Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Re: Войната започна ...

Мнение от ekalchev » 29 Юли 2022, 19:11

Колко пъти да ти се обясни че това че са убили няколко руснака-сепаратиста в Донбас не е достатъчно оправдание да започнеш такава война. Виж как са изглеждали градовете когато украинците са убивали руснаци и когато започна войната. Не ме разбирай грешно тая война най накрая ще сложи намястото тая жалка държава русия и ако не бяха цивилните жертви щях да се радвам че я има видяхме каква жалка армия имат и че най накрая ЕС ще набута в кучи гъз джуджетата и дори в България ще се отървем от всичкото нещастие което ни носят. Даже такива като теб ще се облагоделстват без да разбират как.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Юли 2022, 19:23

Нещастието на България идва от такива чуждопоклоници като тебе . Бай Ганя в съвременен вариант , москалите с розово масло днес им викат бизнес ...Аферим машала бай Ганьо..Аз съм свободен човек не се кланям на никой и чувството ми за житейска справедливост казва че укропитеците не са прави и трябва да си получат урока . Слабо ме вълнуват комунисти социалисти курортисти и дребни парвенюта дето си мислят че са гепили господа за шлифера . Както искаш го разбирай .
Последна промяна Jordana на 29 Юли 2022, 19:45, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 29 Юли 2022, 19:32

Не спорете с Данчо.
Този човек почти винаги е неадекватен. Той не пише тук за да сподели нещо полезно, а за да търси внимание.
Игнорирайте го и ще се укроти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 29 Юли 2022, 19:36

Petrolhead написа:Не спорете с Данчо.
Този човек почти винаги е неадекватен. Той не пише тук за да сподели нещо полезно, а за да търси внимание.
Игнорирайте го и ще се укроти

Или както вече е познат във форума "Спрелият часовник, който е верен два пъти в денонощието."
То тъпанарите си личат в тази тема. В смисъл, тези които бият един тъпан, който е ясно че вече е пробит.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 29 Юли 2022, 19:43

Не спорете с Данчо.

Кажи че не можеш да си изразяваш правилно неадекватните мисли и ще те разберат хората . А така просто си лялаш като първолак и олекваш :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ekalchev » 29 Юли 2022, 19:44

Свободен човек но всеки ден ходи и снася пари на руския монопол Лукойл, Газпром и още много прикрити монополи под уж Български фирми. Ти не си свободен като всички нас на тая територия, ти си роб на руското влияние в България, срещу което хора като мен се борят. Разликата е че не го разбираш и всекидневно се облъчваш с руска пропаганда, която ти сочи САЩ и НАТО като враг и причина за мизерния ти живот за да не можеш да осъзнаеш, че някой друг, който ти мислиш за приятел те граби всеки ден.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 29 Юли 2022, 20:11

Как се бориш ..за бога братя не купувайте :shock: Тия сме ги виждали вече , айде нема нужда .
Нали щеше да пада надолу с американо гъза ? От 141 лв през юни стана 186 ..? Това ли ти е борбата ? Нови зависимости :kuku:
"Булгаргаз“ ЕАД уведомява клиентите си, че окончателно предложената цена, по която общественият доставчик да продава природен газ на крайните снабдители и на лица, на които е издадена лицензия за производство и пренос на топлинна енергия за юли 2022 г., е в размер на 186,47 лева за мегаватчас (лв/MWh или) 95.34 евро за мегаватчас (EUR/MWh), изчислена по фиксинга на БНБ ( без акциз и ДДС).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ekalchev » 29 Юли 2022, 20:18

Борбата е да споря с разни хора в интернет, вярващи че руснаците ни мислят доброто и че са ни братя и да се опитам да ги убедя, че грешат. Гласувам за партии, които заявяват, че ще се борят с руските монополи. Не съм гласувал за тоя некадърник Киро и не смятам, че можем да се отървем от Газпром за 1 година. За щастие, вече който и да е на власт ще го направи рано или късно благодарения на некадърноста на руските джуджета и тая война.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Юли 2022, 20:25

acho_RS, защо ми слагаш думи в устата дето никога не съм казвал :dunno:
Мнението ми за случващото се е на база проследяване на събитията: като се почне от майдана, крим, мински споразумения и тн. Безброй пъти написах защо смятам, че руснаците не са лошите в случая, в конкретния низ от събития има и по-лоши герои oт тях.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 29 Юли 2022, 20:43

https://www.youtube.com/watch?v=niZQnX-pw5w -colonel Douglass Macgreggor каза, че Байдън и съветниците му са като "деца играещи с кибрит" :mhihi:

KoolyO написа:
Petrolhead написа:То тъпанарите си личат в тази тема. В смисъл, тези които бият един тъпан, който е ясно че вече е пробит.

Напълно съм съгласен, че тъпанарите си личат в темата!!! Има едни хора, които пускат линкове и коментари, и група от хора "демократично" настроени, които пишете с презрение и снизхождение, дори наченки на омраза към хората, пишещи неща, които Вие дори не разбирате. Грозна картинка стана тази тема!
Ти си сред най-големите активисти на "демокрацията" тук, странно че точно ти пишеш с елементи на дискриминация... Съдиш неща, които не разбираш, поне не обиждай хората!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ekalchev » 29 Юли 2022, 21:13

Простено ти е че неразбираш защо републиканец критикува Байдън. Не очаквам чудеса от теб.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 29 Юли 2022, 21:41

ekalchev написа:Простено ти е че неразбираш защо републиканец критикува Байдън. Не очаквам чудеса от теб.

Аз далеч не очаквам чудеса от теб! Ако съдя от последните ти писания и онази картинка с детето, сигурно ако имаш властта би ме въдворил на принудителен труд, поради факта, че не мразя Русия.
Байдън го критикува 80% от американската общност в момента... Американските критици вече обърнаха палачинката относно Русия, във форума сте останали някои бойци вярващи в падението на Русия, към днешната дата аз съм малко скептичен за последното!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 29 Юли 2022, 21:41

ekalchev написа:Борбата е да споря с разни хора в интернет, вярващи че руснаците ни мислят доброто и че са ни братя и да се опитам да ги убедя, че грешат. Гласувам за партии, които заявяват, че ще се борят с руските монополи. Не съм гласувал за тоя некадърник Киро и не смятам, че можем да се отървем от Газпром за 1 година. За щастие, вече който и да е на власт ще го направи рано или късно благодарения на некадърноста на руските джуджета и тая война.

Американците ти мислят доброто , вервай си . И едните и другите искат да си кукла на конци само че едните имат нещо което ти продават а другите имат военни бази ....три военни бази в България . Според тебе кой ти оказва натиск ? Военните американски бази или този който ти продава ресурс на пазарни цени ? Като си отговориш на тоя въпрос заповядай пак да коментираш за натиска на руснаците и "братята " кравари .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 29 Юли 2022, 21:46

Jordana написа:
ekalchev написа:Борбата е да споря с разни хора в интернет, вярващи че руснаците ни мислят доброто и че са ни братя и да се опитам да ги убедя, че грешат. Гласувам за партии, които заявяват, че ще се борят с руските монополи. Не съм гласувал за тоя некадърник Киро и не смятам, че можем да се отървем от Газпром за 1 година. За щастие, вече който и да е на власт ще го направи рано или късно благодарения на некадърноста на руските джуджета и тая война.

Американците ти мислят доброто , вервай си . И едните и другите искат да си кукла на конци само че едните имат нещо което ти продават а другите имат военни бази ....три военни бази в България . Според тебе кой ти оказва натиск ? Военните американски бази или този който ти продава ресурс на пазарни цени ? Като си отговориш на тоя въпрос заповядай пак да коментираш за натиска на руснаците и "братята " кравари .

Малко хора го разбират това. България днес започна малко да прилича на африканска колония през ПСВ - половината искат да са колония на Германия, другата половина на Франция! Накрая може да си спретнем и едни безредици(каквито и тогава е имало), където русофобите с кеф да пребият нас русофилите... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ekalchev » 29 Юли 2022, 22:04

Как за последно американските бази ти оказаха натиск хаха. Мога да се съглася че САЩ като много по голяма империя са много по страшни от русия, доста южно американски държави с право ги мразят. За щастие интересите им в източна европа съвпадат с моите. Няма да влизам в подробности какви са им целите, защото ще почнете и затова да халюцинирате.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата