Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
mastik написа:Делян написа:...
Уау, каква голяма купчина смърдящи конски лайна!
Изключително интелигентен и културен изказ имаш, колега

Очевидно ти идва отвътре

mastik написа:Приятел, с религията по ти се получаваше, честно. Тя е точно за такива като теб неразбиращи науката.
РОБЪРТ МИЛИКАН, Нобелов лауреат за физика
Американският физик Робърт Миликан (1868-1953) печели Нобеловата награда за
1923 “за своята работа върху елементарния електрически заряд и фотоелектричния ефект”.
Миликан е професор по физика в Чикагския университет и Калифорнийския технологичен
институт; той е президент на Американската асоциация за развитие на науката (АААS) и на
Американското физическо дружество. Главните научни приноси на Миликан са:
определянето на заряда на електрона; потвърждението на фотоелектричното уравнение на
Айнщайн; доказването на извънземния произход на космическите лъчения; определянето
на стойността на константата на Макс Планк.
"Аз мога със сигурност да заявя, че не съществуват научни основания за отричането
на религията, нито пък е възможно да съществува конфликт между науката и религията, тъй
като техните сфери са абсолютно различни. Хората, които знаят твърде малко за науката, и
хората, които знаят твърде малко за религията, наистина често стигат до спорове, а
страничните наблюдатели си въобразяват, че има някакъв конфликт между науката и
религията, докато всъщност конфликтът е просто между два различни вида невежество."
Делян написа:"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."- Алберт Айнщайн.
Много добре казано.
И знаеш ли какво?
Страшното не е, когато някакви необразовани невежи пишат и разпространяват небивалици и тъпотии.
Страшното е, когато човек, който очевидно не е тъп галфон и може да напише изречение без 5 правописни грешки вътре, се връзва на подобни простотии, каквито обикновено пишат необразованите невежи.
Бях казал, че няма да пиша повече в тази тема, но твоят пост ме провокира, именно заради това, което съм написал по-горе.
Направо боли, когато един (поне личащо по структурирането на постовете и излагането на аргументите му) интелигентен човек пада на нивото на разни илитерати, които нямат никакво понятие за света, който ги заобикаля.
Много боли и е ужасно жалко и много страшно, когато това се случва - кара ме да мисля, че човечеството няма бъдеще. Или поне не и хубаво такова.
Нямам какво повече да кажа.
- mastik
- Потребител
-
- Кара: е30 с 286 коня
- Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
- Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе
Деляне, ако правилата на форума позволяваха нямаше да съм и толкова културен. Нито с теб, нито с другите двама трима болни мозъци в темата. За интелигентност въобще не ми говори ако обичаш и тоя цитат за вселената и човешката глупост спрете да го повтаряте щото ви прави смешни и жалки на фона на бълвоча който леете от 60 страници насам. Заслужавате само храна, усмиване, подигравки и никаква толерантност.
E30 4 life
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз подкрепям казаното от Делян. Никоя от големите световни корпорации няма да позволи такива проекти да видят бял свят или масово производство. Нещо повече, те съзнателно биха попречили на такива реализации по всеки един възможен начин. Според мен правителствата по света имат технологии, които са поне няколко десетилетия напред, от това, което се вади пред широката публика, но още не им е дошло времето да бъдат показани. Това е само мое мнение.
На мнозина тук успешно са им промили мозъците да мислят че:
Те не могат за учат и възпитават децата си и да бъдат пълноценни родители, затова трябва да ги дават на чужди хора да правят това, в детски градини и училища. Държавата се грижи за това със закон.
Те не могат да се хранят с друго, освен с купеното от магазина.
Те не могат да се лекуват по друг начин, освен да изтичат до аптеката или болницата и мислят, че парите ще им купят здраве.
Те не могат да си представят, че могат да са независими от външни доставчици, за храна, вода, енергия.
Те не могат да си представят, че дори без светското образование, човек може да е пълноценен и да реализира потенциал и да остави трайна следа в живота си и този на други хора.
.............................
Те не могат да си представят, че има и "друг живот".
Това е РОБСТВО. Защото срещу всичко изброено, е създадена и впрегната огромна машина, която да ни втълпи и накара да вярваме горните неща и да живеем по този начин, като съзнателни и убедени роби. И най-чудното е, че някой като каже, че можеш да се освободиш, че има такава възможност, сто човек скачат и почват да обясняват колко си смахнат, луд, побъркан и какво ли не. Това е парадокс. Ако живеехме в средновековието, на кладата ли щяхте да ме качите, може би и Делян, защото ние какво, си заслужаваме подигравките, отношението? Кой Ви е дал това право? Утре ако се видим на събора, какво, ще се здрависате ли с мен, а тук сте ме плюли и само правилата са Ви спирали, може би да ми забиете един в зъбите, заради това, което пиша? Ние нямаме право на мнение, нямаме право на аргументация, дори да не се приеме, това ли? Кои сте вие да определяте кой какво заслужава? Такава омраза и ненавист лъха от думите ви, че съм просто отвратен. Вие не можете да търпите чуждото мнение, само защото не отговаря на Вашето? Чувствате се свободни пред съвестта си да сипете жлъч и подигравки срещу непознати хора, само защото изразяват някаква позиция? Вас не ви спира собствената Ви съвест да правите това, трябва някакви правила на форума да ви обуздават.
Те не могат за учат и възпитават децата си и да бъдат пълноценни родители, затова трябва да ги дават на чужди хора да правят това, в детски градини и училища. Държавата се грижи за това със закон.
Те не могат да се лекуват по друг начин, освен да изтичат до аптеката или болницата и мислят, че парите ще им купят здраве.
Те не могат да си представят, че могат да са независими от външни доставчици, за храна, вода, енергия.
Те не могат да си представят, че дори без светското образование, човек може да е пълноценен и да реализира потенциал и да остави трайна следа в живота си и този на други хора.
Това е РОБСТВО. Защото срещу всичко изброено, е създадена и впрегната огромна машина, която да ни втълпи и накара да вярваме горните неща и да живеем по този начин, като съзнателни и убедени роби. И най-чудното е, че някой като каже, че можеш да се освободиш, че има такава възможност, сто човек скачат и почват да обясняват колко си смахнат, луд, побъркан и какво ли не. Това е парадокс. Ако живеехме в средновековието, на кладата ли щяхте да ме качите, може би и Делян, защото ние какво, си заслужаваме подигравките, отношението? Кой Ви е дал това право? Утре ако се видим на събора, какво, ще се здрависате ли с мен, а тук сте ме плюли и само правилата са Ви спирали, може би да ми забиете един в зъбите, заради това, което пиша? Ние нямаме право на мнение, нямаме право на аргументация, дори да не се приеме, това ли? Кои сте вие да определяте кой какво заслужава? Такава омраза и ненавист лъха от думите ви, че съм просто отвратен. Вие не можете да търпите чуждото мнение, само защото не отговаря на Вашето? Чувствате се свободни пред съвестта си да сипете жлъч и подигравки срещу непознати хора, само защото изразяват някаква позиция? Вас не ви спира собствената Ви съвест да правите това, трябва някакви правила на форума да ви обуздават.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Аз подкрепям казаното от Делян. Никоя от големите световни корпорации няма да позволи такива проекти да видят бял свят или масово производство. Нещо повече, те съзнателно биха попречили на такива реализации по всеки един възможен начин. Според мен правителствата по света имат технологии, които са поне няколко десетилетия напред, от това, което се вади пред широката публика, но още не им е дошло времето да бъдат показани. Това е само мое мнение.
По-жалко мнение от това едва ли може да има.
Много ясно, че религиозните фанатици ще се подкрепяте, ама по-добре направо вземете да взривите 20-30 души, та да ви вземат по-насериозно.
Ей това вършат религиите.
А относно казното от теб, ето ти една лека разбивка на собствените ти думи:
1."Те не могат за учат и възпитават децата си и да бъдат пълноценни родители, затова трябва да ги дават на чужди хора да правят това, в детски градини и училища. Държавата се грижи за това със закон."
Ти какво направи по случая, спря ли си децата от детска градина и училище, учиш ги вкъщи да познават Библията ли? Ако не, то си ЛИЦЕМЕР!
2."Те не могат да се хранят с друго, освен с купеното от магазина."
Ти с какво се храниш? Гледаш си абсолютно всичко в градината за зеленчуци и плодове, а за месо, мляко, яйца и пр. гледаш животни и ходиш на лов?
Ако не, то тогава си ЛИЦЕМЕР!
3."Те не могат да се лекуват по друг начин, освен да изтичат до аптеката или болницата и мислят, че парите ще им купят здраве."
Ти с молитви ли се лекуваш? Или с лично набрани от теб билки? Ти или някой от семейството или близък няма направена апендектомия или никога не сте влизали в болница?
Ако отговорите не са "Да", то си ЛИЦЕМЕР!
4."Те не могат да си представят, че могат да са независими от външни доставчици, за храна, вода, енергия."
Към т.2 прибави: Сам ли си си изкопал кладенеца, от който черпиш вода или ходиш до реката? Не ползваш електричество или сам си го произвеждаш?
За последното е ясно, че не е така, все пак пишеш от компютър, който използва електричесво, значи си ЛИЦЕМЕР!
5."Те не могат да си представят, че дори без светското образование, човек може да е пълноценен и да реализира потенциал и да остави трайна следа в живота си и този на други хора."
Дай пример за някой успял и реализиран човек, който има само религиозно образование.
Бомбаджиите от Брюксел ще ги броим ли?

Относно средновековието и кладата, не те ли е срам, ЛИЦЕМЕР такъв!?
Религиозните са тези, в чиито приоми влизат насилието и горенето на клада! Или ще отречеш това?
Колкото до робството, пак ще ти кажа, че си лицемер, след като ползваш облагите от това робство, за да го плюеш.
Право на мнение имате, както е наше право да ви се подиграваме за него.
Последна промяна Fear на 23 Мар 2016, 11:24, променена общо 1 път
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Fear написа:.... освобождавам ви от присъствието си, конспирирайте си на воля.
Желая ви всичко най-хубаво, на всички.
К'во стана с'а ?

Ubi dubium, ibi libertas
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
mastik написа:Деляне, ако правилата на форума позволяваха нямаше да съм и толкова културен. Нито с теб, нито с другите двама трима болни мозъци в темата. За интелигентност въобще не ми говори ако обичаш и тоя цитат за вселената и човешката глупост спрете да го повтаряте щото ви прави смешни и жалки на фона на бълвоча който леете от 60 страници насам. Заслужавате само храна, усмиване, подигравки и никаква толерантност.
Ако ни нямаше 2-3-мата "болни мозъци" както се изразяваш, то тази тема никога нямаше да мръдне от 1-ви пост. Храна, Осмиване, подигравки и никаква толерантност заслужавате точно вие конете с капаци, които си мислите че сте наясно с напълно всичко и се изказвате от някакъв излюзорен висок пиедестал. Реално сте на висше ниво на невежество и заблуденост. На мен не ми пука колко храна и бълвоч ще избълбука от вас. Смешно ми е да чета високопарните ви постове.
относно перпетуум мобилето нищо не мога да кажа, има ли го няма ли го и т.н.
hell's angel написа:Fear написа:.... освобождавам ви от присъствието си, конспирирайте си на воля.
Желая ви всичко най-хубаво, на всички.
Ти пък ни освобождаваш от присъствието си вероятно за 6151-ви път от началото на темата и после пак се появяваш. Амнезия?
Хората с реални аргументи са ви трън в задника, нали?
Пределно ясно съм написал, защо отново пиша в темата, ама не четете.
А и никъде не съм казал, че си отивам завинаги, наистина, започнете да четете и осмисляте прочетеното, в живота това е полезно качество.
Можете да помолите някой модератор пак да ми изтрие аргументираните постове, току виж сте ме отказали напълно да ви чета глупостите, които вече не са и смешни, а трагични.
larbi, дете сладко, прочете ли някоя книжка междувременно или пак я караш само на клипчета и информация от "надеждни" източници?
Смятам малко да се позабавлявам, така че давайте.
Пределно ясно съм написал, защо отново пиша в темата, ама не четете.
А и никъде не съм казал, че си отивам завинаги, наистина, започнете да четете и осмисляте прочетеното, в живота това е полезно качество.

