Need For Speed : Pro Street
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Чакай да направя SUpra-та и тогава..... ма и ако го обърна на Grip и ше му замине Blueprint-а... язък за кинтите.... по-добре да седи в гаража... пък за грип имам едно М3...
А за Drag сега хванах да правя едно Z4M.... т'ва май ше е добро, като му гледам показателите 0-160 км/ч....

Не е така за кинтите, ще трябва да купуваш само разни неща, които са специфични на ново - мисля, че бяха само спирачки и гуми, но мисля, че после ако си го обърнеш обратно към драг си стоят и гумите и спирачките, които вече си платил като си го бил ползвал за драг предния път, така че смело - нищо не се губи
In Ban We Trust!
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
"You're the new drag King!" - дет се вика - Job done... ма и Supra-та е лудница... с тоя Stage 4 Engine Upgrade и останалите неща на МАХ е почти 1100 BHP..... не мое да се управлява, на 1/2 Drag я направих Total веднъж, че напуках нитро-то и тя се разлетя
(иначе карам без nitro, то нема нужда от него)

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
синчето има един въпрос
как се махат зелените линии по трасето, при положение че са изключени всички помощни системи и се кара на режим King

как се махат зелените линии по трасето, при положение че са изключени всички помощни системи и се кара на режим King