Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Re: Политическа.

Мнение от shark1986 » 27 Сеп 2013, 20:23

acer написа:вярно си като баба която едно си знае, едно си бае, на всяко изричение бойко, все едно той рестартира Белене, заменките, цанков камък, врътките със зелената енергия, източване по фондове, амнистии и кво ли не.

нямаме си Камерън, Меркел или Обама, но пък Борисов си е като изумруд, сравнение с господин "уъ", бисеровци, местнан, станишев, ония с масите дето събира лични карти.. от както подаде оставка държавата ни заприлича на подвижен цирк от който единственият изход e само с пушки.

а може би и това е целта, тия дето направиха прехода изпуснаха "собственото" си чедо,а то непослушно взе да вади скелети от гардероба.

та така, едните гласуваха амнистия, другите частична лустрация.. кой беше първият който потвърди думите на европа, че съдебната ни система е корумпирана? Цветанов ;) сами видяхме кво му спретнаха

но иначе си пиши си, на никой не пречиш, но не можеш да наречеш черното бяло, не вярваш пусни анкета и пак ще мине 50% за герб ;) всички виждаме какво животно са сегашните управляващи, знаем си ги от 20г и знам хора дето не са гледали политика или не са харесвали герб си задават въпроса, защо всички срещу тях.. та нещата са прозрачни, но пиши си, само че при оставка на кабинета заради протести, за бсп ще е цитирам "катастрофа", това го каза Р.Петков 5 дни преди назначаването на пеевски ;)

п.с и глупостите продължават http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/12 ... ra-ds.html

:yes: Напълно те подкрепям колега!!! :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Сеп 2013, 6:21

^Може да се подкрепяте еди друг,но аз мога много лесно да докажа че аз съм прав,пиша си не да ти преча,далеч съм от тая мисъл че "преча" на някой който не познавам,пиша за да изложа моето мнение,самият факт че избора който е правен до сега не е довел до това да сме като примерно една Словения е достатъчно доказателство че аз съм правия а онези цитирани 50% не са!
Любимият ти бойко е само продължение на линията която се чертае от 23 години насам,а вие с вашият избор сте другата страна на същата монета,като от противоположната страна са гласувалите за бсп,дпс и атака в конкретния парламент.
Просто сте една и съща монета,разлика между вас няма никаква,линията продължава а избора на "по-малкото зло" кара до този резултат в който се намираме сега!
Когато си чистач на тоалетни и това ти е цялата визия за живота, бачкаш в някаква фирма дето има и мениджъри и всякакви позиции,твоите познати,приятели и всички са чистачи,ти нямаш амбиции да се качиш на по-високо ниво,защото това ниво те задоволява и се радваш единствено когато докарат някой по-добър препарат с който да лъскаш след като мине някой от мениджърите и стовари самосвала...
Далеч съм от мисълта че бихте ме разбрали,все пак ако бяхте разбрали тези неща,нямаше да правите този избор.
Всеки сам си решава за себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Сеп 2013, 8:44

Бареков връща трудови войски -КЕЧ :mhihi: който не учи ще работи.Нов проблясък на мастития журналист.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Сеп 2013, 11:00

Е.Димитров написа:Любимият ти бойко е само продължение на линията която се чертае от 23 години насам,а вие с вашият избор сте другата страна на същата монета,като от противоположната страна са гласувалите за бсп,дпс и атака в конкретния парламент.
Просто сте една и съща монета

Това всеки го знае и е ясно като бял ден.

Е.Димитров написа:разлика между вас няма никаква,линията продължава а избора на "по-малкото зло" кара до този резултат в който се намираме сега!

Но от това става ясно, че под "вас" визираш гласувалите за тези 4 партии.
Само едно не разбирам от постовете ти и пак ще те питам: Какво предлагаш??? Да не гласуваме? Да гласуваме за малка партия, дето никога няма да влезе в парламента? Какво предлагаш? Само критика без конкретни предложения не е конструктивна абсолютно никога! Колкото и да критикуваш някой, че не е свършил нещо нещо както трябва, той няма да го свърши по много по-различен начин следващия път, освен ако не му дадеш някаква насока или предложение. Та в тоя ред на мисли за пореден път: Какво предлагаш? Ти какво направи на послените избори? Гласува? За кой? Защо? Не гласува? Защо?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 28 Сеп 2013, 11:18

Jordana написа:Бареков връща трудови войски -КЕЧ :mhihi: който не учи ще работи.Нов проблясък на мастития журналист.

http://www.youtube.com/watch?v=QVpaedLPYpU

Хахах и това нещо се стяга да ходи в европарламента :mhihi:
Или от Европа са големи мазохисти, та още ни търпят, или пък са крайно прости, или пък, както каза един колега в друга тема ни стягат за резерват на всякаква муджахидинска сган. Последното може би е най-вероятно, точно поради тази причина не ни приемат и в Шенген - като се натресат чалмосаните тука, да не могат да ходят нататък по белите държави.

И после нямало конспирации нали, по добро доказателство от това клипче има ли нужда да поствам ? :mhihi: Или викате главния герой, със собствени сили и мозъчен капацитет, от водещ в мутротека , с не особено добри музикални умения в свиренето на дудук, в момента е достигнал до ниво, че да ни представлява пред цяла Европа :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Сеп 2013, 11:23

^Да,прав си да питаш какво предлагам,за съжаление нищо не мога да предложа,просто аз не обичам политика ,не мисля че политиката би променила живота ми,скептичен съм просто,годините които съм видял че нищо не се променя и лайт мотива "бъдеще за нашите деца " го слушам още от както бях дете.
Единственото което мразя да има в политиката това са турци и мазни бивши величия (комунисти или псевдо демократи),но пък не би ме накарало да изляза и да гласувам с отрицателен вот...е,може би,даже не може би а със сигурност ако разбера че турци ще взимат голям процент,това веднага би ме накарало да гласувам против това бъдеще...
Мненията са ми на политически не обвързан и не интересуващ се от политика човек,но все пак имам някаква позиция и за това я изразявам.
По повод защо НЕ гласувах на последните избори е защото гласувах за предишните за герб,видях че те са продължение на политиката на грабене,корпоративни интереси и оправдания и това ме отказа да гласувам за когото и да е било,не чакам месия,просто си се оправям както мога със свои сили ,помагам на мойте си хора и не смятам да реабилитирам други които само чакат реда си да яхнат корпорациите...
Може би българите сме си такива,нацията ни е такава безскрупулна,алчна и нищо не става от нас,вероятно греша,но последните 23 години сочат че сме си именно такива...
Само се огледай по улиците какъв е процента на идиотите срещу нормалните хора,как всеки хвърля боклуци,кара като идиот,какви са намръщени и негативни хора има,аз не съм някакъв изтънчен и чувствителен човек че да не се противопоставям на подобни типове...но ми прави просто впечатление.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Сеп 2013, 14:18

имам един познат и той обича така да вика 50% грешите, аз съм правия, разбира се го мислим за куку :lol:
не че те мислим за куку, но доказателствата говорят друго. ндсв умряха след първите си 4г, а герб са първите спечелили за втори път и то след акция "окаляй" и "бареков".

хората не са идиоти вече колкото и да им се иска от бсп и виждат много ясно кой за какво се бори.. можеш да твърдиш че герб е другата страна на монетата, ама мнозинството не мисли така. казваш че изразяваш мнение, но изглежда все едно се опитваш да ни убедиш защото повтаряш репертоара на бсп постоянно.

ако искаш да убедиш, че герб продължават политиката на предишните трябват факти, а не само защото така казваш. какви договори са подписали като бсп за заменки, енергийните кражби за млрд, точене на евро фондове и спиране, амнистии и т.н. а да построиха магистрала на която ще лепнат тол такси :lol: ей тва е съществената разлика, хората ги боли оная работа колко полета е направил бойко, дали е карал джипа на нсо и кого подслушва. с такива диви селяни от бсп под команда на кремъл не може да се справи някой чиновник, иска се мъжкар за да устои на огромният натиск.

та и главната цел на бсп беше, ние сме маскари да изкараме и герб такива.. влезнаха "all in" с бареков и спечелиха битката, но на каква цена? показаха си истинското лице и герб сега само трупат нови гласове.. раданчо и неговата мирише, не се знае дали ще мине и 4% я пак познай кой ще е на първо място ;) затва и не си дават оставката, обещали са руският чайник и най-вече оная тръба, иначе ще има "ну братушки, плоха!" луканов ще ги чака.. ама да са мислили с какво се захващат.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Сеп 2013, 15:18

acer написа:имам един познат и той обича така да вика 50% грешите, аз съм правия, разбира се го мислим за куку

Знаеш ли колко хора при това значими иноватори е имало дето 99% от хората са били на друго мнение и са ги мислили за куку, ама после са се оказвали прави.
Недей да даваш отчет за обществено мнение на база "БМВ" форум с потребители около 20те.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 29 Сеп 2013, 11:54

говориш за масата от скептици, които винаги са били ограничени.

а аз не давам отчет, той беше даден през май ;) гласували за герб от границите 18-60г бият всички партии, със средно и висше пак на първо място

за бсп старци, които си спомнят за младините + ромите.. бях вадил данни за гласуването из циганските махали, съотношението на ромският вот беше 9:1 за бсп.
нали трябва да си идиот да си мислиш че е случайност, но приятел от бсп, който вече не е партиен се чуди дали да не излезе и да разкаже как са купували вота с кюфтета по бусове и 50-то левки.

при нови избори сега младитите и работещи НЕ чакащи на партията майка за кого ще гласуват? бсп,дсп, атака за тях ще е катастрофа, гравитиращите около тях, пръмова,бинев, зелени, червени, вмро също са аут. новите партии няма нито 1 с изявени лидерски качества, който да може наистина да направи рестарт на системата.. реформаторският блок само името му е такова, сбирщайн от 1990-2009 с лидер, който е бил дясната ръка на Костов, същият който предложи през 1997 на тайна конференция кабинет с бсп. (справка стенограмата, която даде Михайловски)

човек само като чуе "всички партии на прехода са се обединили срещу партия от 2009 година", не му трябва да знае нищо повече за да се досети че има нещо много много гнило. другата статистика е университета, 9/10 пак гласуват за герб. Р.Петков сам си го каза, възрастовата граница която гласува за нас никога не е била толкова стара, може би наистина вече не ставаме ;) кога ли са ставали.. събрани по интерес да крадат и привличащи еднакво мислищите.. които и тук виждаме :mhihi:

п.с една снимка, колко е загрижен станишев за българите :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2013, 12:45

^С теб да споря е все едно да споря с някоя баба от турски произход че дпс са някакви идиоти и не мислят за тях,за тях дпс за трети път влизат в политиката и според тях,както според теб са върха на сладоледа или там на да кажем баклавата.
Същата работа,между такива като теб и бабичките дето цитираш няма никаква разлика,две страни на една и съща монета,само едно и също мелиш и това е.
Разбира се че няма да вникнеш или разбереш какво ти пиша,нали вече дадох пример с бабичките от турски произход,ходи да убеждаваш тях че доган е някакъв измамник,от страни като ви погледне човек ще види една и съща картинка без никаква разлика!
Хилядите примери че ти си посочен като куче което трябва да се държи из късо и тн глупотевини на вожда ти не ти дават повод да помислиш и да решиш че все пак имаш някакво достойното,очевидно ти харесва да се гаври с теб...Тва е твоят избор,не карай обаче и други да си мислят че гаврата е нещо обичайно и не трябва да обръщат внимание на тези неща...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 29 Сеп 2013, 13:13

acer написа:говориш за масата от скептици, които винаги са били ограничени.

а аз не давам отчет, той беше даден през май ;) гласували за герб от границите 18-60г бият всички партии, със средно и висше пак на първо място

за бсп старци, които си спомнят за младините + ромите.. бях вадил данни за гласуването из циганските махали, съотношението на ромският вот беше 9:1 за бсп.
нали трябва да си идиот да си мислиш че е случайност, но приятел от бсп, който вече не е партиен се чуди дали да не излезе и да разкаже как са купували вота с кюфтета по бусове и 50-то левки.

при нови избори сега младитите и работещи НЕ чакащи на партията майка за кого ще гласуват? бсп,дсп, атака за тях ще е катастрофа, гравитиращите около тях, пръмова,бинев, зелени, червени, вмро също са аут. новите партии няма нито 1 с изявени лидерски качества, който да може наистина да направи рестарт на системата.. реформаторският блок само името му е такова, сбирщайн от 1990-2009 с лидер, който е бил дясната ръка на Костов, същият който предложи през 1997 на тайна конференция кабинет с бсп. (справка стенограмата, която даде Михайловски)

човек само като чуе "всички партии на прехода са се обединили срещу партия от 2009 година", не му трябва да знае нищо повече за да се досети че има нещо много много гнило. другата статистика е университета, 9/10 пак гласуват за герб. Р.Петков сам си го каза, възрастовата граница която гласува за нас никога не е била толкова стара, може би наистина вече не ставаме ;) кога ли са ставали.. събрани по интерес да крадат и привличащи еднакво мислищите.. които и тук виждаме :mhihi:

п.с една снимка, колко е загрижен станишев за българите :lol:

ГЕРБ, поне не пазаруват гласове ама въобще...Аз пък има приятел от Герб дето ми е казвал как се разпечатват бюлетини и се изнасят с кашони тези "грешно" гласувалите.

Всичките в тая политика са бастуни и сегашните и предишните. Проблема ми с Бойко не е толкова в него, колкото в тотално некадърният му екип....Сегашното правителство проблема му е ,че обслужва интереси и не взима то решенията иначе има кадърни хора.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Сеп 2013, 14:46

BMW_RIDER написа:ГЕРБ, поне не пазаруват гласове ама въобще...Аз пък има приятел от Герб дето ми е казвал как се разпечатват бюлетини и се изнасят с кашони тези "грешно" гласувалите.

Те атака купуват ромски гласове пък какво остава за герб :mhihi: Всеки, които може да си го позволи купува - всички го знаят и никой нищо не прави...
На сегашните избори журналистите колко хора хванаха да продават гласове??? МВР беше в ръцете на герб тези избори - защо не ловяха продавачите, а трябваше журналистите да я вършат тая работа... Сигурно преди да започнат да купуват се разбират със станише в доган кой къде да пазарува :bang:

BMW_RIDER написа:Всичките в тая политика са бастуни и сегашните и предишните. Проблема ми с Бойко не е толкова в него, колкото в тотално некадърният му екип....Сегашното правителство проблема му е ,че обслужва интереси и не взима то решенията иначе има кадърни хора.

Не само сегашните и предишните - всичките през последните 70 години са некадърници и малоумници.
Колкото до кадърните хора, кой е кадърен? Орешарски, дето гледа като скумрия и не може две приказки да върже... Или оня плюнковец финансовия ли? Дето през живота си не е излизал от БНБ... Или реаниматора дето са го сложили за социален министър? Или пък тази с лингвистиката дето е министър на спорта... Абе нямам думи колко са компетентни...

П.П.: Пусни на 1:28:00 http://play.novatv.bg/program/nasvetloslyubakulezich
Петя Раева, депутат от ДПС:
"Не може, ако тази чаша е 300 грама обем, да напълниш 2 литра в нея..."
Еб*м ти и диетолога, дето не прави разлика между обем и тегло, грам и милилитър... И тая смрад е в парламента, гласува закони...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 29 Сеп 2013, 16:21

Е.Димитров написа:^С теб да споря е все едно да споря с някоя баба от турски произход че дпс са някакви идиоти и не мислят за тях,за тях дпс за трети път влизат в политиката и според тях,както според теб са върха на сладоледа или там на да кажем баклавата.
Същата работа,между такива като теб и бабичките дето цитираш няма никаква разлика,две страни на една и съща монета,само едно и също мелиш и това е.
Разбира се че няма да вникнеш или разбереш какво ти пиша,нали вече дадох пример с бабичките от турски произход,ходи да убеждаваш тях че доган е някакъв измамник,от страни като ви погледне човек ще види една и съща картинка без никаква разлика!
Хилядите примери че ти си посочен като куче което трябва да се държи из късо и тн глупотевини на вожда ти не ти дават повод да помислиш и да решиш че все пак имаш някакво достойното,очевидно ти харесва да се гаври с теб...Тва е твоят избор,не карай обаче и други да си мислят че гаврата е нещо обичайно и не трябва да обръщат внимание на тези неща...

не знам кой е турска бабичка, ама май българският ти е чужд :mhihi: питал съм те поне 10 пъти какви загробващи договори от герб са подписали подобни като БСП, амнистии, енергийните кражби, заменки, еврофондове а чувам единствено за кучета и картофи :kuku: можеш ли да пишеш по-същество, кратко и ясно, без разтягане на локуми? или така ти отърва, вярно че "бсп не са правили нищо лошо", и не си "честен балък" и не си возил на младини червени, хич.. май сам забравяш какво си писал, личи ти че не си искрен.

ама остави тва, хич не ми дреме.

Нито ме вълнува че екс премира е колоритен и какво е казал, води се война на влияния.. и това е разликата ти си против ЕС, а мен ме интересува че е най-добре приетият български политик в ЕС и че беше поел бавна посока на разкриване на далаверите на бсп и дпс, тръгнаха и срещу темида ;) това НЕ Е едната страна от същата монетата, колкото и пъти да го повториш и самите изборни резултати го доказват. като стъпим с 2-та крака от едната страна на изтока/запада ще избираме политици по очите им.. дотогава всеки който се бори срещу рубладжиите ми е Перфектен, ето появяват се и нови - Гамизов.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2013, 19:31

^На прима виста се сещам за 33% дето подариха на енергодружествата,това беше последният дял на държавата и според герб "непечеливши",има ,има интересни неща,като за 3 километра 60 милиона,абе където боднеш мирише и никаква разлика между предишните,както казва БМВ ездача и колегата Павлов,никаква разлика от 70 години на сам...че и преди това...
Зарежи тая агресивна полемика,как пък един привърженик на герб не е агресивен и вулгарен,все сте някакви супер агресивни!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 30 Сеп 2013, 11:17

е няма как и те да не са правили далавери, по цял свят се случва, но нормалните правителства освен за собственият си гъз работят и за националният интерес, да има и за другите. бсп работят за интереса на москва и собственият си джоб, миков се обеснява в руская газета...и резултата за 20г, че колега с мио и магистър финанси, първи по оценки, отговрник на курса, т.е мн комуникативен, работи на бензиностанция.. тва ли е нормално?

1,6млн са емигрирали, цвета на нацията продължава да емигрира, кой е виновен за 1990-2009? пак казвам бсп/дпс 3500 дни в управлението и после всички в хор излизат и казват герб са групировка. ебем ти и наглиците, истинската групировка са те и цялото общество го знае.

а иначе не съм агресивен, дори обратното, не съм се бил от 8-ми клас ;) просто ме е яд, че в 21-ви век живеем в държава по-бедна от някои африкански държави и виновниците за това за сетен път ни управляват ...
мен ми е най-лесно да избягам , едната ми фирма е в IT бранша и независим от българските пазари, ама седя тука, спя по 6 часа и се опитвам да се развивам в България.. та, малко ми е тъпо да ми обясняваш, къв кон и ква турска бабичка съм, когато не съм използвал никакви връзки, докато разни бсп-ари ми обясняват какво щели да откраднат.

та, може за теб по-малкото зло да не е вариант, но за други са ок, докато знаем че поне не се разпродава държавата както сега и се работи в някаква посока.
сега тройната ламя пак се развихря, нали имаше референдум, какъв аец, какви 5 лева?! наистина ни мислят за идиоти и накрая ще ни докарат до гражданска война, което май е най-добрият вариант.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата