Whisky
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Whisky
Добре нали има уискита ( тук е коментирано) които точно с лед се пият или това е прекалено много лед ?alekangg написа:И хубаво-скъпо да е било с тази буца лед, трябва да ходи да го научат как се пие..
Пак като не е смесено с кока кола.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Добавя се вода, капки, не 50гр лед.ivanski_2 написа:Добре нали има уискита ( тук е коментирано) които точно с лед се пият или това е прекалено много лед ?alekangg написа:И хубаво-скъпо да е било с тази буца лед, трябва да ходи да го научат как се пие..
Пак като не е смесено с кока кола.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Не е виски, но е уникална водчица 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Добавих някоя и друга бутилка преди оня да е вкарал тарифите. Не знам дали вноса от Шотландия ще бъде засегнат, май с UK не са толкова зле нещата. 2018 когато беше тръгнал да въвежда някакви тарифи всички уиски дето пия скочиха с 15-20 долара пък сега не знам, ще видим. Сингълтън не бях пробвал, гледам много го рекламират в Код Спорт. На Стоичков подариха 15 годишно, можеха и по добро. Обаче тук един фен дето е много навътре в нещата ми препоръча 18ката, и не сбърках като го послушах, много е меко и пивко, много добре влиза и е много по добро от 18 на разни прословути марки.
P.S. Какво става с колегата Ачо, що се изгуби, той доста ги разбира нещата в тази насока
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
P.S. Какво става с колегата Ачо, що се изгуби, той доста ги разбира нещата в тази насока

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Взех си литър Four Roses за 27 лв. от Billa.Ами става, пие се... Дано не ми изтрият поста като недостоен за темата...
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Това нещо хич не ми хареса. Взех да го пробвам понеже е cingle malt, но почти не се различава от обикновения Jack.
Cingle barel на Jack е много по добро.

Cingle barel на Jack е много по добро.

keep walking
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Бе да не пускам нова тема, ма да ви питам текила пийвате ли си ? 

keep walking
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Whisky
Отворих пазеното уж топ Каваланче, което пуснах по-назад. В Европа е х2 и х3 цената му, но ми се струва, че е от най-добрите, които някога съм пил.
57,8 градуса е, но ще мине за 46-47, ако не се гледа етикета.
Пробвах го чисто, а след това с 3-4мл вода на 30мл уиски. По-силен вкус не съм усещал до сега от нищо. Колумбийският специален ръчен шоколад, го допълни повече от добре.

57,8 градуса е, но ще мине за 46-47, ако не се гледа етикета.
Пробвах го чисто, а след това с 3-4мл вода на 30мл уиски. По-силен вкус не съм усещал до сега от нищо. Колумбийският специален ръчен шоколад, го допълни повече от добре.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:И аз си налях едно шотче високоградусово ромче:
![]()
![]()
имам още малко от това, догодина да видим какво ще вкара моя съученик.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз съм си взел back-up бутилка и си го кътам, никой не черпя с него
Напоследък е лудница в работата с ремонта на офиса и всички активни проекти и вечер се прибирам като бито куче, та един шот от този елексир много помага да се “изключа” от работния ден по-бързо.
Рядко се впечатлявам от алкохолни напитки, предвид че пия много рядко, но това наистина е страхотно питие.
Скоро отворих и един Dalmore Port Wood Reserve, 46%…много пивко уиски. Много ми хареса

Напоследък е лудница в работата с ремонта на офиса и всички активни проекти и вечер се прибирам като бито куче, та един шот от този елексир много помага да се “изключа” от работния ден по-бързо.
Рядко се впечатлявам от алкохолни напитки, предвид че пия много рядко, но това наистина е страхотно питие.
Скоро отворих и един Dalmore Port Wood Reserve, 46%…много пивко уиски. Много ми хареса
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Колеги, някой от вас пробвал ли е да си опушва уиски в домашни условия. Гледам Smoker-а и чипсът за опушване не са скъпи и не е някаква сложна наука. Какъв е резултатът
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
peshehodetz написа:Бе да не пускам нова тема, ма да ви питам текила пийвате ли си ?
Занесъл съм си едно шише Hose Cuervo Gold в офиса и си пия от нея на фирмените партита