Ценете и уважавайте човека до себе си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 03 Юли 2008, 14:51

///M3-E36 написа:Искам да говоря с нея, да се видим, но си е изключила телефона и сигурно ще е така цял ден, понеже и тя има работа.. Нищо не ми се прави и нямам желние за нищо, само за нея.. Може да съм глупав, ама си я обичам!

Едва ли щеше да я има тази тема, ако не я обичаше. Идеята на Мишел за общите приятели е много добра. Опитай!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 03 Юли 2008, 15:52

Колега, виждам, че си налапал здраво кукичката, ама все пак послушай хората... Занимавай се с нещо, което да ти ангажира вниманието, с нищо не си помагаш, ако мислиш само как не можеш да си с нея в момента. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 03 Юли 2008, 18:19

Ами ще седна да уча за изпита, пък дано ми влезе нещо в главата :confused:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328iA
Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe

Мнение от NIKE » 03 Юли 2008, 22:30

просто немога да и се сърдя за нещо или да я пренебрегна :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Юли 2008, 23:29

///M3-E36 написа:Искам да говоря с нея, да се видим, но си е изключила телефона и сигурно ще е така цял ден, понеже и тя има работа.. Нищо не ми се прави и нямам желние за нищо, само за нея.. Може да съм глупав, ама си я обичам!

Стига бе човек , всеки е бил в такова положение и всеки ще те посаветва и ти да не изпадаж в депресия.НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА , когато ми викаха това аз не вярвах , но колкото повече хора опознавам толкова повече се обеждавам в това.
Излизай с приятел , чупи пари , намери някоя приятелка (само приятелка) за компания и излезте и се разбиите.Намери нещо друго на което да отдадеш внимание - КОЛА,РАБОТА , СЕМЕЙСТВО ,КОМП ИГРИ (тъпо но на мен ми действаше).
Забрави за любовни песни или филми - живей си като див младеж , пък ако те обича ще се върне - ако не , значи не те обича и НЯМА СМИСАЛ .
Не си мисли , че тя не е в твоето състояние , но явни има психологическото предимство ...
Спирай да ревеш- ти си мъж и трябва да покажеш ТВЪРД ХАРАКТЕР , колкото и да ти е трудно :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 03 Юли 2008, 23:37

тая тема е доста интересна и аз имах едно момиче което много обичах и все още немога да я забравя нз що ама немога и вечер понякога като се сетя за не даже и не спа по цяла вечер, всичко и давах даже се отказах от това да си прая състезателна кола продадох сички части само и само да съм с нея и накрая пак ме пързулиха по перваза а тя самата не иска да повярва че за мен е единствената че е най карасивата неще и неще. Много добре разбирам колегата и искам да ти пожелая да успееш да я убедиш щот аз неможах :(
Показвайте им на жените че ги обичате и може ите да отвърнат е има и неуспешни опити ама истинската любов е смао една и я пазете като БМВ-тата си :D
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 04 Юли 2008, 9:15

Сега и звънях, затвори ми и си е изключила пак телефона. Ще се побъркам вече :( И не мога да изляза от работа за да отида до у тях..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Юли 2008, 9:49

Еми бате това е още един знак, че просто не я интересуваш. Смисъл, след като ти затваря телефон, не иска да говори с теб....какъв е смисъла да продължаваш да я търсиш?! Сам себе си се нервираш и самоизмъчваш....няма смисъл. Вески е минал по такъв път и нещото, което трябва да се разбере, че с това не се свършва живота...колко още неща ще се случат...ехее...Така че вземи и се разсей с нещо, не мисли за това и малко по малко ще отвикнеш с мисълта за нея.:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 04 Юли 2008, 9:52

Не... ще се боря за нея, защото знам, че ме обича и няма да допусна да седя и да гледам как се разбива всичко :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Юли 2008, 9:54

///M3-E36 написа:Не... ще се боря за нея, защото знам, че ме обича и няма да допусна да седя и да гледам как се разбива всичко :(

Ок, това си е твое решение:)))))

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 04 Юли 2008, 14:09

Брат , сега като се замисля за 4 години съм се разделял и събирал с моита много кратно , даже сме имали и 3 месечно скъсване. Тогава аз ходих кат наи големия по к**ва , пък тя си хвана един полицаи. Е мене ми е през куро кои квот ще , ама един ден викам даи да и звънна да излезнем , е тогава старите чуства излезнаха наяве. Почна една борба за нея и тя не иска и не иска. Накрая се ядосах , отидох 1 седмица всяка вечер на Планета , яко запои и каки. И я забравих... НО недеи си боже , тя се сети за мен че още ме обичала... и щото съм мекошав я приех обратно. Скарах се заради нея с всичките си приятели и познати ... за какво , тя да е щаслива ... . От няколко дена я осещам че се отдалечава от мене , до тая сутрин когато ми каза краи , е голям праз , питах я хубаво ли ги е премислила нещата и дали е сигурна в това което казва... е за пореден път и двамата не бяхме убедени в това което си казваме ... може да е за добро
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 04 Юли 2008, 14:40

LuBo1 написа:Брат , сега като се замисля за 4 години съм се разделял и събирал с моита много кратно , даже сме имали и 3 месечно скъсване. Тогава аз ходих кат наи големия по к**ва , пък тя си хвана един полицаи. Е мене ми е през куро кои квот ще , ама един ден викам даи да и звънна да излезнем , е тогава старите чуства излезнаха наяве. Почна една борба за нея и тя не иска и не иска. Накрая се ядосах , отидох 1 седмица всяка вечер на Планета , яко запои и каки. И я забравих... НО недеи си боже , тя се сети за мен че още ме обичала... и щото съм мекошав я приех обратно. Скарах се заради нея с всичките си приятели и познати ... за какво , тя да е щаслива ... . От няколко дена я осещам че се отдалечава от мене , до тая сутрин когато ми каза краи , е голям праз , питах я хубаво ли ги е премислила нещата и дали е сигурна в това което казва... е за пореден път и двамата не бяхме убедени в това което си казваме ... може да е за добро

Тиииииииии....в твойта си тема какво си писал, тука какво пишеш?! :dummy:
Да бях прочела първо тук, нямаше да ти пиша там...
Не обърквай момчето, за разлика от теб той е с много ясна представа за това какво иска!
Заслужаваш си положението според мен. Стига си ревал. Да не си ходил къде си искаш и да ти е през к.... !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 04 Юли 2008, 14:46

ех ,младежи младежи ,припомнихте ми младините :mhihi: има път който всеки трябва да извърви ,с писане по форуми не става

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 04 Юли 2008, 15:45

В момента съм афектиран и знам точно какво искам , и не искам...
Знам момчето как се чуства , изпитвал съм я тая болка от любовта. Може би сега не ме боли толкова много , защото съм я изтърпял веднъж .Жени има , но малко са правилните избори ! Веднъж срещнеш ли правилния човек не трябва да го изтърваш а да се бориш и да му го показваш през цялото време че е правилния .
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 04 Юли 2008, 16:02

((:BuKcu:)) написа:Еми бате това е още един знак, че просто не я интересуваш. Смисъл, след като ти затваря телефон, не иска да говори с теб....какъв е смисъла да продължаваш да я търсиш?! Сам себе си се нервираш и самоизмъчваш....няма смисъл. Вески е минал по такъв път и нещото, което трябва да се разбере, че с това не се свършва живота...колко още неща ще се случат...ехее...Така че вземи и се разсей с нещо, не мисли за това и малко по малко ще отвикнеш с мисълта за нея.:)

За съжаление е права. :confused: Бори се, но да не се окаже, че се бориш за загубена кауза. :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата