СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Някой да има контакт с додж чарджър след 2014 до към 16/17.
Интересува ме от първа ръка как е положението с 5.7 и 3.6 моторите.
Ще ми се да се кара на бензин изцяло тъй като годишният пробег е под 10К или около него.
Основно градско с 3К км да речем на година извънградско.
Проблеми това онова...че ми се въртят разни мисли...да видя дали са оправдани...
Вариант е същите мотори да ги разглеждам и в грандчероки след 2014,но по принцип не изпитвам нужда от 4х4,а си е допълнителна поддръжка.
Та мятайте камъните...
Ще ми се да се кара на бензин изцяло тъй като годишният пробег е под 10К или около него.
Проблеми това онова...че ми се въртят разни мисли...да видя дали са оправдани...
Вариант е същите мотори да ги разглеждам и в грандчероки след 2014,но по принцип не изпитвам нужда от 4х4,а си е допълнителна поддръжка.
Та мятайте камъните...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
За чалънджър имам. Ако са еднакви моторите.. Ама е црт или срт и е над 600 коня нещото.
Маверик.. Маджо а... и бай Миле.
Никелбека има/ше некво в8 биг блок... Май.
Като цяло моторите са здрави, горят много и колите са гола ламарина, шумни и друскащи. Само на задно с малко газ и нема каране)) най много се утрепеш некъде.
Маверик.. Маджо а... и бай Миле.
Никелбека има/ше некво в8 биг блок... Май.
Като цяло моторите са здрави, горят много и колите са гола ламарина, шумни и друскащи. Само на задно с малко газ и нема каране)) най много се утрепеш некъде.
Последна промяна Моджо на 24 Сеп 2023, 22:06, променена общо 1 път
Хм,хм...
За срт не питам.Там ми е дебело и закупуването и...абе дебело ми е...
Семейна кола гледам...не играчка за събота/неделя...
Двуврато карам и сега и детето се сърди,че на тойотката не се отварят задните прозорци и е стани да седна.
А едно време не се сърдеше...ама растат децата....
П.С.
В це класата не се сърди.Ни на багажник,ни на седене...има си всичко....
Семейна кола гледам...не играчка за събота/неделя...
Двуврато карам и сега и детето се сърди,че на тойотката не се отварят задните прозорци и е стани да седна.
А едно време не се сърдеше...ама растат децата....

П.С.
В це класата не се сърди.Ни на багажник,ни на седене...има си всичко....

Последна промяна slatanic на 24 Сеп 2023, 22:13, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Че те и двете за това са направени...изключае хелкатовете....
Все пак понатежават доста,а и са си фуллсайз седан/джиБ.
Как и да е.Питам тия дето са ги пипали...реално...
Нереално има и клипове в нета...

Как и да е.Питам тия дето са ги пипали...реално...
Нереално има и клипове в нета...

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Гледай им камиончетата. Научиха се да ги правят и са топ откъм екстри и глезотии. Е, камиончета са, ама... Тва ескалйди, бронкота., навигатори... Те такива. Алха питай за преки вчепАтления.
Хм,хм...
Аз американци отдавна гледам,че и имах по едно време.
Там най-доброто американско е... японско...
я тундра я секвоя...
И такова внасят от там дето са тия та не са отпаднали от класацията...НО!
Е голямо чисто габаритно за София...не че не мога да си влизам с малката тойота там ама...
Там най-доброто американско е... японско...

И такова внасят от там дето са тия та не са отпаднали от класацията...НО!
Е голямо чисто габаритно за София...не че не мога да си влизам с малката тойота там ама...

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
slatanic написа:Някой да има контакт с додж чарджър след 2014 до към 16/17.
Та мятайте камъните...
Сина ми по едно време искаше да си взима такава ма успяхме да го разубедим. Не че му харесва кой знае колко, но си пада фен на Вин Дизел и затова, даже от време на време като дойде влачи от онази бира дето я пият Корона, която за мен е абсолютна шитня. Иначе лично аз Чарджър бих карал само докато е в гаранция.
Бе какво стана нали щеше да взимаш Секуоя, моя съвет е мятай се на една такава и не се занимавай с глупости.
Последна промяна peshehodetz на 24 Сеп 2023, 22:39, променена общо 1 път
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Още не е отпаднала от надпреварата голямата Ела.
Накрая така ще стане,че ще си го надена с някой друг...американец....

Накрая така ще стане,че ще си го надена с някой друг...американец....

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Къде ни е офиса има едни китайци дето търкалят един lincoln mkx. Като за американско камионче не е много голямо. И изглежда много симпатично.
EfitИ понеже и на секвоя съм се качвал... Еми сори ама е като циганска каруца в сравнение с това. Какво и харесвате не знам. Камион, грозен при това. Интериора е тип москвич от '72 година. 1972))). Може да е здрава....ма само това. Признавам че ми харесваше докато не я видях на живо. Не, не и не. И щото за обувки се писа.. Тва е като да обуеш гумени ботуши вместо нормална обувка или кец. Да, здрави са ма никой не ходи с тях освен в двора)))
EfitИ понеже и на секвоя съм се качвал... Еми сори ама е като циганска каруца в сравнение с това. Какво и харесвате не знам. Камион, грозен при това. Интериора е тип москвич от '72 година. 1972))). Може да е здрава....ма само това. Признавам че ми харесваше докато не я видях на живо. Не, не и не. И щото за обувки се писа.. Тва е като да обуеш гумени ботуши вместо нормална обувка или кец. Да, здрави са ма никой не ходи с тях освен в двора)))
Хм,хм...
peshehodetz написа:BMW_POWER написа:Моята я купих от дилър с доказани километри и ... повече няма да влезе при дилър и да има никакви записи. Гаранцията и от пет години е минала, нищо, че е на 66 700км. Сам си сменям маслото два пъти годишно. Пролет и есен. Дилърът се е изгяволил и според него трябва да се прави на всеки 16К кмИ за да "ме има у записа" трябва да му плащам $80 за смяна на масло? Или да му дам $100 за смяна на кабинен филтър? Който навън струва $30??? И пак, за да ме "има у записа"??? Да не говорим за нещо по-сериозно. Оня ден като монтирах зимните гуми и ми казват в очите, че сериозно препоръчвали реглаж на преден мост при всяка смяна на гумите
![]()
![]()
Баси, тия съвсем изкукуригаха. Два пъти годишно да ми правят баланс на преден мост. Не попитах, дали няма да гледат и заден мост. Така, ако си "овца" и правиш, каквото ти кажат, смяна на летни със зимни (или обратното) ще ти се връзва някъде към $250. Два пъти годишно и ето ти едни пет стотака, за да си "у записа"
![]()
![]()
![]()
?
Хубаво си ги описал тези работи обаче имай предвид, че Маджо си води записки и ще ти ги напомни в удобен момент.![]()
![]()
![]()
![]()
P. S. Много дебело този кабинен филтър, при нас е в порядъка на $12-16
Ето дилърската цена. Даже съм сбъркал в цифрите. Не е $30, ами $36.90 + 13% тах.
https://www.toyotapartsdirect.ca/p/Toyo ... 07020.html
В магазина е $29.99 + 13% тах.
https://www.canadiantire.ca/en/pdp/fram ... filter#srp
Същият в Амазон е $18.22 + 13% тах
https://www.amazon.ca/CF10285-Fresh-Bre ... EG90I?th=1
Различни модели и различни марки. Има и по-евтини в Амазон, ама не знам от какво са правени.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
steeN написа:От известно време се говори за такъв закон на европейско ниво. Та и на тия ще им дойде реда...
Това известно време е сигурно 3-4 години. Нищо не се случва

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
СПАМ ТЕМА
Тука сте няколко човека, което всяко трето мнение ви е "нищо не се случва" и "няма да стане". Направо да ви заменим с един бот и да ви се освободи времето
Дори няма нужда да е AI. хештаг ейай революшън 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Извинявай, Нострадамус
viewtopic.php?f=4&t=423777&hilit=%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81+%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%81#p4334415
Това дойде ли или идва ?

viewtopic.php?f=4&t=423777&hilit=%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81+%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%81#p4334415
Това дойде ли или идва ?

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
slatanic написа:Някой да има контакт с додж чарджър след 2014 до към 16/17.
...3.6 моторите...
Tи чопър с 250 кубика двигател би ли карал?