Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: iOS тема
Тази тема е 62 страници, а андроидната е само 45, като се има предвид, че аднройдните устройства са поне няколко пъти повече от айфоните.
Сега гледах и тяхната тема и не знам защо, но поне в последните 2-3стр няма никой да разказва колко са се набутали собствениците на андройди, а обратното се наблюдава тук и то много усилено! Ха сега някой да каже, защо е така.
Всички са зомбирани според тях, ама те май са най-зомбирани, да разказват колко е лош и кой какво е чул за айфона, все едно някой ги бие да си го купят. И в сънищата го сънуват и се бият и бият с айфона, ама той ги преследва явно и ги зомбира още повече
Сега гледах и тяхната тема и не знам защо, но поне в последните 2-3стр няма никой да разказва колко са се набутали собствениците на андройди, а обратното се наблюдава тук и то много усилено! Ха сега някой да каже, защо е така.
Всички са зомбирани според тях, ама те май са най-зомбирани, да разказват колко е лош и кой какво е чул за айфона, все едно някой ги бие да си го купят. И в сънищата го сънуват и се бият и бият с айфона, ама той ги преследва явно и ги зомбира още повече

Последна промяна alekangg на 04 Сеп 2014, 19:33, променена общо 1 път
alekangg написа:Тази тема е 62 страници, а андроидната е само 45, като се има предвид, че аднройдните устройства са поне няколко пъти повече от айфоните.
Всички са зомбирани според тях, ама те май са най-зомбирани, да разказват колко е лош и кой какво е чул за айфона, все едно някой ги бие да си го купят. И в сънищата го сънуват и се бият и бият с айфона, ама той ги преследва явно и не ги зомбира още повече
ти май нещо не разбра

пс с андройд съм пълна шитня е
пс върнах 4 ката не ми допадна малкия дисплей
пс ти верно ли сънуваш че си купуваш ай фон

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За качеството и аз съм съгласен, от генерация на генерация става по-зле. Но това е съдбата на всичко. Никаква техника не можеш да си купиш на днешно време, която да ти служи едни 20-30 години, освен ако не е космически скъпа като колони за 100к, телевизор за 80 и някакви такива..
БМВ Ф нещо си като са го привиквали в сервиза, а хуйдай не са тва кво значи, че корееца е по-автомобил ли?
БМВ Ф нещо си като са го привиквали в сервиза, а хуйдай не са тва кво значи, че корееца е по-автомобил ли?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В половината от тая тема някой обяснява колко чупени били айфоните и как Хуйпийчай и производните били по-добри 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ръб написа:Xiaomi Mi3 64GB blackняма грешкаа
Кулега Раб, анмерих акчестфени крошки аз кулатати. Биалата лиастофица ште ъхфрчи с тиях! 3лв броиа. Ни ас зкапи, он ас оп-одбри од Жилибз хенона!

bum_bum написа:
ако позволиш да ти отговоря в твоя стил
купуваш си 7ер от магазина и дилъра ти казва с кършещи ръце ае да знаеш че при този модел като друсне в дупка може да ти гасне някой стоп,ама ко си имал 36 значи си на ясно....
щот на мен така ми казаха при този модел от време на време показва че има обхват ама не като да има 4 генерация и като го ресетнеш показва пропуснатите .....земи 4с за 3.5 дисплей много пари ми са видяха тогава
ся ако намеря читав бих си зел че ми писна андроидския леш да ми отваря тел указател по 20 секунди

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Той не ти казва, но то го прави. Случайно се запознавам с бай-гъзар, който се оказва си е купил първата е65 в България. Некъв голям бензинов мотор, доста екстри директно от Камор или Дару, нямам спомен. За да отпразнува събитието натоварва к**ва в седмицата и дава газ към Бургас.
2-3 дни ядене, пиене и тия две-три работи и на връщане седмицата гасне на магистралата, цялата става коледна елха и няма мърдане. Следва чакане на магуисталата, прибиране с таксита и т.н.. 
Кола за 200 бона те оставя на пътя на второто каране, но тя е уникална и е икона в автомобилостроенето, а телефон за 1к като му замине батерията след година е боклук?

Кола за 200 бона те оставя на пътя на второто каране, но тя е уникална и е икона в автомобилостроенето, а телефон за 1к като му замине батерията след година е боклук?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Всичко се троши, ама честно казано пауър бутона или там копчетата за звука няма да те оставят без тел, докато си на майната си, примерно. Не че е нормално, ама с всичките нужди да се завират все повече неща на все по-малко, по-тънко и по-леко място се стига до това. Честно казано вече ми е трудно да повяряам как следващия iphone ще е по-тънък от 5. И това всяка година успяват да го направят, а чисто технически е голямо препятствие да правиш все по-тънък телефон, с все по-добра батерия.
Значи може да си сигурен че са го направили след като са акцентирали над това...то ако не са лъжа след 4 дена му е премиерата пак ше има едни денонощни опашки чудо
по големия въпрос е от кое са са лишили за да го направят ? здравина батерия охлаждане ......

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Много си вървежен с айфона, а?
Мерси, сърбах му попарата вече, пък ти продължавай да ми се пънеш с коментарчета

Мерси, сърбах му попарата вече, пък ти продължавай да ми се пънеш с коментарчета

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ръб, не ти ли омръзна да обясняваш на всяка страница колко тъп бил айфона и колко як бил твоя китаец? Откакто си смени телефона, не знам дали имаш едно мнение, което не е спам. Спри се малко. Темата се превърна в iOS vs Android. И то заради хора, които не използват iOS

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
В едно единствено мнение съм писал нещо за китаеца си. Малко преекспонирате нещата май, а ? Попрочети ми мненията, вместо да пишеш ей така. В същност скъпият ни колега бум_бум е тоя дето хейти здраво последните 2 страници, че реши и колата ми да оплюе??? Ма к'во да правиш, малка душичка 
Нека бъде и пребъде гризаната ябълка

Нека бъде и пребъде гризаната ябълка

Последна промяна ръб на 05 Сеп 2014, 9:22, променена общо 1 път
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
TNT написа:ръб, не ти ли омръзна да обясняваш на всяка страница колко тъп бил айфона и колко як бил твоя китаец? Откакто си смени телефона, не знам дали имаш едно мнение, което не е спам. Спри се малко. Темата се превърна в iOS vs Android. И то заради хора, които не използват iOS![]()
така е, защото продължавате да им отговаряте, нека си ползват техните пръчки. там ако тръгне да се прави списък с проблемите, ще натовариме форума