пак за жени :) ......
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:D3BEP написа:...
Живеем в БГ 21 век, кви аристократи, не си ли е Син Сити не става
AAAAA.
Светна ми.
Еми променям си мнението тогава.
Романтично ще е значи пак нощ, звезди, свещи, кетъринг, но вместо цигулар Лара Крофт с две М16-ки на портала, с приставка на всяко от тях за ракети прави заря!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
D3BEP написа:BMWALPINA написа:D3BEP написа:...
Живеем в БГ 21 век, кви аристократи, не си ли е Син Сити не става
AAAAA.
Светна ми.
Еми променям си мнението тогава.
Романтично ще е значи пак нощ, звезди, свещи, кетъринг, но вместо цигулар Лара Крофт с две М16-ки на портала, с приставка на всяко от тях за ракети прави заря!
Не го зимай навътре, бъзикам се

Но си мисля (лично предпочитание) че когато е романтика е по хубаво да сте си само двамата, а не да има някви цигулки да ви "светят" зимаш една уредба и няква романтична музика независимо дали цигулки или не...ама това е много относително всеки си има различни предпочитания
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
WilliamsF1Team написа:....
Честно казано слабо ме вълнува цялата заформила се "драма".
Тя е породена от различните хора и различията в мисленето им, както каза.
Но аз съм длъжна докрай да си защитавам моята теза.И мисля, че съм права.
Ти си си прав за себе си - живи и здрави.И като заведеш някоя мома да й свирят цигулари на уше - обади ми се, че някак си тея приказки от 1001 нощ тук почнаха да се повтарят.
П.С.Нито е флирт4е, нито изгарям от желание да те гледам.Жалко само че залагаш единствено на външен вид, и очакваш някой да те промени

D3BEP, каква беше тази асоциация "след като не слушаш цигулки значи слушаш Мара отварачката".Ами не я слушам.Виж, ако ти под "романтична музика" само за нея се сещаш - това е друг въпрос.
Аз предпочитам някои от баладите на Р Кели; Гънс; Рейнобоу; Роксет..ей такива ми ти работи...списъка е голям

И всъщност съм от София.Ако трябва да направя такава изненада за приятеля ми...при всички положения ще е планина, но не и комерсиалната Витоша.Има куп живописни местенца в хубавата ни родина

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
Панчаревския язовир е близо, а вечер е много приятна гледка ... също така и горе на Копитото е страшна гледката особено пред кулата ако се отиде ...... но сега е голяма лудница там .. вечерите..лично мен такива места ме кефят, разбира се не са само тези 2те но за тях се сетих първо
.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
M2PR написа:WilliamsF1Team написа:....
Честно казано слабо ме вълнува цялата заформила се "драма".
Тя е породена от различните хора и различията в мисленето им, както каза.
Но аз съм длъжна докрай да си защитавам моята теза.И мисля, че съм права.
Ти си си прав за себе си - живи и здрави.И като заведеш някоя мома да й свирят цигулари на уше - обади ми се, че някак си тея приказки от 1001 нощ тук почнаха да се повтарят.
П.С.Нито е флирт4е, нито изгарям от желание да те гледам.Жалко само че залагаш единствено на външен вид, и очакваш някой да те промени![]()
Длъжна си да защитаваш докрай тезата си освен ако не грешиш. Тогава е по-добре да си признаеш и така. А аз може да не я заведа да и свирят цигулари, ами да я заведа в някой пиано бар. Нито ти, нито който и да било тук може да отрече, че музиката въздейства и то много.
А всъщност ти откъде знаеш на какво залагам? Виждала ли си ме дори на снимка? И как стигна до заключението, че залагам само на външен вид? Нещо си се объркала наистина...

А иначе като те вълнува слабо заформилата се "драма", не пиши... На сила никой не те кара...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Alpina, не само че не се сърдя, а просто подхванах майтапа ти.
За "светенето" си прав, но ако искаш да изглеждаш тежък, все пак е хубаво да го има и това. А и обслужването ли да откажа? Нереално е. Значи сам да взема да с иготвя и да си нося. Макар и с други хора, това е демонстрация на специално отношение, а не от типа "дай да одиме в оня готиния ресторант дет овсички си бършат ръцете о покривките, да плюющиме пиле алангле в сос бешамел + шампанско.
Охо, M2PR, девойка - става интересно
Не знам какво да ти отговоря.
Освен че под понятието "цигулка" не разбирам онея пичове с маймунките и мечките, и че цигулката беше пример за идеята. И като говорим за романтична вечеря, не знам защо намесваш понятието "на ушенце". Музиката се очаква да е дискретна, освен ако не се танцува. В тая вечера се очаква да си говорим в приятна атмосфера, а не да вдигаме гюрултия и да се качва съседа по пижама с пушката.
И... живо ме учудваш. Явно, че не мога да кача Рейнбоу или Роксет за романтична вечеря на покрива, но много ми е странен факта, че човек, който харесва такава музика го отвращава класическата? И всъщност ми се струва, че с имного далеч от музикалността. Слушала ли си интерпретации на рок парчета на класически инструменти? Говорим не толкова и не само за Ванчето Мей, Бонд или даже Стрингс. Музиката също се избира. Аз така съм чувал. Като дойдат музикантите, никой не е казал, че предстои да въртят цяла вечер одата на радоста, като се сменят за първа цигулка. Имат репертоар, от който може да се избира даже преди да с иим поръчал. Аз така съм чувал.
Видно, ти си от другия тип
"Приют за бездомни катерички". Искаш в планината, в гората.
И, знаеш ли, най много за теб ми казва това изречение:
Ти да правиш изненада на приятеля ти?
Малко вземаш ролята на мъжа в семейството. Изглежда, си от този тип момичета, с по - агресивен характер, които не обичат другите да ги приемат за много изнежени и изтънчени - може би и от страх, че ако ги приемат така, ще изглеждат по - зависими. Обичаш да демонстрираш собствен характер и независимост. Ако е така, внимавай, това често се превръща ввъ вреден инат. Хич не ме учудва, че не разбрах че си девойка и че не обичаш романтиката на класическата музика... Сигурно ти изглежда ... Сладникава.
Но това не значи, че си пример или че мнението ти следва да бъде взето под внимание на всяка цена. Затова те и моля: не го налагай. Когато мъж излиза с жена, той следва да знае с каква жена точно излиза и да има план как да и се хареса. Няма универсален план...
И... Не подценявай "изнежените" девойки. Пантерата също има много красива кожа. Тея девойки имат малка, прозрачна и къса връвчица, увита и стегната около гърлото на мъжа. Изглеждат, но рядко са беззащитни.
За "светенето" си прав, но ако искаш да изглеждаш тежък, все пак е хубаво да го има и това. А и обслужването ли да откажа? Нереално е. Значи сам да взема да с иготвя и да си нося. Макар и с други хора, това е демонстрация на специално отношение, а не от типа "дай да одиме в оня готиния ресторант дет овсички си бършат ръцете о покривките, да плюющиме пиле алангле в сос бешамел + шампанско.
Охо, M2PR, девойка - става интересно

Освен че под понятието "цигулка" не разбирам онея пичове с маймунките и мечките, и че цигулката беше пример за идеята. И като говорим за романтична вечеря, не знам защо намесваш понятието "на ушенце". Музиката се очаква да е дискретна, освен ако не се танцува. В тая вечера се очаква да си говорим в приятна атмосфера, а не да вдигаме гюрултия и да се качва съседа по пижама с пушката.
И... живо ме учудваш. Явно, че не мога да кача Рейнбоу или Роксет за романтична вечеря на покрива, но много ми е странен факта, че човек, който харесва такава музика го отвращава класическата? И всъщност ми се струва, че с имного далеч от музикалността. Слушала ли си интерпретации на рок парчета на класически инструменти? Говорим не толкова и не само за Ванчето Мей, Бонд или даже Стрингс. Музиката също се избира. Аз така съм чувал. Като дойдат музикантите, никой не е казал, че предстои да въртят цяла вечер одата на радоста, като се сменят за първа цигулка. Имат репертоар, от който може да се избира даже преди да с иим поръчал. Аз така съм чувал.
Видно, ти си от другия тип

И, знаеш ли, най много за теб ми казва това изречение:
Ако трябва да направя такава изненада за приятеля ми...при всички положения ще е планина, но не и комерсиалната Витоша.Има куп живописни местенца в хубавата ни родина
Малко вземаш ролята на мъжа в семейството. Изглежда, си от този тип момичета, с по - агресивен характер, които не обичат другите да ги приемат за много изнежени и изтънчени - може би и от страх, че ако ги приемат така, ще изглеждат по - зависими. Обичаш да демонстрираш собствен характер и независимост. Ако е така, внимавай, това често се превръща ввъ вреден инат. Хич не ме учудва, че не разбрах че си девойка и че не обичаш романтиката на класическата музика... Сигурно ти изглежда ... Сладникава.
Но това не значи, че си пример или че мнението ти следва да бъде взето под внимание на всяка цена. Затова те и моля: не го налагай. Когато мъж излиза с жена, той следва да знае с каква жена точно излиза и да има план как да и се хареса. Няма универсален план...
И... Не подценявай "изнежените" девойки. Пантерата също има много красива кожа. Тея девойки имат малка, прозрачна и къса връвчица, увита и стегната около гърлото на мъжа. Изглеждат, но рядко са беззащитни.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:Охо, M2PR, девойка - става интересно
Като не знаеш какво, просто недей

D3BEP написа: И като говорим за романтична вечеря, не знам защо намесваш понятието "на ушенце".

D3BEP написа:Да ви пее Мара Отварачката на ушенце ли е 20-ти век, Слави Трифонов ли, какво?

D3BEP написа:Явно, че не мога да кача Рейнбоу или Роксет за романтична вечеря на покрива, но много ми е странен факта, че човек, който харесва такава музика го отвращава класическата?
Не съм отвратена, просто не я намирам за подходяща за такъв тип среща - факт

D3BEP написа:И всъщност ми се струва, че с имного далеч от музикалността. Слушала ли си интерпретации на рок парчета на класически инструменти? Говорим не толкова и не само за Ванчето Мей, Бонд или даже Стрингс.
Всъщност не съм толкова далеч, колкото ти се струва...
Горе изброените съм ги слушала и пак казвам - не ги намирам за подходящи.Поне за мен не са!!!
D3BEP написа:Видно, ти си от другия тип"Приют за бездомни катерички". Искаш в планината, в гората.
И, знаеш ли, най много за теб ми казва това изречение:Ако трябва да направя такава изненада за приятеля ми...при всички положения ще е планина, но не и комерсиалната Витоша.Има куп живописни местенца в хубавата ни родина
Малко вземаш ролята на мъжа в семейството.
Никак даже не влизам в тази роля

D3BEP написа:Изглежда, си от този тип момичета, с по - агресивен характер, които не обичат другите да ги приемат за много изнежени и изтънчени - може би и от страх, че ако ги приемат така, ще изглеждат по - зависими. Обичаш да демонстрираш собствен характер и независимост. Ако е така, внимавай, това често се превръща ввъ вреден инат. Хич не ме учудва, че не разбрах че си девойка и че не обичаш романтиката на класическата музика... Сигурно ти изглежда ... Сладникава.
Не съм с по-агресивен характер, но дори и да бях в никакъв случай не обичам да го "демонстрирам".А относно ината - не го намирам за вреден

D3BEP написа:Но това не значи, че си пример или че мнението ти следва да бъде взето под внимание на всяка цена. Затова те и моля: не го налагай. Когато мъж излиза с жена, той следва да знае с каква жена точно излиза и да има план как да и се хареса. Няма универсален план...
И... Не подценявай "изнежените" девойки.
Който трябва го взима под внимание.Това че на теб не ти харесва, и не го одобряваш...хммм, както искаш

И да, съгласна съм че когато един мъж излиза с една жена, би трябвало да знае какво ще й хареса - няма универсален план така е

Никъде не съм споменала че подценявам "изнежените девойки".То дори не е "изнежване" а въпрос на характер, оформил се в ранна тийнейджърска възраст с помоща на заобикалящото ни, предпочитанията, личното мнение.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Гост
-
много се отнесохме в музикално-консултантски интерпретации....!
сичко си зависи от дамата. който я води-требва да знае...! на азис ли ше се кефи, на токата и фуга ре минор от бах ли...., или ше мине на силово живо изпълнение...! сичко е индивидуално-в тва е пиниза. ако караме се едно и също-кога уцелили,кога-не! важното е накрая да има доволни и от двата отбора в срещата.
сичко си зависи от дамата. който я води-требва да знае...! на азис ли ше се кефи, на токата и фуга ре минор от бах ли...., или ше мине на силово живо изпълнение...! сичко е индивидуално-в тва е пиниза. ако караме се едно и също-кога уцелили,кога-не! важното е накрая да има доволни и от двата отбора в срещата.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Хм, M2PR , последният ти пост ми даде яснота по въпроса. Спирам с коментарите по темата на спора, защото интернет конуникацията изкривява още повече нещата, а и явно си във вихъра си да ме разбиеш
Обръщам ти внимание само на факта, че ти изказа обидни квалификации по отношение на класическите инструменти, откъдето тръгна и този спор. Казваш, че не си далеч от класическата музика. Не мога да знам. Възможно е и там да си такава музикална бунтарка, както в отношенията мъже - жени
Интересно е да чуем женското мнение. Как си представяш една романтична вечер? Само не казвай нещо от типа "ше ходиме на голям Перелик". Опиши в подробности как да е създадена атмосферата?
Ти си на ход. Аз дадох моето предложение, не ти хареса. Сигурен съм, че всички ще се радват да чуят нещо от извора.

Обръщам ти внимание само на факта, че ти изказа обидни квалификации по отношение на класическите инструменти, откъдето тръгна и този спор. Казваш, че не си далеч от класическата музика. Не мога да знам. Възможно е и там да си такава музикална бунтарка, както в отношенията мъже - жени

Интересно е да чуем женското мнение. Как си представяш една романтична вечер? Само не казвай нещо от типа "ше ходиме на голям Перелик". Опиши в подробности как да е създадена атмосферата?
Ти си на ход. Аз дадох моето предложение, не ти хареса. Сигурен съм, че всички ще се радват да чуят нещо от извора.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:Интересно е да чуем женското мнение. Как си представяш една романтична вечер? Само не казвай нещо от типа "ше ходиме на голям Перелик". Опиши в подробности как да е създадена атмосферата?
Всъщност, на връх Безбог е по-готино

Иначе не мога да ти опиша детайлно нищо, защото принципно съм спонтанна личност

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
M2PR написа:Иначе не мога да ти опиша детайлно нищо, защото принципно съм спонтанна личност![]()
Това е логическо противоречие, принципно. Като спонтанна личност не би трябвало да имаш проблем да опишеш първата примерна ситуация, която ти хрумне. Спонтанно.

@SKISA:
Ский ся, тя ако ще се кефи на Азис, нЕма да се разберем. Та по-добре да я водя направо някъде на "мой тип" музика, барем си проличи докато е време.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
M2PR написа:D3BEP написа:Интересно е да чуем женското мнение. Как си представяш една романтична вечер? Само не казвай нещо от типа "ше ходиме на голям Перелик". Опиши в подробности как да е създадена атмосферата?
Всъщност, на връх Безбог е по-готино
Иначе не мога да ти опиша детайлно нищо, защото принципно съм спонтанна личност![]()
"Ше ходиме на Безбог", значи

- M2PR
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:Това е логическо противоречие, принципно. Като спонтанна личност не би трябвало да имаш проблем да опишеш първата примерна ситуация, която ти хрумне. Спонтанно.
Съгласна съм че има логическо противоречие (и не може, ако го няма

примерна ситуация - 1.Етъра; 2.Пирин; 3.дори и южния парк е идея, ако няма време за планина

Дзвер - на Безбог хем е по-студено, хем си "на края на света"

АПНИ, БАБА, 'АПНИ