Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iOS тема
Заплюх ги другите две марки, щото съм им сърбал попарата. Айфона квито и дефекти да има заради които да го връщат за ремонт е просто цвете с това, което ми се случи със Самсунг и ХТС след известно време ползване.
Ясно е, че като го извадиш ще ти показва колко топло ти е било в джоба ама то и един стаен термометър ако го носиш там пак можеш по същата логика да кажеш- не е точен.
Ясно е, че като го извадиш ще ти показва колко топло ти е било в джоба ама то и един стаен термометър ако го носиш там пак можеш по същата логика да кажеш- не е точен.

Още малко търпение и ще видим какво ще показва
Аз имам на часовник - тотално неверни данни, единствено под вода показва горе долу вярно или поне се ориентирам дали се къпя в по-топло или по-студено
Дали ще има 6 мини или нещо подобно?

Дали ще има 6 мини или нещо подобно?
Ще фалирам покрай тея Айфони. Всяка година нов
Започнах с Айфон 3 ---> ~1000лв беше, другата година 4---> 1200лв, следващата 4s купих --->1350лв, за 5-цата се набутах 1800лв щото ми беше мерак да е златен
, са нов излиза, аз съм дотук. Освен ако няма нещо наистина заслужаващо си, ще си карам със стария.
Шефа преди няколко години си купи Vertu. Ей това е телефон, то аз съм набутал толко пара за телефони, колкото половин Vertu сигурно (хипотетично, представа си нямам колко струва). Няма никакви глупави апликации, ама си има consigliere services. Това е в пъти по-добро от всякакви апликации. Гледам за термометър питате. Звънкаш и питаш колко е температурата еди къде си и една девойка с меден глас ти казва. Звъниш, казваш на девойката яде ми се KFC и след минути момчето идва да ти го носи у вас/офиса.
Преди два- три месеца бях свидетел, началника са обади на това consigliere services и само каза, трябва ми кола за днес 14:00 часа и 13:59 дойде един Рент а кар пред офиса
Билети за самолет и всякакви резервации така си прави, дори и за ресторанти в София си прави резервации през тази щуротия. Няма да се изненадам, ако и за кино Арена му направят резервация.
Айде че много се разписах.

Шефа преди няколко години си купи Vertu. Ей това е телефон, то аз съм набутал толко пара за телефони, колкото половин Vertu сигурно (хипотетично, представа си нямам колко струва). Няма никакви глупави апликации, ама си има consigliere services. Това е в пъти по-добро от всякакви апликации. Гледам за термометър питате. Звънкаш и питаш колко е температурата еди къде си и една девойка с меден глас ти казва. Звъниш, казваш на девойката яде ми се KFC и след минути момчето идва да ти го носи у вас/офиса.
Преди два- три месеца бях свидетел, началника са обади на това consigliere services и само каза, трябва ми кола за днес 14:00 часа и 13:59 дойде един Рент а кар пред офиса

Айде че много се разписах.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Наеми си секретарка 
Iphone 4 - проблеми с обхвата
Iphone 4s - дефектиращ wi-fi, хоум бутон
Iphone 5- дефектиращи хоум, on/off, volume бутони, кошмарно покритие на корпуса
При все, че имат за последните 5-6 години 3-4 модела, трябваше да нямат НИКАКВИ проблеми.

При все, че имат за последните 5-6 години 3-4 модела, трябваше да нямат НИКАКВИ проблеми.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
TNT написа:Е колко далеч да е... само с една нула изостава
Чак пък толкова... Започват от 7-8 000 лв обикновените.
А може и с две нули да изостава, ако гледаме моделите по 200-300 бона

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Чак пък толкова... Започват от 7-8 000 лв обикновените.
А може и с две нули да изостава, ако гледаме моделите по 200-300 бонаЗависи от гледната точка.

Извинявам се за Офф-а, но ми стана интересно и имам един въпрос. Пак преди време на началника жената имаше рожден ден мисля и той се обади на тая девойка от consigliere services и пита дайте ми идея за подарък за рождения ден, че не мога да измисля. Тя явно му каза нещо и той добре, доставете го еди къде си, еди кога си, но гледайте да я изненадате и оня свършиха работата. Та въпроса ми е цялата тази работа как се плаща после, съмняваме Vertu да са платили за подаръка и да не си търсят парите после. Сигурно му имат някаква банкова сметка и от там си взимат, ама знам ли.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
520i написа:............
Vertu Concierge е услуга тип персонален асистент, който е на разположение 24/7. За първата година услугата е безплатна, а после се заплаща по $ 2800 на година.
Найс, а?

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Lenco написа:Vertu Concierge е услуга тип персонален асистент, който е на разположение 24/7. За първата година услугата е безплатна, а после се заплаща по $ 2800 на година.
Найс, а?![]()
![]()
А хората се радват на милионите приложения и се мислят за гъзари с айфон

Баси "приложението" - 4 бона на година

Това наистина ли е реално? Изглежда много яка опция.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
"серия 6 на Imagination, вече е от класа на GF8800GT . Така че преднината на Apple е съвсем реална. Това е действителна иновация, а не цвета на пластмасата или формата на панелите. С този хардуер iOS може да подкара Crysis"
Че са хубави хубави ма чак пак толкова ади няма нужда.Ако пак наистина е така зема си хвърля кашона че MW3 на high ми цикли
фанатици !!!

Че са хубави хубави ма чак пак толкова ади няма нужда.Ако пак наистина е така зема си хвърля кашона че MW3 на high ми цикли

фанатици !!!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
iOS тема
ръб написа:Наеми си секретарка
Че те foxconn ги сглабят. Тия същите, къде сглабят htc, samsung, bai hui и др. Кво да направи apple, че най-голямата фирма в света за електроника и микрочипове се насира с QC, чак им било трудно да сглобят 5 и 5s за толкова време. Даже и надраскани имаше в началото директно от кутията, щото китайците бързат да изпълнят поръчката и претупват качествения контрол. После скачат от етажите като ги уволнят. Епъл за сметка на това си дават съпорта и гаранцията и сменят тел за най-малкия проблем. Да, сигурно не е най-якото нещо на света, ама вече с всичко е така. LG, Samsung и HTC сигурно нямат дефектни апарати.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Купуваш си Хуйпийчай и си решаваш проблема генерално. Там дефекти няма.

стотици милиони доволни потребители на "хубавей"
You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:bum_bum написа:Купуваш си Хуйпийчай и си решаваш проблема генерално. Там дефекти няма.
![]()
![]()
стотици милиони доволни потребители на "хубавей"
Начи не сте обективни и двамата
когато дадеш пари за оня дет пие чай колкото за средно хубава бутилка уиски знаеш точно какво си си купил.Обаче ''бегачка'' м50б20 е36 за И фон и да го видиш надраскан като го отвориш щот видиш ли не можели да сварват да ги сглобяват......най малкото с други думи казано очакваш нещо по качествено 4 и 4с много солидна изработка изглеждат скъпо и качествено с 5 съм нямал досег,но с тези детски болести......
пс с който ай фон собственик да съм разговарял имам чувството че ви пускат там в слушалките некакви мегахерци .....като зомбирани сте затова побързах да го върна