Моля ви за помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 16 Ное 2007, 16:14

Днес минах през двама човека, събрах като цветарка, предадох на Ванката, довечера ще ходя до ДСружба, да мина през Илиян, Маверик и още едно момче което ми писа ЛС. И аз искам да благодаря на всички отзовали се ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 16 Ное 2007, 16:31

в понеделник рано сутрин ще има паричен превод от русе понеже в неделя ще се саберем дано се оправи колегата
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 16 Ное 2007, 16:43

До понеделник - вторник ще се постарая да преведа пари, че не съм много на ти с банките, а пък няма на кой да ги дам парите.Скромна сума, но от сърце.Дано се оправи колега! :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 16 Ное 2007, 16:49

Ако трябва да сме искренни не е вапроса кой по колко пари може да отдели а колко са тези които биха го направили ако в този форум има 3000 души незнам колко са но се падат по 2-3 лв на калпак но уви секи са прави на ударен а става дума за помощ на един човек...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 16 Ное 2007, 17:45

За тези които ходят направо на последна страница:

MadVanio написа:До момента сме събрали 4200 лв

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 16 Ное 2007, 19:09

Аз не можах да пратя пари днес, снощи бях нощна, а днес дневна смяна :banghead: , в понеделник съм в банката :!:
колко са но се падат по 2-3 лв на калпак но уви секи са прави на ударен а става дума за помощ на един човек.
За съжаление е така :(

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Ное 2007, 19:27

procredit бачка в събота ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 16 Ное 2007, 19:55

SpUd3r написа:procredit бачка в събота ;)
:shock: значи утре пращам, мерси колега ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 16 Ное 2007, 21:57

аиде още напън хорааа,аиде че момчето (и аз не го познавам де) на нас чака,ако ли пък не ще ходя пак до банката в понеделник :roll:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Ное 2007, 23:11

преведох днес утре ще пристигнат ,ако не се съберат навреме кажете ,тъкмо съм взел заплата :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 17 Ное 2007, 1:36

sonny, аз утре ше намеря време привечер и направо ше мина аз да ти дам парите, оная вечер бях на Еко, ама към 11 и повечето се бяха разотишли.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Ное 2007, 2:10

mariovj, не мога да си обясня това което се е случило по никакъв начин,само може би от факта ,че наистина имаше много хора,които дойдоха за пръв път ,пишат тук във форума,но никога не са присъствали на сбирка :roll: Директно при мен дойдоха точно 5 души по различно време един от друг с изключение на една двойка момиче и момче (за съжаление не мога да се сетя за никовете им :uups: ), и докато ме питаха "Ти си Пенчев ,нали?" и потвърдя те вече ми подаваха паричките за което им благодаря :bowdown:

Според мен в личните галерии освен коли всеки трябва да си сложи и снимка-ясна, в анфас за да имаме представа ,кой е човека от другата страна.Ето ,че рано или късно се събираме по поводи,така е много лесно :) Аз имам доста снимки в галерията,може би оттам хората идваха директно и заговаряха с мен ... Както и да е,важното е ,че Сони се включва активно и покрива тези потребители ,които не могат да отидат до банката,нито да дойдат на среща :yes:

Вероятно МадПетьо ще бъде изписан сряда-четвъртък.Тогава е и крайният срок за събиране на необходимата сума :idea:

п.с. Днес получих много прилично дарение от един страхотен човек ,от тук ... :D В най-лошия случай ако не достигнат пари ,той обеща да покрие всичко до край :angel: Въз основа на многобройните разговори днес с хора от цялата страна си мисля ,че всичко трябва да приключи до два дни , невероятен екип сме :wave:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 17 Ное 2007, 3:34

И първа инвестиционна работи в събота, поне има определени клонове, който работят! Например единия е срещу народното събрание - аз утре също ще внеса по сметката. Не го познавам момчето (всъщност освен футболистите, с които играхме веднъж, никой не познавам), но дано да се оправи бързо!
21/02/08...speechless

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Ное 2007, 4:26

За да не се разкарва Сони и към западните райони на София, ако има хора от Люлин, Обеля, Недежда, Модерно предградие, Банкя, Света Троица или друг близък район, моля да се свържат с мен на ЛС за да измислим нещата в случай, че нямате възможност да направите дарението по банков път или да посетите сбирка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mariovj » 17 Ное 2007, 8:41

Penchev,не се ровя в профилите на колегите,но идеята всеки да си сложи снимка в галерията е страхотна идея
вчера се видях със Sonny,по това което ми разказа той,МадПетьо е невероятно готин и всеотдаен човек,желая му бързо въстановяване ;)
според мен и Sonny е един от малкото такива хора,отново му благодаря,че имаше време да мине покрай мен ;)

п.с. ако за финала не достигне сумата,съм готов да се включа пак :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата