Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от alekangg » 04 Сеп 2014, 19:02

Тази тема е 62 страници, а андроидната е само 45, като се има предвид, че аднройдните устройства са поне няколко пъти повече от айфоните.
Сега гледах и тяхната тема и не знам защо, но поне в последните 2-3стр няма никой да разказва колко са се набутали собствениците на андройди, а обратното се наблюдава тук и то много усилено! Ха сега някой да каже, защо е така.
Всички са зомбирани според тях, ама те май са най-зомбирани, да разказват колко е лош и кой какво е чул за айфона, все едно някой ги бие да си го купят. И в сънищата го сънуват и се бият и бият с айфона, ама той ги преследва явно и ги зомбира още повече :dummy:
Последна промяна alekangg на 04 Сеп 2014, 19:33, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 04 Сеп 2014, 19:10

alekangg написа:Тази тема е 62 страници, а андроидната е само 45, като се има предвид, че аднройдните устройства са поне няколко пъти повече от айфоните.
Сега гледах и тяхната тема и не знам защо, но поне в последните 2-3стр няма никой да разказва колко са се набутали собствениците на андройди, а обратното се наблюдава тук и то много усилено! Ха сега някой да каже, защо е така.
Всички са зомбирани според тях, ама те май са най-зомбирани, да разказват колко е лош и кой какво е чул за айфона, все едно някой ги бие да си го купят. И в сънищата го сънуват и се бият и бият с айфона, ама той ги преследва явно и не ги зомбира още повече :dummy:

ти май нещо не разбра :dunno: под зомбирани имах в предвид че който е хванал този апарат няма отърване е по горе колегата каза 3 4 4с 5...........
пс с андройд съм пълна шитня е
пс върнах 4 ката не ми допадна малкия дисплей
пс ти верно ли сънуваш че си купуваш ай фон :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Сеп 2014, 19:18

За качеството и аз съм съгласен, от генерация на генерация става по-зле. Но това е съдбата на всичко. Никаква техника не можеш да си купиш на днешно време, която да ти служи едни 20-30 години, освен ако не е космически скъпа като колони за 100к, телевизор за 80 и някакви такива..

БМВ Ф нещо си като са го привиквали в сервиза, а хуйдай не са тва кво значи, че корееца е по-автомобил ли?
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 04 Сеп 2014, 19:19

Тва със зомбитата ... явно има нещо ...

ПС: Факта, че ползвам 925 е чиста случайност :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Сеп 2014, 19:21

В половината от тая тема някой обяснява колко чупени били айфоните и как Хуйпийчай и производните били по-добри :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Сеп 2014, 19:55

ръб написа:Xiaomi Mi3 64GB black :mhihi: няма грешкаа

Кулега Раб, анмерих акчестфени крошки аз кулатати. Биалата лиастофица ште ъхфрчи с тиях! 3лв броиа. Ни ас зкапи, он ас оп-одбри од Жилибз хенона!

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 04 Сеп 2014, 19:57

bum_bum написа:
БМВ Ф нещо си като са го привиквали в сервиза, а хуйдай не са тва кво значи, че корееца е по-автомобил ли?

ако позволиш да ти отговоря в твоя стил
купуваш си 7ер от магазина и дилъра ти казва с кършещи ръце ае да знаеш че при този модел като друсне в дупка може да ти гасне някой стоп,ама ко си имал 36 значи си на ясно....
щот на мен така ми казаха при този модел от време на време показва че има обхват ама не като да има 4 генерация и като го ресетнеш показва пропуснатите .....земи 4с за 3.5 дисплей много пари ми са видяха тогава
ся ако намеря читав бих си зел че ми писна андроидския леш да ми отваря тел указател по 20 секунди :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Сеп 2014, 20:02

Той не ти казва, но то го прави. Случайно се запознавам с бай-гъзар, който се оказва си е купил първата е65 в България. Некъв голям бензинов мотор, доста екстри директно от Камор или Дару, нямам спомен. За да отпразнува събитието натоварва к**ва в седмицата и дава газ към Бургас. :mhihi: 2-3 дни ядене, пиене и тия две-три работи и на връщане седмицата гасне на магистралата, цялата става коледна елха и няма мърдане. Следва чакане на магуисталата, прибиране с таксита и т.н.. :dunno:

Кола за 200 бона те оставя на пътя на второто каране, но тя е уникална и е икона в автомобилостроенето, а телефон за 1к като му замине батерията след година е боклук?
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Сеп 2014, 20:15

Всичко се троши, ама честно казано пауър бутона или там копчетата за звука няма да те оставят без тел, докато си на майната си, примерно. Не че е нормално, ама с всичките нужди да се завират все повече неща на все по-малко, по-тънко и по-леко място се стига до това. Честно казано вече ми е трудно да повяряам как следващия iphone ще е по-тънък от 5. И това всяка година успяват да го направят, а чисто технически е голямо препятствие да правиш все по-тънък телефон, с все по-добра батерия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 04 Сеп 2014, 20:23

Значи може да си сигурен че са го направили след като са акцентирали над това...то ако не са лъжа след 4 дена му е премиерата пак ше има едни денонощни опашки чудо :mhihi: по големия въпрос е от кое са са лишили за да го направят ? здравина батерия охлаждане ......
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Сеп 2014, 21:59

Ми след месец ще ти кажа :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 05 Сеп 2014, 0:09

Много си вървежен с айфона, а? :mhihi:

Мерси, сърбах му попарата вече, пък ти продължавай да ми се пънеш с коментарчета :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Сеп 2014, 0:11

ръб, не ти ли омръзна да обясняваш на всяка страница колко тъп бил айфона и колко як бил твоя китаец? Откакто си смени телефона, не знам дали имаш едно мнение, което не е спам. Спри се малко. Темата се превърна в iOS vs Android. И то заради хора, които не използват iOS :no: :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 05 Сеп 2014, 9:05

В едно единствено мнение съм писал нещо за китаеца си. Малко преекспонирате нещата май, а ? Попрочети ми мненията, вместо да пишеш ей така. В същност скъпият ни колега бум_бум е тоя дето хейти здраво последните 2 страници, че реши и колата ми да оплюе??? Ма к'во да правиш, малка душичка :mhihi:

Нека бъде и пребъде гризаната ябълка :bowdown: :bowdown:
Последна промяна ръб на 05 Сеп 2014, 9:22, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 05 Сеп 2014, 9:14

TNT написа:ръб, не ти ли омръзна да обясняваш на всяка страница колко тъп бил айфона и колко як бил твоя китаец? Откакто си смени телефона, не знам дали имаш едно мнение, което не е спам. Спри се малко. Темата се превърна в iOS vs Android. И то заради хора, които не използват iOS :no: :ranting:

така е, защото продължавате да им отговаряте, нека си ползват техните пръчки. там ако тръгне да се прави списък с проблемите, ще натовариме форума :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата