Whisky
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Whisky

Аз като казвам, че пия не си представяй, че удрям по една бутилка на сядане

Конкретно с рома - взимам все някакви такива лимитирани и често доста скъпи и на сядане до 50мл пия, предостатъчни да се насладя на питието. Тази бутилка ще я пия сигурно до следващата Коледа, а втората или ще я подаря или няма да я отворя никога

Лятото обаче понякога се изтървам с джиновете

А за въглехидратите: вчера правих изследвания, всичко е още по-добре и ще се наградя като на Коледа, Нова година и Ивановден не следя калории и въглехидрат. После с един дълъг фаст и повечко движение съм си пак в кетоза

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Хехе браво, топ е и аз взех.Don_Diego написа:Лимитиран тираж, директно от бъчвата, без разреждане и истински 13 години отлежаване…взех си 2 такива бебчета, че много слушах тази година
А вносителя и продавач ми е приятел.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Хехе, те май само на приятели ще го разпродадат 
Тествах го вече….такова нещо не бях пил! Уникален!

Тествах го вече….такова нещо не бях пил! Уникален!
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Spunky написа:Islay е мека-та на опушените, та може да пробваш от всичките 10ина дестиларии - Ardbeg, Bowmore, Bruichladdich, Bunnahabhain, Caol Ila, Kilchoman, Lagavulin, Laphroaig, Port Ellen. Всички са различно опушени и лесно може да се научиш да ги разпознаваш. Ако се запалиш, това е добра bucket list дестинация.
Аз съм планирал едно такова пътуване, само че понеже не си падам по опушенните няма да е към Айла, а по скоро към Хайланд и Спейсайда. Задължителните ми дестилерии които трябва да посетя и дегустирам са Макалън, Далморе, Гленфидик и Балвени и за каквото друго остане време или е на път. Само обаче още не е наясно кога ще стане понеже тази година пък и следващата ми е запланувана. Има вероятност май месец да отскоча до Англия, имам братовчеди в Лондон и ме навиват ако Ливърпул вземат Премиер лигата и особено направят дубъл с Шампионска лига да ходим в Града на Битълсите за празненствата и от там да поема към Шотландия за няколко дена, но понеже не се знае, знае ли се, сега е още твърде рано за подобни планове.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Преди време някой беше писал че 12 годишния Глен не струва но вероятно е имал пред вид зелената бутилка. Тази по долу е различна и няма абсолютно нищо общо. Шери каск е но е много приятно шери, не е някое много силно което много бие на коняк.
А за пурата - Давидов ениверсарио нъмбер 3 бях питал за мнение в съседната тема, но никой не отговори. Ми много е добра в смисъл приятен аромат, щом и на жена ми и направи впечатление, иначе все ми вика че само и димя. Утре ще пробвам и една Никарагуа прес бокс и ще дам мнение.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
А за пурата - Давидов ениверсарио нъмбер 3 бях питал за мнение в съседната тема, но никой не отговори. Ми много е добра в смисъл приятен аромат, щом и на жена ми и направи впечатление, иначе все ми вика че само и димя. Утре ще пробвам и една Никарагуа прес бокс и ще дам мнение.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мен доста ми харесва глен, който и да е, но вече много му вдигнаха цената. Преди го намаляха на 42лв, сега на 65лв, а за тези пари има доста по-добри алтернативи, по мой вкус.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Утре ще влизам в болницата за една уж лека операция и за да разчупя гипса днес не издържах и реших да се подложа на лека терапия

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не е добра идея да пиеш преди операция...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- gromovich
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Не е добра идея да пиеш преди операция...
По скоро си направих подарък и беше дегустирано само

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ардбега не можеш да сбъркаш да се опушиш малко
пс: успех

пс: успех
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Whisky
Аз не разбирам много от уиски, но ми е интересно освен да не се вижда вижа ( парадира ) какво е уискито има ли друга причина хората да си го пресипват в такива стъклени съдове 

Последна промяна ivanski_2 на 31 Яну 2025, 7:51, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- gromovich
- младши ентусиаст
-
Аз за гарафата не мога да кажа, но ми интересно това, което се вижда отзад истинско ли е или някакъв колаж. Ако е истинско този тип е голям комплексар. И не защото е събрал различни образци ами защото ги е наредил като на изложба.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
И хубаво-скъпо да е било с тази буца лед, трябва да ходи да го научат как се пие..
Пак като не е смесено с кока кола.
Пак като не е смесено с кока кола.