Можете да помолите някой модератор пак да ми изтрие аргументираните постове, току виж сте ме отказали напълно да ви чета глупостите, които вече не са и смешни, а трагични.

larbi, дете сладко, прочете ли някоя книжка междувременно или пак я караш само на клипчета и информация от "надеждни" източници?

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
ПАК да ти изтрие постовете ?
Смело навлизаш в редиците на конспираторите, май а?

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:ПАК да ти изтрие постовете ?Смело навлизаш в редиците на конспираторите, май а?
![]()
![]()
Aми ако ми намериш поста, в който съм съпоставил теориите за построяването на пирамидите, ще те черпя една бира. Сериозно.
Може и аз да съм недогледал нещо, все пак.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Fear написа:А и никъде не съм казал, че си отивам завинаги
Пази Боже от това да си отидеш завинаги. Какво бихме правили без теб не знам

Fear написа:larbi, дете сладко, прочете ли някоя книжка междувременно или пак я караш само на клипчета и информация от "надеждни" източници?
Fear, батко мили, не съм чел нищо на конспиративна тематика скоро, но за извънземни винаги можем да си попишем и да се погъделичкаме

Larbi написа:Пази Боже от това да си отидеш завинаги. Какво бихме правили без теб не знам![]()
Знам ли, може пък и да научиш нещо, например състава на някои скали и що е то Ска̀ла на Моос?

Larbi написа:Fear, батко мили, не съм чел нищо на конспиративна тематика скоро, но за извънземни винаги можем да си попишем и да се погъделичкаме
Е, явно нищо няма да научиш, но това не ме изненадва.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Jordana написа:Предполагам много от вас са чели за ученият допринесъл може би най-много за развитието на съвременните технологии - Никола Тесла.
Откривателят на променливия ток, електродвигателят, електромагнитните вълни, дистанционното управление, радиото, безжичният пренос на енергия и данни, свободното черпене на енергия от етера около нас и първият електромобил(не със батерии) и др. Като последното, безплатната енергия, можеше да промени коренно света, но поради капиталистически интереси всичко се покрива. След смъртта си, Тесла оставя редица изобретения и открития, които биват засекретени от ФБР.
В горния цитат няма и едно вярно твърдение . Абсолютно скалъпено без грам истина да не кажа пълна лъжа освен може би твърдението че безплатната енергия може да промени светасамо дето безплатна енергия не значи изсмукана от пръстите .Безплатна енергия е Първо , основните замисимости и закони в електротехниката са формулирани много преди Тесла от Оерстед , Ампер и Георг Ом . ако някой ти плаща сметката за тока , а не енергията да идва от нищото в следствие на благоволението на извънземните .
Предложението на Тесла да се използва постоянен ток със променлива посока за промишлени нужди е изобретение достойно за похвала разбира се . Тесла е изобретател на асинхронния променливо токов двигател - а не изобщо на електродвитателя . Патента за него той продава на уестингхауз и този патент е изтекъл отдавна .
Електрическия автомобил който Тесла използва за прословутия си експеримент с енергия от етера ...е със акумулатор . По неговите обяснения първоначално се задвижва със електричество от акумулатора и после почва да генерира енергия от етера .
Това изобретение обаче Тесла не патентова никога и никога повече не повтаря този експеримент . Специално по този експеримент съм извършил обстойно проучване на всички достъпни материали и съм си направил извода за себе си . Тесла няма патент за технология за черпене енергия от етера !!! Така че няма какво да му откраднат , стига с тия глупости .
Останалите твърдения за дистанционни и радиовълни ....може всеки да се огледа и да види къде се използват тези технологии - навсякъде . Нищо скрито няма .Известно време работи заедно с Айнщайн по проекта филаделфия и това единственото му касателство с ФБР.
Тесла е бил много мнителен и подозрителен затова патентова надлежно всичко за да не бъде окраден и измамен , в края на дните си умира в пълна мизерия защото се оказва гениален изобретател но лош инвеститор . Губи много пари в неуспешни проекти и безконечните съдебни дела с конкурентите си .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordane, за пореден път доказваш, че знанията ти(ако изобщо личните ти разсъждения и тълкувания могат да бъдат наречени така), са изключително повърхностни и даже не си правиш труда да прочетеш това-онова, при положение, че има толкова информация за откритията и живота на Тесла.
От първия ти неадекватен пост е очевидно, че пишейки го тогава, си нямаш никакво понятие за какво става въпрос. От последния става ясно, че все пак ти е станало интересно и си прехвърлил някой друг текст набързо, но без да вникнеш и да разбереш същината.
Когато приключиш, пробвай отново
Това, че нещо звучи невероятно, и не е общоприето, не значи че е невъзможно. Магнитните генератори и в днешно време са факт. Всеки може да го провери, а не да казва, "невъзможно е, защото ако беше, щяха да масови и повечето учени нямаше да казват, че няма как да се случи". Същият тип хора са мислели и Галилей за луд, когато е твърдял, че земята е кръгла, та даже са го изгорили на клада.
Същите са отричали и променливия ток на Тесла, но после са го ползвали. Всеки си има глава на раменете, остава единствено да се научи да я използва самостоятелно, а не да повтаря като папагал това, което са му казали.
"Единственото по-лошо нещо от това да не мислиш, е да мислиш като всички останали"
"Интелектът е това, което остава, когато забравим всичко, което сме научили в училище"
Алберт Айнщайн
Нека се запитаме, какъв би бил живота, ако сме енергийно независими? Безплатна електроенергия, автомобил, който няма нужда от гориво и т.н.
Кой има интерес това да не се случи никога и има ли власт да му попречи?
Целта на управляващите в световен мащаб, благоденствието на хората ли е?
От първия ти неадекватен пост е очевидно, че пишейки го тогава, си нямаш никакво понятие за какво става въпрос. От последния става ясно, че все пак ти е станало интересно и си прехвърлил някой друг текст набързо, но без да вникнеш и да разбереш същината.
Когато приключиш, пробвай отново

Това, че нещо звучи невероятно, и не е общоприето, не значи че е невъзможно. Магнитните генератори и в днешно време са факт. Всеки може да го провери, а не да казва, "невъзможно е, защото ако беше, щяха да масови и повечето учени нямаше да казват, че няма как да се случи". Същият тип хора са мислели и Галилей за луд, когато е твърдял, че земята е кръгла, та даже са го изгорили на клада.
Същите са отричали и променливия ток на Тесла, но после са го ползвали. Всеки си има глава на раменете, остава единствено да се научи да я използва самостоятелно, а не да повтаря като папагал това, което са му казали.
"Единственото по-лошо нещо от това да не мислиш, е да мислиш като всички останали"
"Интелектът е това, което остава, когато забравим всичко, което сме научили в училище"
Алберт Айнщайн
Нека се запитаме, какъв би бил живота, ако сме енергийно независими? Безплатна електроенергия, автомобил, който няма нужда от гориво и т.н.
Кой има интерес това да не се случи никога и има ли власт да му попречи?
Целта на управляващите в световен мащаб, благоденствието на хората ли е?