Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Войната започна ...

Мнение от Jordana » 17 Юли 2022, 22:25

Абе вие наистина сте АйТи фенбой групата на укропитеците . Откъде знам ли ? Само АйТи може да вярва че ХайМарс падат по 6 в една точка ..... това ще е най безсмислената система някога създавана без съмнение . Оставям да се сетите сами що е пълна тъпотия това дето го кълвете като шарани . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 17 Юли 2022, 22:52

Jordana написа:Абе вие наистина сте АйТи фенбой групата на укропитеците . Откъде знам ли ? Само АйТи може да вярва че ХайМарс падат по 6 в една точка ..... това ще е най безсмислената система някога създавана без съмнение . Оставям да се сетите сами що е пълна тъпотия това дето го кълвете като шарани . :mhihi:
Виж се ква дървена глава си!! Иди обяснявай това на руския блогър. За останалите е по-важно убит ли е генерала или не? Кво викат у телеграма?

Sent from my IN2015 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Юли 2022, 23:42

Я, деба, отдавна не съм поглеждал темата - пак детската градина и гугльовците са я налазили... :mhihi:

Да припомним ежедневно шамаросваните :mrgreen:

Изображение
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Юли 2022, 0:00

Jordana написа:това ще е най безсмислената система някога създавана без съмнение

Това е ясно по подразбиране, щом е американска значи е безсмислена.

Обаче чисто хипотетично, защо да не ударят на едно място, зависи от целта? Освен това колко ще ударят в една точка е въпрос на решение, нали могат да разширят диаметъра ако искат?
Друго си е да засипеш целия квартал с касетъчни снаряди.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 18 Юли 2022, 0:06

enigma написа:Друго си е да засипеш целия квартал с касетъчни снаряди.

Е т'ва си е чисто украински прийом, що го приписа на руснаците ? :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Юли 2022, 0:20

hell's angel написа:

И 2те страни го правят, това е ясно, отказват да ги баннат тези муниции. Нали коментирахме преди няколко месеца за снарядите...
Споменах го, защото може би чисто оперативно допада на някои за сметка на по-прецизни системи.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 18 Юли 2022, 0:23

enigma написа:
Jordana написа:това ще е най безсмислената система някога създавана без съмнение

Това е ясно по подразбиране, щом е американска значи е безсмислена.

Обаче чисто хипотетично, защо да не ударят на едно място, зависи от целта? Освен това колко ще ударят в една точка е въпрос на решение, нали могат да разширят диаметъра ако искат?
Друго си е да засипеш целия квартал с касетъчни снаряди.

Дали зависи от целта или е куц недостатък, че е по-лесно? Лъзгаф си, както обичайно. Трябвало да се впечатля, че видиш ли няколко куршума безсмислено ударили вече удареното. Я пак, че отново залитна.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 18 Юли 2022, 0:36

carmanf1 написа:Баба ми и дядо ми са били мега репресирани.

Рашъните, през 43-44г. като са били тук са изнасилвали, грабили и колели наред.

Баба ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цялата девическа гимназия по онова време в Пловдив. Тя е учела там по онова време, за съжаление.

Дядо ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цяло село Мрамор на времето.
Ама не са изнасилвали само момичета и жени. А и момчета и мъже :cry:

После баща ми, много го репресираха....

Човек, вас са ви разпрали от репресии. Баба ти, дядо ти, баща ти.... Колегите само дето не те подиграват, но аз те разбирам как си пълен с омраза след толкова репресии. То не се издържа. От друга страна може да е полезно за човек да се замисли, дали пък с нещо не привлича репресорите?
Рашъните вероятно им е писнало от лиготии и пердашат наред, и туй ли е странно за разбиране? Аз бих я подкарал точно по тяхно му, пък се имам за много благ и възпитан, рядко търпелив човек.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Юли 2022, 1:02

ivoaudi написа:Дали зависи от целта или е куц недостатък, че е по-лесно? Лъзгаф си, както обичайно. Трябвало да се впечатля, че видиш ли няколко куршума безсмислено ударили вече удареното. Я пак, че отново залитна.

Единственият впечатлен е руският блогър, и аз се чудя защо :dunno: .
Спокойно де, аз питам само, да се образовам. Не им разбирам много на ракетните системи, но виждам логика ако имаш добре укрепена или многоетажна цел да трябват няколко удара с тия малки ракетки.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 18 Юли 2022, 1:25

Единствените впечатлени са залитналите.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 18 Юли 2022, 1:29

enigma написа:
hell's angel написа:

И 2те страни го правят, това е ясно, отказват да ги баннат тези муниции. Нали коментирахме преди няколко месеца за снарядите...
Споменах го, защото може би чисто оперативно допада на някои за сметка на по-прецизни системи.

Не е така, като говорим за жилищни квартали е еднозначно. Укрите, определено, са преобладаващи в тези си действия. Тероризъм, породен от безпомощност, безсилие и омраза. Оперативно :mrgreen: - т'ва сериозно ли ?
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Юли 2022, 3:20

hell's angel написа:
enigma написа:
hell's angel написа:

Не е така, като говорим за жилищни квартали е еднозначно. Укрите, определено, са преобладаващи в тези си действия. Тероризъм, породен от безпомощност, безсилие и омраза. Оперативно :mrgreen: - т'ва сериозно ли ?

Ами явно си имат причини и Украйна, и Русия да откажат да ги баннат мунициите. Та чисто технически, оперативно , или както искаш го кажи, явно имат някаква мотивация, не вяввам да е само от инат.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Юли 2022, 7:02

enigma написа:
ivoaudi написа:Дали зависи от целта или е куц недостатък, че е по-лесно? Лъзгаф си, както обичайно. Трябвало да се впечатля, че видиш ли няколко куршума безсмислено ударили вече удареното. Я пак, че отново залитна.

Единственият впечатлен е руският блогър, и аз се чудя защо :dunno: .
Спокойно де, аз питам само, да се образовам. Не им разбирам много на ракетните системи, но виждам логика ако имаш добре укрепена или многоетажна цел да трябват няколко удара с тия малки ракетки.

Много "ако " станаха . Последно има ли 6 ракети една в друга или тоя блогер нещо се гъбарка? :lol: Сега се сетих че така може да пробиеш дупка в земята от единия край до другия , просто трябва повече Хай Марс да вкараш в една точка естествено :mhihi:
На източния фронт нищо ново :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=e1cP3wlK2uk
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Юли 2022, 9:27

Стига сега и ти, не е възможно Руснаците да имат толкова прецизни ракети, те нямат техника и насочват техните с Гармин. Това вероятно са монтирани клипчета. :mhihi: В смисъл, който използва старо оръжие все едно няма ново. За Американците в Сирия като пускаха Томахоук май само един тука обясни, че това реално са торби с барут и се отърват от тях, а по медиите подскачаха на тия благи и звучи имена. Вижте само как звучи - Томахоук. :mhihi: Имаш чувството, че е нещо велико. В никакъв случай не е възможно двете големи армии да се отърват от стари оръжия като същевременно си постигат целите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 18 Юли 2022, 12:18

Във връзка точно с линка горе, де го е пуснал Джордана си мисля за нещо, де не се обсъжда много, че даже хич. Обърнете внимание как се поднасят тези неща. “Настроението”. Хъс! Тея са в стихията си! Отново. Причините не искам да обсъждам с никой, колцина смятам за способни. Вгледайте се и се опитайте да видите ситуацията през техните очи. Защо го казвам? За да пусна бомба във форума, а именно:
Независимо кой колко ще му хареса НАТО ЩЕ БЪДЕ СВИТО! Натовски бази ще бъдат разпердушинвани и няма да са 2-3! Това за мен абсолютния лаик съмнение няма. Пердах ще има, той и сега е факт, той и сега е достатъчно унизителен за гейтаците. Не казвам, че ще се случи утре, казвам само, че България например ЩЕ се прости с НАТО и едва ли ще е безболезнено. Интересно ми е по-скоро ще бъде ли принудено НАТО да клекне пред руснаците и да се извини подобаващо?
Размисли. Абсурдни.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата