----КОСОВО----
Модератор: Общи модератори
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Просто западният свят легализира бизнеса на колцина главорези в Косово.
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВА СЪЩНОСТ ЩЕ ИМА ДЪРЖАВА, ЧИЙТО ФУНДАМЕНТИ СЕ ИЗГРАЖДАТ ОТ ТАКИВА ХОРА?
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВА СЪЩНОСТ ЩЕ ИМА ДЪРЖАВА, ЧИЙТО ФУНДАМЕНТИ СЕ ИЗГРАЖДАТ ОТ ТАКИВА ХОРА?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- [kick]
- BMW Fan Club Serbia
-
- Кара: e38 728i, e30 325i 24v, e36 344i
Ништа ми ту не можемо. Него да направимо ми скуп БМВ код нас у Србију па да нам ви дођете лепо у госте. 

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
[kick] написа:Ништа ми ту не можемо. Него да направимо ми скуп БМВ код нас у Србију па да нам ви дођете лепо у госте.
Ponovo pozovicemo vas na Gogisni BMW sabor u Bugarskoj , kako smo uradili 2007 godine.Nadam se da doђete svi fanovi sa svoim BMW-a

Sto sam rekao uz vaseg foruma ,moram da kazem i tu - Bez obzira na to,sto ce resiti nasi politicari,znajte da ceo Bugarski narod stoji iza vas i ne moze pristati da se ot Srbije otkine Kosivo i Metohija...
Molim se da se na neki nacin taj problem,ta tragedija dovede na dobar kraj...

BMW Club Bulgaria zeli vam sve naj-bolje

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 21 Фев 2008, 12:24, променена общо 4 пъти
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Penchev написа:[kick] написа:Ништа ми ту не можемо. Него да направимо ми скуп БМВ код нас у Србију па да нам ви дођете лепо у госте.
Ponovo pozovicemo vas na Gogisni BMW sabor u Bugarskoj , kako smo uradili 2007 godine.Nadam se da doђete svi fanovi sa svoim BMW-a![]()
Sto sam rekao uz vaseg foruma ,moram da kazem i tu - Bez obzira na to,sto ce resiti nasi politicari,znajte da ceo Bugarski narod stoji iza vas i ne moze pristati da se ot Srbije otkine Kosivo i Metohija...
Molim se da se na neki nacin taj problem,ta tragedija dovede na dobar kraj...![]()
BMW Club Bulgaria zeli vam sve naj-bolje![]()
Георги Пенчев
Да ся някакъв превод....
- Penchev
- Сватбаря
-
Човека с 318-ката от града с най-известната световна скара в света
каза, че нищо не могат да направят - безпомощни са.Освен да направят един събор и да им отидем на гости
Аз написах :
"Отново ще ви поканим на годишния БМВ събор,както направихме през 2007.Надявам се да дойдете всички фенове със своите БМВ-та.
Каквото съм написал във вашия форум ,трябва да го кажа и тук - без значение какво ще решат нашите политици,знайте ,че целият Български народ седим зад вас и не можем да се съгласим да се отделят Косово и Метохия от Сърбия !
Молиме се тази трагедия,този проблем да завършат с добър край !
БМВ Клуб България ви желае всичко най-хубаво
п.с. Ей тоя Сръбски ми е като матерен беее
Мисълта на Сръбски език ми тече в мозъка със скороста на готово образувалата се гориво-въздушна смес в дифузьора на карбуратор тип К-125 - Руското БМВ АЗЛК2140
Георги Пенчев

Аз написах :
"Отново ще ви поканим на годишния БМВ събор,както направихме през 2007.Надявам се да дойдете всички фенове със своите БМВ-та.
Каквото съм написал във вашия форум ,трябва да го кажа и тук - без значение какво ще решат нашите политици,знайте ,че целият Български народ седим зад вас и не можем да се съгласим да се отделят Косово и Метохия от Сърбия !
Молиме се тази трагедия,този проблем да завършат с добър край !
БМВ Клуб България ви желае всичко най-хубаво

п.с. Ей тоя Сръбски ми е като матерен беее

Мисълта на Сръбски език ми тече в мозъка със скороста на готово образувалата се гориво-въздушна смес в дифузьора на карбуратор тип К-125 - Руското БМВ АЗЛК2140

Георги Пенчев
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Penchev
- Сватбаря
-
Вчера са пострадали много хора при бурните демонстрации против автономията на Косово в Београд
От всичко най-много се радвам ,че са направили онова посолство на пастет и знамето с много звезди - пепел
Ето това е пример за народ ,който милее за всяка своя територия ,националисти до мозъка на костите
Чу се нещо ,че май далекопровода за Македония ,който минава през Косово , ще бъде "кръц" и Македония на тъмно
Защо трябваше онези свине пезподобни да се мешат точно тук,на тези територии дето е страшно дори ,когато всичко изглежда повече от хубаво
Георги Пенчев

Ето това е пример за народ ,който милее за всяка своя територия ,националисти до мозъка на костите

Чу се нещо ,че май далекопровода за Македония ,който минава през Косово , ще бъде "кръц" и Македония на тъмно

Защо трябваше онези свине пезподобни да се мешат точно тук,на тези територии дето е страшно дори ,когато всичко изглежда повече от хубаво

Георги Пенчев
американците просто не знаят какъв афганистан ще си спретнат ако всичките малки цигански държавици със предимно мюсулманско население се съберат... само че този "афганистан" няма да е на края на света а ще е като цирея на европата...
аз до този момент едно не можах да си отговоря- чий го дириха американците във сърбия 99та? някак не ми се връзва.. а щом нещата не се връзват- липсва някаква информация явно...
аз до този момент едно не можах да си отговоря- чий го дириха американците във сърбия 99та? някак не ми се връзва.. а щом нещата не се връзват- липсва някаква информация явно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Само за протокола-олигофрените дето са си мислили, че тва е Американско посолство малко късничко са разбрали, че вътре няма никой, а това е всъщност само....офис. Това, че са изгорили звездното знаме няма да им помогне никак-Косово вече не е тяхно и никога вече няма да бъде
! В крайна сметка става така, както каже Господарят на света, а именно човека живеещ във Вашингтон, окръг Колумбия, на Пенсилвания Авеню 1600

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
Изчел съм цялата тази тема, не съм писал умшлено, но май няма как и аз трябва да се разпиша тук и да кажа своето мнение и да да дам още един глас за братята БАЛКАНЦИ. Та по стечение на обстоятелствата, за добро или зло, имам рода в сръбско, (то нали знаете приказката, откъдето жената, оттам и родата). Просто в рода на жена ми има сръбско семе и то много. Та заставам и подкрепям Сръбския народ, не само защото имам общо с тях, а защото просто те са Балканци, те са наши, комшии. Чета в много постове, че са предатели, а ние не сме ли предатели сега в техните очи, като признаем Косово? Така се е случило, така е станало. Лошото в цялата работа е, че тая сган гнусна и долна измет, тея заточеници, които Англичаните са заселили на една земя, която е била на не знайни вече народи и с помоща на барут и огнени пръччи (разбирай пушки, ама в очите на бедните индианци са си били такива). По някаква причина е станала за временно водеща сила, (тази причина е, че взимат и изкупуват от цял свят капацитети и мозъци, щото се прости като на патка трътката) И понеже виждат реалната заплаха от това да се сринат от върха, щото Европа става силна и по-силна, и сега подкрепят такива малцинсва, за да стават конфликти тук на Балканите, по този начин тази сган мръсна и долна, печели първо и най-важно за тях пари от оръжия и от петрол, (щото те и Ирак се намесиха и затова сега тук бензина е 2.20), второ, по този начин пречат на Еворпа да стане по-силна от тях и да ги смажем и вместо наще студенти да ходят да им чистят лайняните гъзове и мръсни прозорци през лятото, те да идват тук да го правят и вместо ние да се молим за зелена ката, те да се молят да дойдат на почивка по наще курорти и планини и да видят що е то сплотеност и природа. Затова те подкрепят този Сръбско-Български двор Косово да стане Държава. Така ще спечелят милиони, така ще има за къде да се произвежда оръжие, така ще са доволни. Щото те не обичат да пият вино, те обичат да пият чужда кръв. Но малко им остава мимацата им долна гнусна, дано това което пичиниха на Виетнам, на Ирак, на Балканите, и още десетки други да им се върне хилядократно, дано докато си правят оръжията, да земе да им гръмне в лабораториите, та да стане дупка, та големия гьол да ги залее, та да се скрият и да се не видят и не чуят повече. Та да си дойдем на наща си земя. Факт е, нащо правителство, ще признае Косово, ще го признае, щото ония каторжници Хамериканците, ще дадат повече, па и ше ни намажат дупето с възелинче. Румъния не ги призна, защото от Румъния всеки бяга, никой реално няма интерес от нея, затова ги оставя, щото те нали са мамалигари и нищо не могат да направят, освен да си лаят, ама то кучетата си лаят, кервана си върви. Докато ние сме на стратегическо място за Балканите и всеки се бори за нас, а наще управници се борят за банковите си сметки. Чета разни коментари, че не са гласували част от потребителите и колегите в тоз форум. И като не гласувахте скъпи колеги, чии кур забърсахте? Какво, доволни ли сте? Доволни сте, щото и идея си нямате всъщност в този момент, колко е важно ние младите да се изправим да сме единни и да покажем, че не сме пречупени и, че знаем кои сме. Докато има избирателна активност под 80% всеки който дойде на власт ще прави същото като сегашните. С ръка на сърцето казвам, че и аз да съм и аз ще го направя, ЗАЩО ЛИ? Защото ще знам, че няма кой и копче да ми каже, щото за сметка на данъкоплатците ше си права квото си искам, ще се мазня на тоя и оня и няма да гледам итереса на държавата, а ще си гледам портфейла. ама когато излезнат всички млади и гласуват, когато има избирателна активност, равна на максимум, тогава всеки ще си направи сметката ко да говори и на кой да се дупи. Така, че радвайте се вие, че не сте гласували, ама си тънете в нищета, лошото е, че и ние, тези който имаме съзнание, тънем с вас. Тези които казват, че Сърбите са предатели и са ни забивали нож в гърба, само гледайте, докато си стягате багажа и тръгвате към оная невинна земя, заселена с гнусни каторжници, да се радвате, че живеете добре като миете чинии и прозорци на небостъргачите, да не объркате пътя и да минете през Сърбия, да видите отношението на Сърбите към нас, заради Вас. Македония също като Косово е Българска земя, то и Румъния е била Българска земя, но не знам защо, всички или поне повечето Българи ги боли много за Македония, чудно защо ли! След 30 години в учебниците на Косово ще има същите писаници и драсканици както и в сегашните учебници на Македония. Ама иди обяснявай, че всъщност, Сърби, Българи, Македонци, Косовари, Румънци, сме едно семе и въпреки границите и подкокоросването на Американците, ние трябва да се държим заедно за ръце и да покажем, че ние сме сила номер 1 на Балканите и всички наши предци и патриоти не са умрели напрзано, защото сега с това разцепление, Васил Левски, Ботев, всички ханове, царе и князове в историята наша са умрели и са се борили напразно, защото ние потъпкваме нашата история за някоя друга жълта стотинка.
Извинявям се за дългото писане, но се замислете над това, ако сте го прочели разбира се, ако все още знаете що е то КИРИЛИЦА и ако все още си спомняте как се пише на БДС, а не на Българиан фонетик, ( и затова мога да говоря много, ама няма смисъл, щото пак нема ме разберете)
Извинявям се за дългото писане, но се замислете над това, ако сте го прочели разбира се, ако все още знаете що е то КИРИЛИЦА и ако все още си спомняте как се пише на БДС, а не на Българиан фонетик, ( и затова мога да говоря много, ама няма смисъл, щото пак нема ме разберете)
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
Re: ...........
Тоо Cool написа: В крайна сметка става така, както каже Господарят на света, а именно човека живеещ във Вашингтон, окръг Колумбия, на Пенсилвания Авеню 1600![]()
![]()
Еми иди да го хванеш за шлифера