Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Дрън дрън, че пляс Пенчев е твоят пост. Колата ми е с ръчка.... Аз съм си взел кола за пътуване и комфорт, не да се въртя кат преял кон...

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
мани 4е немоем да го зглобим послеMamouk написа:bavareca_86 написа:един колега от форума по скайп:
i az she stana kato nadera 1-2 moderatori.. bastuni takiva
![]()
![]()

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
име на темата: ниакои дфа помогне
ето го и мнението от темата:
ето го и мнението от темата:
slavchostef написа:1.8 ис е сас два резервоара нали така ама зашто вав малкиа резервоар ми седи винаги пален не може да ми дарпа от него сас две помпи ли сам или с една винаги ми остават 15 литра които не може да драпне ниакои ако занае какав е проблема молиа да каже
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ама колега, то не е само това...
Наш slavchostef пуска първата си тема така:
ниакои дфа помогне
Тук потребителите му обясняват, че резервоарът е само един.
Mollov заключва темата, като му обяснява, че заглавието и правописа са кофти.
Веднага се отваря втора тема:
помагаите
Mollov отново заключва и тази тема, но вече сме стигнали до ново ниво на познание, тъй като междувременно му е обяснено от други потребители, че не само резервоарът е един, но и помпата е една.
Тогава slavchostef пуска и трета тема:
приливниат ми е пален до горе
И тази тема е заключена. Допускам, защото slavchostef след постигнат възход от цели две нива на познание, демонстрира незатвърждаване на учебния материал и се връща към изходната позиция с две помпи.
Според мен тук имаме типичен пример за действия на принципа "Убий модератора чрез упорство"
Наш slavchostef пуска първата си тема така:
ниакои дфа помогне
slavchostef написа:1.8 ис е сас два резервоара нали така ама зашто вав малкиа резервоар ми седи винаги пален не може да ми дарпа от него сас две помпи ли сам или с една винаги ми остават 15 литра които не може да драпне ниакои ако занае какав е проблема молиа да каже
Тук потребителите му обясняват, че резервоарът е само един.
Mollov заключва темата, като му обяснява, че заглавието и правописа са кофти.
Веднага се отваря втора тема:
помагаите
slavchostef написа:ок един резервуар разделен на две
а тогава като ми застане стрелката на бензина на 15 литра зашто ми гасне колата да вав голиамиат ниама ништо а вав малкиа е пален до горе казаха ми че бил сас две помпи така ли е или не и ако не е сас две помпи тогава зашто ми прави такива проблеми и от какво може да е
Mollov отново заключва и тази тема, но вече сме стигнали до ново ниво на познание, тъй като междувременно му е обяснено от други потребители, че не само резервоарът е един, но и помпата е една.
Тогава slavchostef пуска и трета тема:
приливниат ми е пален до горе
slavchostef написа:ок сас един е
а защо като стрелката ми застане на 15 литра и ми гасне смисал не хварлиа бензин а като отворих голиамиат ниама бензин а приливниат ми е пален до горе а обиаснете а ниакои казват че е сас две помпи втората била ниакаде од дол изопшто има ли две помпи и ако ниама какав е проблема тогава
И тази тема е заключена. Допускам, защото slavchostef след постигнат възход от цели две нива на познание, демонстрира незатвърждаване на учебния материал и се връща към изходната позиция с две помпи.
Според мен тук имаме типичен пример за действия на принципа "Убий модератора чрез упорство"
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
От темата:
И мнението, което направо ме разби :

Някои утре на Soulfly, зала Универсиада, 19ч
SlipKnoT написа:15.03.09./ Неделя, Зала Универсиада - София:
18:00 ч. - Отваряне
19:00 ч. - Artery /България/
19:40 ч. - Subscribe /Унгария/
20:20 ч. - Senser /Великобритания/
21:25 ч. - Incite /САЩ/
22:30 ч. - SOULFLY /САЩ/ + Hornsman Coyote /Сърбия/
![]()
![]()
????????????
И мнението, което направо ме разби :
S 70/3 написа:за Тони Стораро ли говорите

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
[01:03:46] ® Turbo Ted каза: деба материалистките
[01:03:54] t060 каза: именно
[01:03:56] ® Turbo Ted каза: абе.. брато да не си в университет за к**ва бре (think)
[01:03:57] t060 каза: само секс
[01:04:00] ® Turbo Ted каза: много к**ва покрай тебе
[01:04:55] t060 каза: нали знаеш
[01:04:58] t060 каза: ела у винса
[01:05:01] t060 каза: нищо няма да научиш
[01:05:06] t060 каза: поне ще се наебеш
[01:05:10] t060 каза: ама вече е с пари
[01:05:14] t060 каза: ебането
[01:05:19] ® Turbo Ted каза: (rofl)
[01:05:23] t060 каза: криза, какво да правиш
[01:05:28] ® Turbo Ted каза: така е
[01:05:28] ® Turbo Ted каза:
[01:05:35] ® Turbo Ted каза: кризата е и при к**ва
кризата е повсеместна
От тогава русото не е на мода.
Apassionata:
А, ето мнението на колегата предизвикало Apassionata:
mavrut:
Темата: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... sc&start=0
mavrut ли си Каберне ли си... само ще ти кажа, че не си за ТОЗИ ФОРУМ...
Карай си там "просто колата" от точка А до точка Б...и ни остави тука лигавите болни Мъже и Жени да си пишем бозите...
А към колега, автор на темата, напълно те разбирам... мойта като я размазах, поне три пъти плаках, като гледах какво съм и причинила... А докато беше разкостена, нямах сили да ходя да я видя в сервиза и снимките само като видях.... Хехе, онзи ден като се прибирах от купон и гледах как кротко си спи пред блока... направо си я погалих... Спи, Пантерке моя, утре ще се повозим...
А, ето мнението на колегата предизвикало Apassionata:
mavrut:
извинявам са много ама просто не издържах, за този който каза е имала дух аз не го видях , карах 2 месеца Е38 и не видях да има дух таа кола, просто кола като всяка друга, нищо не я направи специална, да кажем че имаш ферари енцо да те грабне ама бмв 320-ка хах , недей така се излага бе човек , че е красива красива е, ама чак да ти се къса сърцето стига бе, може да ти се къса от обявената сума за ремонт ама че я разглабят...беги е , ауу не мога да повярвам че пиша такива неща, бетер от децата сте, и тва са мъже на по 25-30 и на горе, стига бе, кво ше кажат децата ви ,тате обича колата повече от мама, хаха, аз лично не бих писал такива глупости, ти ше кайш ся че и с нея спиш и праиш секс ? тва е просто една кола ве човек, кара те от точка А до точка Б нито ще ти сготви нито ще те изпере, разбирам за жена си да говориш такива приказки ама то за кола, направо си е колосално и смешно хахахахаха не издържааааам , ако някой има въпрости нека пише на ЛИЧНО да не доосираме темата !!!!!!!!!!!!
Темата: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... sc&start=0
plradev написа:hemicharger написа:Мишел написа: Хеми....добре че не си ми гадже, приятел....с тази заря незнам къде ще те пратя....
Що ве представи си вечеря в.....лебеда примерно, свири Албано и Румина и изведнъж точно по време на припева "Libertа
quanti hai fatto piangere" (това го гугълнах) се появи една цветна дъга от заря над Искъра с текст - "Обичам те мойто пате" (тука малко се поовлякох вече) ....
Аз викам ,по-добре да пее бат Милко "Я елате пиленца при баткооо"(това не го гугълнах) и небето да се озари от една кокошка...
In Ban We Trust!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Apassionata написа:boywalking написа:...довечера ще държа в течение, че май ще грабвам първото което ми дойде на ум и това е..... лека засега
Мен, извинявай, ма след тоя коментар - квот ми падне... не се стърпях...
чак ми се скъса чорапогащника от зор... та в тая връзка, хвани й подари - 10-на скъпи чорапогащници...
- 69 рози, ма само рози не може, тряя с нещо СМИСЛЕНО да са придружени - ваучер за Макдоналдс, Талони за Метрото, точки за ШЕЛ?, капачки от Активия, имало някви с подаръци там...
- а една пица ако си разделите ще е най-тънко...
- има и друг вариант - разбрах къде пее след два дни Веселин Маринов
- или й поръчай по интернет колекцията на "чичо Стефчо" от голи Мадами / Хемииииииииии/
- ... абе колко струва един вибратор всъщност??? 60-70 лева...
Пич, хвани й ги дай направо тия сто лева накрая, че ше береш ядове...
"ЗОВ ЗА ПОМОЩ"... тва кат Зов за завръщане, Арнолд Шварценегер нещо... На сираче късче хляб не се отказва!
Айде другите идеи като хотел "Стари рани" на Пиротска и ... хехехех Х...хич дума да не става...
Хвани се стегни, никва фантазия... шоколад, та шоколад... ми ако е на диета мацката???
темата е небезизвестната "ЗОВ ЗА ПОМОЩ...." в "извън темата"

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
TUZara` написа:SummonedToDIe написа:майко мила
Какво се чудиш колега...всеки луд с номера си ... Скоро очаквам тема за кръстоски между породи прасета-съвети за най-качествена продукция
темата е за адвокат ТУЗара с тея прасета направо кърти

BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
yulian4o написа:TUZara` написа:SummonedToDIe написа:майко мила
Какво се чудиш колега...всеки луд с номера си ... Скоро очаквам тема за кръстоски между породи прасета-съвети за най-качествена продукция
темата е за адвокат ТУЗара с тея прасета направо кърти![]()
![]()
и кое точно му е къртещото?Тва,че не е свикнал да чете писанията на печкабоя не го кара да пише... като има зор да оди да си гледа свинете...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info