са повече от чудесни.
Пилешките им бутчета от царевично пиле и те.
Говеждата пастърма тоже...
Каймата смес по стара рецепта и тя.
Това купувам всеки месец.
Не е ЕВТИНО!.. на фона на ширпотребата.
Вкуса...си е далече от онова дето се купува по принцип едно,че всичко във магазина е шоково замразено и едно,че не е от 2лв килото.
За пасищно...ми е скъпо...аз ям това...
Свинските има пържоли са повече от чудесни.
Пилешките им бутчета от царевично пиле и те.
Говеждата пастърма тоже...
Каймата смес по стара рецепта и тя.
Това купувам всеки месец.
Не е ЕВТИНО!.. на фона на ширпотребата.
Вкуса...си е далече от онова дето се купува по принцип едно,че всичко във магазина е шоково замразено и едно,че не е от 2лв килото.
За пасищно...ми е скъпо...аз ям това...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Зради такива като вас , всички старадат 

Последна промяна Jordana на 02 Ное 2023, 21:38, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Все се приказва нали да мислим западно - да не си специалист по всичко, ами да си плащаш на специалист да ти върши някаква работа, а ти да си караш твоята.
Преди 3 седмици и горница оставих каплите на мотора при човек да ги наплете и центрира - тогав ми даде 10тина дни срок. Минаха тия 10 дни, нищо. Звънях един път - не можал да смогне. Даде ми друг срок. Мина и тоя срок, пак звъня, пак нищо, даде ми нов срок. Мина и той, пак звъня, идвали избори, много работа имал покрай тях, не можал. Даде ми пак срок в петъка до тая седмица понеделник-вторник. Днес му звъня, вече дори не ми вдига.
. Очертава се да увисна с уикенда, който съм планувал да се занимавам с това..., каплите ми трябват, а ги няма.. Как да не си станеш майстор на всичко? Масово са супер несериозни всякакви майстори за всичко - коли, ремонти, услуги и т.н.
Преди 3 седмици и горница оставих каплите на мотора при човек да ги наплете и центрира - тогав ми даде 10тина дни срок. Минаха тия 10 дни, нищо. Звънях един път - не можал да смогне. Даде ми друг срок. Мина и тоя срок, пак звъня, пак нищо, даде ми нов срок. Мина и той, пак звъня, идвали избори, много работа имал покрай тях, не можал. Даде ми пак срок в петъка до тая седмица понеделник-вторник. Днес му звъня, вече дори не ми вдига.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това в същност е много старо... древните са осъзнали, че хората не са "еднакви"... различни хора могат различни неща.
Като всеки прави това, което прави най-добре, цялото общество печели. Тва по модерно се нарича "разделение на труда".
Разбира се за да работи все пак трябва да можеш да правиш НЕЩО
Тука е така. 
Последно се правих на митнически агент, въпреки че уж имах митнически агент... поне ги досрамя и не ми взеха пари

Като всеки прави това, което прави най-добре, цялото общество печели. Тва по модерно се нарича "разделение на труда".
Разбира се за да работи все пак трябва да можеш да правиш НЕЩО

Последно се правих на митнически агент, въпреки че уж имах митнически агент... поне ги досрамя и не ми взеха пари

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
drifty написа:Все се приказва нали да мислим западно - да не си специалист по всичко
… мисля, че изгуби Джорданката като събеседник още в началото на поста си

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:Това в същност е много старо... древните са осъзнали, че хората не са "еднакви"... различни хора могат различни неща.
Разбира се за да работи все пак трябва да можеш да правиш НЕЩОТука е така.
Последно се правих на митнически агент, въпреки че уж имах митнически агент... поне ги досрамя и не ми взеха пари![]()
Съгласен, и като цяло съм За разделението на труда, на работа редовно го говоря на шефчето, но той много не приема.
И все пак е хубаво да имаш малко по-широк поглед и познания, макар и не в дълбочина, но тук наистина те принуждават да станеш специалист по всичко.