Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 16:06

Mixi написа:нали на 24ти излизат резултатите от изпита в УАСГ

Е ако ти излизат на 24 май Кирил и Методий специално ще дойдат да ти кажат колко си изкарала... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 20 Юли 2007, 16:07

мой хора са :mhihi:
:uups:

ае човек да не си оплете езика и веднага ще го захапете :mhihi:
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 16:08

Не се сдържах... Сорка... Пожелавам ти успех... ;)

Давайте вече САМО по темата...

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 20 Юли 2007, 16:09

Тук грешката е моя тя е писала че на 24 ако влезне ще се черпим а не че 24 май и излизат резултатите
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 20 Юли 2007, 17:02

Още някой да поясни за какво се изписаха 2 страници с мнения :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2007, 17:56

WilliamsF1Team написа:В тоя форум си имаме няколко копия на Дева Мария... :evil:

Ние сме избрали тоя начин, вие изберете другия като сте по-способни от нас. Просто аз смятам, че както и да влезна няма да науча нищо там, както и вие, защото нямам време да ходя 200 дни в годината на лекции. За това време ще изгубя доста пари... :!: Щом сте по-способни като се явим на интервю ще вземат вас, не мен. На никой от вас не съм виновен, че е учил 3 месеца и накрая е изкарал 4. Толкова си можете, това говори само по себе си за това колко знаете и каква полза има от това да учите...

Аз смело твърдя, че повечето въпроси би трябвало да се знаят от обща култура и едва ли има много хора в този форум, които да не могат да се справят с тоя тест. Но на въпроси като "Колко кози е имало в БГ през 2005" не мога да отговоря и моментално поглеждам в чуждите листа. Не мисля, че това е от много голямо значение за това как ще се развивам и като цяло за знанията ми...

Това са пълни глупости... :!: :!: :!:

Така ли ве "Господин, роден научен"?
Ми то милиони хора са се набутали значи, като се влязли и влизат всяка година да учат ве! На теб лично ти пожелавам лекар като те лекува да е влязал и да си е взел изпитите по твоите методи и къща ако изобщо някога си построиш архитекта ти и той така :twisted:
Аз понеже логистика съм държал като предмет и сега оцених как яко съм се преебал да го уча би ли ми обяснил ти, който си научен още откакто си се родил, е тъй с две думи само някои неща, които може много време ги учих ама съм ги позабравил. Ти понеже обаче ги знаеш още преди да влезеш, а ми кажи нещо за количествените методи в логистиката, нещо за взаимодействие между производство, потребление и обръщение, може би дори ще ми дадеш и формулата за Поасоновото разпределение?
А мое и да съм копие на Дева Мария, ама ти си копие на Бай Ганьо!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 18:30

bum_bum написа:
Така ли ве "Господин, роден научен"?
Ми то милиони хора са се набутали значи, като се влязли и влизат всяка година да учат ве! На теб лично ти пожелавам лекар като те лекува да е влязал и да си е взел изпитите по твоите методи и къща ако изобщо някога си построиш архитекта ти и той така :twisted:
Аз понеже логистика съм държал като предмет и сега оцених как яко съм се преебал да го уча би ли ми обяснил ти, който си научен още откакто си се родил, е тъй с две думи само някои неща, които може много време ги учих ама съм ги позабравил. Ти понеже обаче ги знаеш още преди да влезеш, а ми кажи нещо за количествените методи в логистиката, нещо за взаимодействие между производство, потребление и обръщение, може би дори ще ми дадеш и формулата за Поасоновото разпределение?
А мое и да съм копие на Дева Мария, ама ти си копие на Бай Ганьо!
Мартин се казвам, ако не знаеш да те "светна". За пожеланията няма да коментирам. Само селянин може да каже такова нещо. Аз лекар не съм тръгнал да ставам (при вас има достатъчно ФЕЛШЕРИ), а и подчертах още в самото начало, че няма да се занимавам с това, което ще уча. Що се отнася до къщата и архитекта - прост си за 3 села там от твоя край...
Мен не ме интересува ти какво си учил и какви изпити си държал. Аз знам, че съм влезнал да уча, без да съм дал и 1 стотинка на някой...
Ти обаче, за пореден път доказваш простотията си. Откъде да знам какво означават тези термини, като не съм се занимавал с това. Аре като си толкова отворен ми кажи до колко часа работи цуласунга в Люденшайд... Аре бе отворен... Не мога да знам нещо, с което не съм се занимавал. И още веднъж да кажа, че вие ме изкарвате "тарикат", "Г-н, Роден научен" и т.н. пък аз никъде не съм казал, че съм такъв. Ако съм такъв в твоите очи ОК, ама си го пази за себе си...

Сега можеш пак да ме прокълнеш, за да затвърдиш колко си прост... :!: :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2007, 18:50

Кво да те кълна келеш изтърбушен, ти си си роден достатъчно прокълнат да си кух като хралупа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mixi » 20 Юли 2007, 18:52

Добре де има ли смисъл да се карате?
Така или иначе всеки гледа да влезе, кой как може! С пари, с връзки, някои учат и решават задачи... В крайна сметка в последствие се вижда кой иска да учи, кой просто иска да отбива номера и тн... Кой иска да си се развива в дадената област си дава зор и си ходи на лекцийте,а другите преписват и ходат по кафета останалото време. Въпрос на интереси и приоритети!
Има достатъчно ВУЗ-ове в България за всички и за тези които искат и за тези които неискат да учат!
Винаги идва един момент в който се отсяват кадърните от некадърните!
.
..
...
....
.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mixi » 20 Юли 2007, 19:01

Истината е че голяма част от Висшето ни образование, а и не само то се крепи на това :arrow: Изображение
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 19:02

bum_bum написа:Кво да те кълна келеш изтърбушен, ти си си роден достатъчно прокълнат да си кух като хралупа.

Нека, ама на 18 години съм няколко обиколки пред тебе... :mhihi:

Отново казвам, че никъде не съм казал, че съм умен. А ти като обиждаш така можеш да ми накривиш шапката само... :!: Нали си кебичиш там в някакво жалко подобие на град и потъваш прогресивно... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Юли 2007, 19:05

В коя точно насока от живота си по-напреде, уточнявай :)

П.С. Колкото до "жалкото подобие на град", много зависи от гледната точка, защото от определена такава и София е точно това :) (само отбелязвам, нищо лично)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 19:10

eraziel написа:В коя точно насока от живота си по-напреде, уточнявай :)

П.С. Колкото до "жалкото подобие на град", много зависи от гледната точка, защото от определена такава и София е точно това :) (само отбелязвам, нищо лично)

Ммммммм пред него съм само с това, че никога няма да започна да кълна и да обиждам просто ей така... За материални неща не говоря...

А що се отнася жалкото подобие на град се отнася само и единстветно за него и само и единствено за Гълъбово... Вече са ми известни двама от там. Първия е известен...

Давайте по темата...

Аз днеска съм с една единица нагоре от оня ден... Току що си проверих резултатите. Интересно ми е защо имам 2 оценки на тоя изпит. Едната изключва математиката... :?: :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mixi » 20 Юли 2007, 19:32

а на мен не ми е ясно как седи въпроса с класирането... каква е схемата
тия които са приети на първо класиране и не искат да записват спецялноста в която са приети чакат второ класиране.. а пази ли им се мястото от първо класиране.. и изобщо не видях някъде из сайтовете тая схема да е обяснена като хората
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 19:41

Mixi написа:а на мен не ми е ясно как седи въпроса с класирането... каква е схемата
тия които са приети на първо класиране и не искат да записват спецялноста в която са приети чакат второ класиране.. а пази ли им се мястото от първо класиране.. и изобщо не видях някъде из сайтовете тая схема да е обяснена като хората

Ммммм и на мен не ми е много ясно... Би трябвало да се запазват... Иначе ще е риск да чакаш второто класиране...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата