Европа под обсада - атентати,жертви ....
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: Европа под обсада - атентати,жертви ....
Jordana написа:Един пуска "новината" че има кяр и целия катун отива да бере
Да, много си прав, но 50к подчовека не са катун. В подобен мащаб нещата са на съвсем друго ниво.
Горещо ви препоръчвам с Маверика да прочетете „Психология на тълпите“.
Мелони е предложила Испания да бъде изключена от Шенгенската зона, поради несправянето с ролята си на външна граница на общността. Това вече е подкрепено от Мари Рантанен, министър на външните работи на Финландия.
Като гледам видеата, +80% от "мигрантите" са или по джапанки, или голи до кръста. Нататък го оставям на фантазията ви.
Като гледам видеата, +80% от "мигрантите" са или по джапанки, или голи до кръста. Нататък го оставям на фантазията ви.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:
И какво от това? И Арнолд Шварценегер е дошъл в Калифорния по джапанки и гол до кръста, ама стана губернатор
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:
И какво от това? И Арнолд Шварценегер е дошъл в Калифорния по джапанки и гол до кръста, ама стана губернатор
I hereby crown you “the master of non- constructive commenting”
Carry on
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
empar, според мен се организират да тръгнат групово за да не могат да ги спрат. Мисълта ми е, че Америка не стои и да дирижира как някакви орки ще хукнат към Испания за да угодят на Тръмп.
Тия дни карам един, който се връща веднъж годишно и от края на 90-те живее в Мадрид. Тази година вече твърдо е решил да се прибира. Синът му от 10 години даже се бил прибрал и бачкал в Арсенал, не като обикновен работник, ама не е и някакъв много нагоре. А този бил сервитьор все там, първо много години в някаква голяма дискотека Pacha ли каза, 7-8 хил. човека побирала.
През годините се извървели всички да работят в нея - и жена му на гадредоба и сина му и дъщеря му. Обаче тая дискотека натрупала около 2 млн. евро глоби заради това, че работела по време на ковида и я затворили, та дъщеря му реално по закон се оказала уволнена. Там имали закон, ако си уволнен от някой, колкото години си работил, по 33 дена на година ти изплащат накрая. А тя от нелегална минала през 4 часа трудов договор(от 18-годишна там)после пълен работен ден, после шефка някаква я направили, ама сега шефа не искаш да изплати тия пари на нея, че го осъдила за 20 и няколко хил. евро, как ще ги вземе не знам, ама сега стюардеса момичето, знаела до някаква степен 7 езика.
Летяла по 3 пъти на месец с някакви чартъри Мадрид - Ибица примерно и стои там по една седмица, плащат и хотела и всичкото, отделно 700-800 евро на курс...бива, ама за някаква частна испанска компания, сега ще се местила в Райън еър.
Човекът вика цял живот сервитьор съм бил, от много години в някакъв университет за инжинери ли каза, имали някакъв бар отпред или нещо.
Имам вика тука три апартамента вече(в България)две къщи, майка ми на 93...прибирам се.
Коментира орките, че ставало зле, ама щели бая да узаконяват. Ама вика вече заплащането не ми харесва както едно време, всичко скочи доста като цени, наемите също 1000 евро ли каза. Абе връщал се. И чувам за някакви такива редовно, скоро едни други се прибраха, единия почна такси да кара, не му се занимавало вече с Испания.
Та викам накратко да го пльосна тук, все пак по едно време след САЩ, Испания беше водеща по брой българи, после вече се появиха Англия и Германия, Италия и Холандия.
Тия дни карам един, който се връща веднъж годишно и от края на 90-те живее в Мадрид. Тази година вече твърдо е решил да се прибира. Синът му от 10 години даже се бил прибрал и бачкал в Арсенал, не като обикновен работник, ама не е и някакъв много нагоре. А този бил сервитьор все там, първо много години в някаква голяма дискотека Pacha ли каза, 7-8 хил. човека побирала.
Човекът вика цял живот сервитьор съм бил, от много години в някакъв университет за инжинери ли каза, имали някакъв бар отпред или нещо.
Имам вика тука три апартамента вече(в България)две къщи, майка ми на 93...прибирам се.
Коментира орките, че ставало зле, ама щели бая да узаконяват. Ама вика вече заплащането не ми харесва както едно време, всичко скочи доста като цени, наемите също 1000 евро ли каза. Абе връщал се. И чувам за някакви такива редовно, скоро едни други се прибраха, единия почна такси да кара, не му се занимавало вече с Испания.

Та викам накратко да го пльосна тук, все пак по едно време след САЩ, Испания беше водеща по брой българи, после вече се появиха Англия и Германия, Италия и Холандия.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.