Моля ви за помощ
Модератор: Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
в понеделник рано сутрин ще има паричен превод от русе понеже в неделя ще се саберем дано се оправи колегата
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
До понеделник - вторник ще се постарая да преведа пари, че не съм много на ти с банките, а пък няма на кой да ги дам парите.Скромна сума, но от сърце.Дано се оправи колега! 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Ако трябва да сме искренни не е вапроса кой по колко пари може да отдели а колко са тези които биха го направили ако в този форум има 3000 души незнам колко са но се падат по 2-3 лв на калпак но уви секи са прави на ударен а става дума за помощ на един човек...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Аз не можах да пратя пари днес, снощи бях нощна, а днес дневна смяна
, в понеделник съм в банката

За съжаление е такаколко са но се падат по 2-3 лв на калпак но уви секи са прави на ударен а става дума за помощ на един човек.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
аиде още напън хорааа,аиде че момчето (и аз не го познавам де) на нас чака,ако ли пък не ще ходя пак до банката в понеделник 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
sonny, аз утре ше намеря време привечер и направо ше мина аз да ти дам парите, оная вечер бях на Еко, ама към 11 и повечето се бяха разотишли.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
mariovj, не мога да си обясня това което се е случило по никакъв начин,само може би от факта ,че наистина имаше много хора,които дойдоха за пръв път ,пишат тук във форума,но никога не са присъствали на сбирка
Директно при мен дойдоха точно 5 души по различно време един от друг с изключение на една двойка момиче и момче (за съжаление не мога да се сетя за никовете им
), и докато ме питаха "Ти си Пенчев ,нали?" и потвърдя те вече ми подаваха паричките за което им благодаря
Според мен в личните галерии освен коли всеки трябва да си сложи и снимка-ясна, в анфас за да имаме представа ,кой е човека от другата страна.Ето ,че рано или късно се събираме по поводи,така е много лесно
Аз имам доста снимки в галерията,може би оттам хората идваха директно и заговаряха с мен ... Както и да е,важното е ,че Сони се включва активно и покрива тези потребители ,които не могат да отидат до банката,нито да дойдат на среща
Вероятно МадПетьо ще бъде изписан сряда-четвъртък.Тогава е и крайният срок за събиране на необходимата сума :idea:
п.с. Днес получих много прилично дарение от един страхотен човек ,от тук ...
В най-лошия случай ако не достигнат пари ,той обеща да покрие всичко до край
Въз основа на многобройните разговори днес с хора от цялата страна си мисля ,че всичко трябва да приключи до два дни , невероятен екип сме
Георги Пенчев

Според мен в личните галерии освен коли всеки трябва да си сложи и снимка-ясна, в анфас за да имаме представа ,кой е човека от другата страна.Ето ,че рано или късно се събираме по поводи,така е много лесно

Вероятно МадПетьо ще бъде изписан сряда-четвъртък.Тогава е и крайният срок за събиране на необходимата сума :idea:
п.с. Днес получих много прилично дарение от един страхотен човек ,от тук ...

Георги Пенчев
И първа инвестиционна работи в събота, поне има определени клонове, който работят! Например единия е срещу народното събрание - аз утре също ще внеса по сметката. Не го познавам момчето (всъщност освен футболистите, с които играхме веднъж, никой не познавам), но дано да се оправи бързо!
21/02/08...speechless
- Новини
-
За да не се разкарва Сони и към западните райони на София, ако има хора от Люлин, Обеля, Недежда, Модерно предградие, Банкя, Света Троица или друг близък район, моля да се свържат с мен на ЛС за да измислим нещата в случай, че нямате възможност да направите дарението по банков път или да посетите сбирка.
Penchev,не се ровя в профилите на колегите,но идеята всеки да си сложи снимка в галерията е страхотна идея
вчера се видях със Sonny,по това което ми разказа той,МадПетьо е невероятно готин и всеотдаен човек,желая му бързо въстановяване
според мен и Sonny е един от малкото такива хора,отново му благодаря,че имаше време да мине покрай мен
п.с. ако за финала не достигне сумата,съм готов да се включа пак
вчера се видях със Sonny,по това което ми разказа той,МадПетьо е невероятно готин и всеотдаен човек,желая му бързо въстановяване

според мен и Sonny е един от малкото такива хора,отново му благодаря,че имаше време да мине покрай мен

п.с. ако за финала не достигне сумата,съм готов да се включа пак