Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от alx » 05 Яну 2020, 1:32

Персийците нямат ход. Ако ескалират американците ще им запалят нефтените полета и Иран поема по пътя на Венецуела... война не мисля, че ще има защото иранците не са глупави.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 05 Яну 2020, 1:37

То точно там е проблемът,че не са глупави.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Яну 2020, 2:04

alx написа:Персийците нямат ход. Ако ескалират американците ще им запалят нефтените полета и Иран поема по пътя на Венецуела... война не мисля, че ще има защото иранците не са глупави.

Мислиш ли?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Яну 2020, 2:25

BMW_POWER написа:
alx написа:Персийците нямат ход. Ако ескалират американците ще им запалят нефтените полета и Иран поема по пътя на Венецуела... война не мисля, че ще има защото иранците не са глупави.

Мислиш ли?

Мисля, че персийците са в шах- шех... Тръмп се е прежалил, че няма да строи Тръмп Тауър в багдад и Техеран и понеже е изрод ония само да мръднат ще ги почне... а Иран не е стабилен и малко му трябва да закъса генерално особено ако няма добив на нефт ....
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Яну 2020, 5:55

3500 военни от 82-ра въздушно-десантна дивизия летят за Кувейт. Дано да са си взели черни чували ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Яну 2020, 9:21

Това е най-веселата тема евър... наравно с - "как капеше мед по татово време" :bowdown:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Яну 2020, 16:49

acho.rs написа:Това е най-веселата тема евър... наравно с - "как капеше мед по татово време" :bowdown:

Не знам какъв "тато" те гони, ама сега може да спиш спокоен. Националната гвардия идва в бг-то. Цел? Да пази страната от "руската агресия".
Смех!!!

Парламентът на Ирак е гласувал решение за прекратяване на участието си в коалициата за борба с ИДИЛ. В съответствие с това всички чуждестранни войски трябва да бъдат незабавно изтеглени. Ще им бъде даден график, съобразно който ще трябва да напуснат страната.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Яну 2020, 19:34

BMW_POWER написа:3500 военни от 82-ра въздушно-десантна дивизия летят за Кувейт. Дано да са си взели черни чували ...

Сигурен ли си, че това мнение си го писал ти?
Съмнявам се... Без крилатата ти фраза за пуканките не вярвам да е твое...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Яну 2020, 23:26

alx написа:
BMW_POWER написа:

Мислиш ли?

Мисля, че персийците са в шах- шех... Тръмп се е прежалил, че няма да строи Тръмп Тауър в багдад и Техеран и понеже е изрод ония само да мръднат ще ги почне... а Иран не е стабилен и малко му трябва да закъса генерално особено ако няма добив на нефт ....

Май и в Африка няма да строи. Първо нямаше жертви, после само една, после ...

https://www.africom.mil/media-room/pres ... ist-attack

Мене пуканки ми не трЕбат :OT:

Понеже говориш за ходовете на персийците, излезли са от споразуменията за ядрената си програма. Какъв ли ход има Тръмп???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Яну 2020, 10:03

Америка става по богата и по силна от войната , единственото по лошо за краварите от войната е.... да няма война . През миналата година са продали повече оръжия от всеки друг , държат над 60% от световния оборот . А такъв конфилкт с Иран не може да ги засегне , но политическите негативи могат да са сериозни за роналд дъмп . След фиаското в сирия му трява една малка бърза успешна война за да си бетонира имиджа . Така че следващата война зависи от вътрешно политическата обстановка в краварника . А не от това дали Иран иска или не . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Яну 2020, 12:48

Ирак пък излиза от коалиционното споразумение за борба с ИДИЛ и всички чужди военни формирования трябва да напуснат страната...Уж двете страни,Иран и Ирак,не се спогаждаха много-много,пък сега са се прегърнали някак по 'братски'..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Яну 2020, 13:04

ildivvy написа:Уж двете страни,Иран и Ирак,не се спогаждаха много-много,пък сега са се прегърнали някак по 'братски'..?

В Иран и Ирак са предимно шиити, затова са в един отбор .. мисля, че и Бахрейн са така, сигурно има и още някъде шиитско мнозинство, но не се сещам сега. Останалите държави са предимно сунити - СА, Кувейт, Катар, Турция, Сирия (но там пък управляват шиити, макар и малцинство) и т.н. Уахабизмът (ислямски фундаментализъм) е разклонение на сунизма - изповядва се от Ал Кайда и ДАЕШ. И неофициално от Саудитска Арабия, затова и тя е основния спонсор на терористите. Това е накратко.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Яну 2020, 16:18

ildivvy написа:Ирак пък излиза от коалиционното споразумение за борба с ИДИЛ и всички чужди военни формирования трябва да напуснат страната...Уж двете страни,Иран и Ирак,не се спогаждаха много-много,пък сега са се прегърнали някак по 'братски'..?

аз си го помислих същото- явно иран са се внедрили и дърпат политическите конци в ирак... нещо като турците с дпс-то .. хем не ги долюбваме много щото 500 години нали, хем си имат партия която на практика е на власт щото накланя везните в едната или другата посока...

по темата - сега пък иранците се заканили на еврейте... явно не са толкова умни за колкото ги мислех- еврейте имат още по-къс фитил от американците...

аз лично мисля, че ако иранците имат малко акъл- ще си замълчат и ще подвият опашки за да си купят време и спретнат атомното оръжие. като го направят, след това могат да говорят каквото си искат (в стил северна корея). но до тогава- по-ниско от тревата... но също така си мисля, че в момента в които мосад реши, че иранците са на прага за атомното оръжие- еврейте ще ги ударят така или иначе...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Яну 2020, 16:24

Кои евреи, САЩ или Израел.. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Яну 2020, 16:31

Проблема не е в Иран или Ирак, а в мръсните евреи и кравари и докато те мърдат ще има проблеми, а в лицето на Иран винаги ще има кой да се припознае..
Обаче все някъде някога няма да им мине номера и ще има плач, най-малко защото има какво да губят

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата