Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от DaGa » 16 Мар 2016, 23:34

Jordana написа:С тоя материал ли ? :shock:
.

Някой хора май не разбират кога им пускат въдичката :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Мар 2016, 16:40

hell's angel написа:Т'ва ще го ост'аим тук, че на Стиинката му обещах . Цък :mhihi: :mrgreen:

Събота и неделя ще го чета.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Мар 2016, 19:55

Simeon24 написа:Може да не е съвсем по темата, но някой може ли да ми препоръча книга нещо като биография на някой бизнесмен, как е започнал живота му как е създал бизнеса си, нещо от тоя род ми се чете май. Или някоя книга която наистина си заслужава човек да прочете, само да не е някоя романтика :D

Чети на Доналд Тръмп книгите. Тъкмо сега ще е актуално. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 21 Мар 2016, 21:17

Майната му на сайта и т.н. и аз мисля че Фреди беше убит нарочно. Защо не знам. http://bultimes.com/kak-ubiha-fredi-merkyuri/
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Мар 2016, 21:40

Larbi написа:Майната му на сайта и т.н. и аз мисля че Фреди беше убит нарочно. Защо не знам. http://bultimes.com/kak-ubiha-fredi-merkyuri/

Фреди е роден в Африка, а не в Азия.
Колкото до СПИН, май наистина ще се окаже, че такава болест НЕМА ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 21 Мар 2016, 21:44

cod-cdbp написа:
Larbi написа:Майната му на сайта и т.н. и аз мисля че Фреди беше убит нарочно. Защо не знам. http://bultimes.com/kak-ubiha-fredi-merkyuri/

Фреди е роден в Африка, а не в Азия.
Колкото до СПИН, май наистина ще се окаже, че такава болест НЕМА ;)

Даже не съм чел тази статия, просто по заглавието реагирах. До колкото знам е живял в Индия при родителите си които са били някакви там образи. А за СПИН че няма такава болест и аз съм чел материали. Е, това е друга конспирация ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 21 Мар 2016, 22:18

СПИН, че има - има. Отдавна е доказано, че е изкуствено създадена болест. Какъвто е и така нашумелият вирус ебола, на който дори патента е на американското правителство :mhihi:
http://www.google.com/patents/US20120251502

И една смехотворна снимка при докарването на болен пациент. Строги мерки за сигурност, специални екипи на медицинските лица, с цел да не се разпространява вируса, а между тях се разхожда чичак с папка без никаква екипировка :mhihi:.

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 21 Мар 2016, 22:39

Queen - The Show Must Go On (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Мар 2016, 8:28

Тиху ся , чи ши додът MIB и ши ва расконспи...расконспи ....абе рептилска му работа . Айде ча..о ня..ма е..не.р..ги..я тр..ябва...да ..тръг...ва ..ме ..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Мар 2016, 22:28

Предполагам много от вас са чели за ученият допринесъл може би най-много за развитието на съвременните технологии - Никола Тесла.
Откривателят на променливия ток, електродвигателят, електромагнитните вълни, дистанционното управление, радиото, безжичният пренос на енергия и данни, свободното черпене на енергия от етера около нас и първият електромобил(не със батерии) и др. Като последното, безплатната енергия, можеше да промени коренно света, но поради капиталистически интереси всичко се покрива. След смъртта си, Тесла оставя редица изобретения и открития, които биват засекретени от ФБР.

По негов пример и в следствие на принципите открити от него, в днешно време доста хора се интересуват от създаването на "Перпето мобиле"

"Вечен двигател (като синоним често се използва латинският израз Perpetuum mobile — „вечно движение“) е устройство, при което изходящата енергия е равна или по-голяма от входящата. Според съвременните закони на термодинамиката такова устройство е невъзможно, защото противоречи на закона за запазване на енергията. С други думи, това е устройство, при което коефициентът на полезно действие (кпд) е равен на 100% или е по-голям."

Никой от управляващите няма интерес хората да имат безплатна енергия и да бъдат свободни. Поради тази причина, през всичките тези години е правено всичко възможно да бъде отричана възможността за създаването на такава машина. Купувани са редица патенти от изобретатели и след това напълно унищожавани. Други са били заплашвани и убивани.

В днешно време има доста хора, които се интересуват от тези неща и има редица осъществени проекти. Които според мен никога няма да бъдат пуснати в масово производство. Напротив, ще бъде правено всичко възможно да бъдат потулвани по един или друг начин.

Ето няколко клипа за какво става въпрос. Всеки може да се разтърси и ще попадне на много информация по темата.
Имаме и наши сънародници, които имат разработени проекти:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 23 Мар 2016, 8:11

За пореден път тази тема ме оставя на крачка от ритуалното самоубийство или по-скоро ме оставя с такива чувства:
Изображение

Ето обяснено с думи прости, защо няма как да има перпетуум мобиле:
Science Explained: The Physics of Perpetual Motion Machines

Ама вие продължавайте да си вярвате, че сума ти народ ежедневно разбива основни закони на физиката, обаче лошите илюминати/рептили/извънземни/правителства в сянка/сложи-тук-каквато-си-искаш-дивотия, ги убиват/затварят надълбоко и унищожават работата им и следите от нея...
Просто:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 23 Мар 2016, 9:06

"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."- Алберт Айнщайн.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Мар 2016, 9:09

Предполагам много от вас са чели за ученият допринесъл може би най-много за развитието на съвременните технологии - Никола Тесла.
Откривателят на променливия ток, електродвигателят, електромагнитните вълни, дистанционното управление, радиото, безжичният пренос на енергия и данни, свободното черпене на енергия от етера около нас и първият електромобил(не със батерии) и др. Като последното, безплатната енергия, можеше да промени коренно света, но поради капиталистически интереси всичко се покрива. След смъртта си, Тесла оставя редица изобретения и открития, които биват засекретени от ФБР.

В горния цитат няма и едно вярно твърдение . Абсолютно скалъпено без грам истина да не кажа пълна лъжа освен може би твърдението че безплатната енергия може да промени света :mhihi: само дето безплатна енергия не значи изсмукана от пръстите .Безплатна енергия е ако някой ти плаща сметката за тока , а не енергията да идва от нищото в следствие на благоволението на извънземните .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: е30 с 286 коня
Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе

Мнение от mastik » 23 Мар 2016, 9:23

Делян написа:...

Уау, каква голяма купчина смърдящи конски лайна!

Изображение

п.п. падам... разцъках първите 2 клипа набързо ... от втория:
"тука съм постигал в домашни условия на 2 пъти свръхпроводимост при стайна температура"
"тока не върви по права линия, тока върви на спирала, само трима човека сме го виждали" Изображение

Приятел, с религията по ти се получаваше, честно. Тя е точно за такива като теб неразбиращи науката.
E30 4 life

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 23 Мар 2016, 9:29

Jordana написа:В горния цитат няма и едно вярно твърдение . Абсолютно скалъпено без грам истина да не кажа пълна лъжа освен може би твърдението че безплатната енергия може да промени света :mhihi: само дето безплатна енергия не значи изсмукана от пръстите .Безплатна енергия е ако някой ти плаща сметката за тока , а не енергията да идва от нищото в следствие на благоволението на извънземните .

Ако го беше казал някой сериозен, разумен човек, бих се аргументирал, но при теб, се убедих, че случаят е неспасяем и е загуба на време.
Можеш да си направиш справка с google.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата