СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
СПАМ ТЕМА
[o]k loser 
В местния КАТ явно не боравят с новия жаргон и са го пуснали.

В местния КАТ явно не боравят с новия жаргон и са го пуснали.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
Re: СПАМ ТЕМА
Хм. Все си мисля че е някъв дето се има за успешен далавераджия. Щото да караш такова амг и да наричаш другите лузъри е … тъжно.
Ма аз кво знам- дори един номер не моa прочета кат ората та може и наистина да си е повярвал
А и мноо сложно - аз на моите пиша по- простички неща
Ма аз кво знам- дори един номер не моa прочета кат ората та може и наистина да си е повярвал

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
7.62
Относно снимката на дебелото АМГ по-горе, един мой колега вика: "Brilliant, I'm sharing it with my wife immediately and I'll spend the night outside"
Жена му кара тесла X, а той преди няколко месеца си купи последното SRT

Относно снимката на дебелото АМГ по-горе, един мой колега вика: "Brilliant, I'm sharing it with my wife immediately and I'll spend the night outside"

Жена му кара тесла X, а той преди няколко месеца си купи последното SRT

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Вероятно човека го е сложил само за снимката и го е махнал веднага, просто за да се избъзика с електричките, а вие тука подскочихте до небето. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Top Gun Maverick написа:Вероятно човека го е сложил само за снимката и го е махнал веднага, просто за да се избъзика с електричките, а вие тука подскочихте до небето.
Чустваш ли се оптимистично

alx написа:Хм. Все си мисля че е някъв дето се има за успешен далавераджия. Щото да караш такова амг и да наричаш другите лузъри е … тъжно.
Това 7.62 е времето за 1/4 миля ли ?

Хаха, а за амг-то колко анализи... може пък да е "тя" и просто да се казва Клара Озер примерно.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:alx написа:Хм. Все си мисля че е някъв дето се има за успешен далавераджия. Щото да караш такова амг и да наричаш другите лузъри е … тъжно.
Това 7.62 е времето за 1/4 миля ли ?
Хаха, а за амг-то колко анализи... може пък да е "тя" и просто да се казва Клара Озер примерно.
Това му е времето на Ринга

Мечтатели некви ша дойдете май…
7.х не ама така наизуст ако е 9.0 няма да се очудя. Всъщност трябва да ходя да се пусна ама ще ме изхвърлят щото съм много бърз за без ролкейдж…
Кат ме питат кво е 7.62 и аз им казвам, че е една дузина (12) км дисциплина в бягането популярно в европата. И те ми вярват…

7.х не ама така наизуст ако е 9.0 няма да се очудя. Всъщност трябва да ходя да се пусна ама ще ме изхвърлят щото съм много бърз за без ролкейдж…
Кат ме питат кво е 7.62 и аз им казвам, че е една дузина (12) км дисциплина в бягането популярно в европата. И те ми вярват…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
И аз слагах подобни стикери, но един шериф в Кали ми препоръча да ги махна, защото я правели цел да я разбият да търсят нещо.
Даже на някакъв шеф на полицията му разбили колата на паркинг в гората докато отишъл да тича.
В Масс. предполагам няма толкова много хиени де...
Даже на някакъв шеф на полицията му разбили колата на паркинг в гората докато отишъл да тича.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
enigma написа:И аз слагах подобни стикери, но един шериф в Кали ми препоръча да ги махна, защото я правели цел да я разбият да търсят нещо.
Тва нещо като ония стар номер тук в БГ - разпечатваха си стикери за глоба забранено паркиране.
После само си попълват на ръка дата, час, адрес и лепят на стъклото

Минават общинска охрана (или там квито са), викат аааа, тоя колегите вече са го глобили и го пропускат

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Да почива в мир, зарадвал е доста хора по света.
enigma написа:И аз слагах подобни стикери, но един шериф в Кали ми препоръча да ги махна, защото я правели цел да я разбият да търсят нещо.
ми... не си го бях помислял да ти кажа честно... предполагам има и такъв елемент... ама аз не я оставям почти никъде където не е читаво... пък и теслите не ги закачат много много, щото се научиха, че целите са в камери и сентри-то записва всичко.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Бърз трип из Северозападнала България….нагледах се на идиоти по Петрохан и въпреки това ненуспяха да ми развалят хубавия ден