Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Айде на ски-зима е....!?

Мнение от zAcK » 11 Дек 2024, 19:23

mr_petroff написа:До 23 - ти е така, после... клонираните атакуват :mhihi:

Да видим до неделя още колко ще се прецака зимата и дали въобще ще става за нещо :bchug:

Иначе, ако в момента бях там, щях да се кача да се разходя до Снежанка пеша.
Вечер в Родипите като има сняг и луна e брутално яко.

А в неделя ще е пълнолуние. Не знам, не знам :mhihi: Ако не друго, може и за една вечер да отскочим :ok:

P.S. Много обичам стабилно време, планина, сняг, луна, да си обикалям :bowdown: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 20 Дек 2024, 17:13

Днес на Банско - 110 лв. карта , но си заслужаваше всяка стотинка :yes: Топ обработка , перфектни писти , всичко работи . На опашка не съм чакал нито секунда :!: Каране на макс , частни писти :yes: 71 км. пускане - мислех , че нещо подобно е възможно само на Алпите. :ok:
Жалко само , че тези дни идват тълпите , и вече и без пари да е ... аре чао...
Ще бягаме към Италия - Бормио , Ливиньо , Стелвио и понеже Австрия ни ''пусна'' в Шенген , и аз свалям бойкота и ще отскочим и до Ишгл-Саумнан/Швейцария/.Обичам безмитните зони :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 20 Дек 2024, 18:30

Лавина падна в Пирин и уби един човек. Сигнал за инцидента, станал над хижа „Вихрен”, по западните склонове на връх Тодорка, е постъпил около 15 ч. Спускали са се двама души със ски и един бордист.

Още не е почнал сезона, баси.... Лавината най-вероятно са я предизвикали пострадалите, карали са извън пистите

https://nova.bg/news/view/2024/12/20/48 ... %B5%D0%BD/
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Дек 2024, 19:42

Я кажете от магистралата ако се идва от Пловдив там преди Ихтиман ли е оптималния път за Боровец през Костенец и Момин проход ли, че един колега утре ще ходи из снеговете и му казах този път, но викам да питам.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Дек 2024, 10:45

Да, но пътя не е чудесен. Аз го карах есента с кабриото…изпадаха ми пломбите, при Радуил беше най-зле като че ли :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Дек 2024, 13:19

Колегата ми звъни, то от магистралата нататък било кола след кола колона и да спрели, на всяко тръгване зор, тия коли вика как ще стигнем всички и къде ще спрем, снегорин не може да мине сега да бутне нещо защото трупа, а е задръстено...
Ама нормално, откриване на сезона, по радиото тръбят коли, коли, на магистралата се очаквало по 1500 коли да минават в минута, което нещо много ми се струва.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Дек 2024, 9:10

Top Gun Maverick написа:Колегата ми звъни, то от магистралата нататък било кола след кола колона и да спрели, на всяко тръгване зор, тия коли вика как ще стигнем всички и къде ще спрем, снегорин не може да мине сега да бутне нещо защото трупа, а е задръстено...
Ама нормално, откриване на сезона, по радиото тръбят коли, коли, на магистралата се очаквало по 1500 коли да минават в минута, което нещо много ми се струва.

Вчера навсякъде беше мазаляк :mhihi: Той е нацелил ден за пътуване :help:
Ние се връщахме от Пампорово, валеше яко сняг, по пътя имаше лед и върху него сняг и стотици закъсали коли :shock:
Буквално. Имаше и закъсал автобус, и бусове и т.н. И то не само под Пампорово, ами и преди Чепеларе и на по-ниското.
И супер странна катастрофа в камион и кола челно. Дори не разбрах как двамата са се озовали в дясно от пътя и какво прави тоя камион там.
Може да е бил спрял и идващата от горе кола да е излезнала от пътя :dunno:

Иначе, най-вероятно голяма част от хората бяха със скапани гуми, без вериги и т.н. :dunno:
После на магистралата засякох един приятел с X5, "похвали" се, че бил с гуми на 5.5. години и щял да се пребие :kuku: :banghead: :banghead: :banghead:

Преценячи сме и това е.

Иначе на Пампорово си беше супер за малки деца да се учат на ски и сноуборд цялата седмица.
Супер време, никой на лифтовете и на малкото отворени писти :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 22 Дек 2024, 9:30

Вчера валя готин сняг и решихме , че така и така условията не са перфектни , да караме на Добринище . Направих 4 пускания горе и едно до долу - със всяко спускане снега растеше с по 10 сантиметра без да преувеличавам . Тотал щета за карвинг , рай за сноуборд и бегкънтри ...Нямаше и ток и пичовете бачкаха на генератор :bowdown: Опитаха към 9:30 да направят малко писта с два ратрака , но след 20 мин. все едно не бяха минавали :D
За капак на всичко жена ми заключи колата с ключовете вътре , добре че имаме резервни в хотела в Банско .Евала и благодарности на младежите от Троян които отидоха с жена ми да ги вземат :bowdown: и си изгубиха 1 час каране. И понеже снощи май прекалихме с купона :mhihi: , днес ще караме следобедно . Обаче като гледам май половин бивша Югославия пристигна вчера заедно с четвърт Гърция и милион румънци , че не знам какъв мазаляк ще е горе :dunno:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 25 Дек 2024, 17:00

Тия дни направо ще ги зарине от сняг курортите ни.
Днес цял ден вали на Пампорово :bchug:
После ще има и студ да го омешат и пистите ще са супер.
Тая година като да не повярваш, в планините ще излезе доста снежна :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 25 Дек 2024, 17:11

zAcK написа:Тия дни направо ще ги зарине от сняг курортите ни.
Днес цял ден вали на Пампорово :bchug:
После ще има и студ да го омешат и пистите ще са супер.
Тая година като да не повярваш, в планините ще излезе доста снежна :bchug:
Супер е на Пампорово , както и в Чепеларе Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 27 Дек 2024, 14:49

На Пампорово продължава да вали :mhihi: Баси яката зима, като да не повярва човек. Има повече сняг от Алпите при нас :ok:
В Кронплац не е валяло примерно от 03.12.2024 :mhihi:

А на Мечи Чал е частна писта, защо не съм таааммммм. Тия хора са луди. Всички се бутат на Пампорово, на Мечи Чал трима човека :shock: :ok: :mhihi:

P.S. Ивански, там ли си :ok: Баааа, завиждам им на всички там, направо е приказно, деба.
Такива снежни Коледа и Нова година скоро не помня да е имало! :bowdown:

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 27 Дек 2024, 17:02

И да се чуди човек , защо при този сняг Чала работи само от междинна до горе :dunno: Дано до 2.01 я пуснат заедно с другите на Пампорово ,дето още не са ги пуснали.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Дек 2024, 18:06

zAcK написа:На Пампорово продължава да вали :mhihi: Баси яката зима, като да не повярва човек. Има повече сняг от Алпите при нас :ok:
В Кронплац не е валяло примерно от 03.12.2024 :mhihi:

А на Мечи Чал е частна писта, защо не съм таааммммм. Тия хора са луди. Всички се бутат на Пампорово, на Мечи Чал трима човека :shock: :ok: :mhihi:

P.S. Ивански, там ли си :ok: Баааа, завиждам им на всички там, направо е приказно, деба.
Такива снежни Коледа и Нова година скоро не помня да е имало! :bowdown:

Изображение

До днес бях там, сега ще съм малко в Борино до края на годината, приключих с карането, ще се отдам на четене на книжки и вино пред камината с жената.
Но който има възможност ( и зимни гуми ) нека да ходи супер условия има в момента.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 28 Дек 2024, 9:03

Аз се бях засилил да правя София-Пампорово-София в един ден, но никой друг луд не ми се нави за компания и спусках с един колега на Боровец. Беше си супер и там, макар и Пампорово да ми е любимото място за каране. Пресен сняг, стегнато време, нямаше и много народ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Дек 2024, 22:36

mr_petroff написа:Днес на Банско - 110 лв. карта , но си заслужаваше всяка стотинка :yes: Топ обработка , перфектни писти , всичко работи . На опашка не съм чакал нито секунда :!: Каране на макс , частни писти :yes: 71 км. пускане - мислех , че нещо подобно е възможно само на Алпите. :ok:
Жалко само , че тези дни идват тълпите , и вече и без пари да е ... аре чао...
Ще бягаме към Италия - Бормио , Ливиньо , Стелвио и понеже Австрия ни ''пусна'' в Шенген , и аз свалям бойкота и ще отскочим и до Ишгл-Саумнан/Швейцария/.Обичам безмитните зони :mhihi:

Има много сняг в ски зоната, но долу - Банско, Разлог, Баня, Добринище няма 1 снежинка. Качвах се да карам в последните свободни дни - беше супер, макар че ни заваля снега.
110лв на ден и 17лв за паркинг, за тия 4 писти обаче са абсурд. В Гургъл за 8 дни каране е по-евтино от Банско, а меко казано няма база за сравнение. На 10ти Януари паля пак за там. Колебаех се за Червиня, но там малко полудели с цените на хотелите.
Ако не си карал досега на Ишгъл - подготви се. Супер сериозен курорт с безброй писти, повечето от които са доволно "черни"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата