Киномания
Модератор: Общи модератори
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Re: Киномания
Сопрано е най-добрия сериал за мафията,който представя доста реално нещата.
Тези дни гледах "Анализарай това и анализарай онова",велики комедии.
Тези дни гледах "Анализарай това и анализарай онова",велики комедии.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Гледах го като излезе, но определено не оправда очакванията ми. Има силни моменти, но като цяло не е комедията, която загатва трейлъра..
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Malik написа:Гледах го като излезе, но определено не оправда очакванията ми. Има силни моменти, но като цяло не е комедията, която загатва трейлъра..
Ако Рънауей , прочете това ще те убие

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Не знам как това ми е обягнало от погледа
Името ми звучи като сай-фай ченъл , но докато го давах по телевизията му хвърлих око и май е добър . Гледам оценка 7,3 /10 в ИМДБ та някой ако има мнение да кажа дали си струва 2 часа от свободното време

Името ми звучи като сай-фай ченъл , но докато го давах по телевизията му хвърлих око и май е добър . Гледам оценка 7,3 /10 в ИМДБ та някой ако има мнение да кажа дали си струва 2 часа от свободното време

Един от най-добрите филми(по мои критерии), които съм гледал. Който го е пропуснал, е време да поправи грешката

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Dpy написа:Един от най-добрите филми(по мои критерии), които съм гледал. Който го е пропуснал, е време да поправи грешката![]()

ето още един
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Наскоро гледах "Беззаконие" на кино и смея да кажа, че ми хареса (на фона на масата от боклуци напоследък...).

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
acho.rs написа:Не знам как това ми е обягнало от погледа![]()
Много силен филм. Един от малкото, които съм гледал повече от веднъж и то с интерес. Пък и Дани Бойл си е ... Дани Бойл

И да продължим с любимата ми комбинация: Тим Бъртън + Джони Деп = Dark Shadows - http://www.imdb.com/title/tt1077368/
Only dead fish follow the stream...
v_p_m написа:The Devil's Advocate това е филмчето ,маи го нема в темата което само по себе си е пропуск![]()
http://zamunda.net/details.php?id=322516&hit=1
Добър е доста

Предлагайте подобни качествени филми, макар и по-стари. Тия новите дето се обсъждат са пълен ташак. На година, ако излязат 4-5 прилични филма е добре...
- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пичеловка
Дайте мнение за "Пистолет, куфар и 3 смръдящи варела"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
^_^ написа:Дайте мнение за "Пистолет, куфар и 3 смръдящи варела"
3то разряден кавър на филмите на Гай Ричи
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
абсолютно, дори заглавието е изплагиатствано.... и после очакват да се харесва Бг киното... ми няма как да стане...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Тоя Съншайн и аз го гледах ама нещо не ме грабна, сякъш съм гледал 5 други филма с идентичен сюжет.
Одеве се излъгах да гледам тоя филм дето го говореха - Меджик Майк... за мене нито е комедия, нито нищо. Ако на някой му се гледат мъжки задници в изобилие и чат-пат някоя цица, да го гледа, инъче не е нито комедия, нито нищо. Посредствена боза, също като посредствените мъжки задници в него и лисичите муцунки... поне да бяха някои напръщели цицки...
Одеве се излъгах да гледам тоя филм дето го говореха - Меджик Майк... за мене нито е комедия, нито нищо. Ако на някой му се гледат мъжки задници в изобилие и чат-пат някоя цица, да го гледа, инъче не е нито комедия, нито нищо. Посредствена боза, също като посредствените мъжки задници в него и лисичите муцунки... поне да бяха някои напръщели цицки...

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.