Въпроси за секса, простотията и още нещо...
Модератор: Общи модератори
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Sweet_Lady написа:Ами, да, обиждам се като при положение, че уча икономика, ти ми казваш, че по презумция трябва да си стоя вкъщи и да си гледам чиниите и тенджерата!
И какво искаш да ми кажеш сега, че като сме жени не можем да разбираме от коли ли?!
Чиниите и тенджерата трябва да си ги гледаш дори и да имаш 5 печеливши бизнеса.
А това, че не разбирате от коли не само го казвам, ами го и твърдя...

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Sweet_Lady написа:Ами, да, обиждам се като при положение, че уча икономика, ти ми казваш, че по презумция трябва да си стоя вкъщи и да си гледам чиниите и тенджерата!
И какво искаш да ми кажеш сега, че като сме жени не можем да разбираме от коли ли?!
Чиниите и тенджерата трябва да си ги гледаш дори и да имаш 5 печеливши бизнеса.
А това, че не разбирате от коли не само го казвам, ами го и твърдя...
Защити си твърдението. Аз мога да си защитя моето.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Веднага ще си го защитя...
Можеш ли да хванеш семейния автомобил без значение какъв е, да го покараш малко и да установиш повредите му, да легнеш и да ги отстраниш? Различаваш ли тропането на каре от това на отвита джанта? Знаеш ли от какво може да се получи тресене когато спираш? Знаеш ли всяка лампичка на таблото за какво е и ако светне какво трябва да направиш? Как се влиза в завой и се излиза по максимално бърз начин, каква трябва да бъде траекторията която ще предприемеш? Има неща, които една жена може да ги постигне много много трудно. Отклоняваме се бая от темата в момента, така че можеш да ми отговориш и на ЛС, но ако намериш за добре отговори тук за да видят всички дали ще можеш ти да се защитиш...
Можеш ли да хванеш семейния автомобил без значение какъв е, да го покараш малко и да установиш повредите му, да легнеш и да ги отстраниш? Различаваш ли тропането на каре от това на отвита джанта? Знаеш ли от какво може да се получи тресене когато спираш? Знаеш ли всяка лампичка на таблото за какво е и ако светне какво трябва да направиш? Как се влиза в завой и се излиза по максимално бърз начин, каква трябва да бъде траекторията която ще предприемеш? Има неща, които една жена може да ги постигне много много трудно. Отклоняваме се бая от темата в момента, така че можеш да ми отговориш и на ЛС, но ако намериш за добре отговори тук за да видят всички дали ще можеш ти да се защитиш...

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
За семейния автомобил - ще мога да го подкарам, зависи от повредата дали ще мога да разбера, каква е.
За карето и джантата - ако има проблем с карето се чува звук като щракане, а отвитата джанта се вижда с просто око.
За това как се влиза и излиза от завой - зависи от автомобила - дали е с предно и задно предаване.
Тресенето при спиране се получава при изкривени дискове.
За карето и джантата - ако има проблем с карето се чува звук като щракане, а отвитата джанта се вижда с просто око.
За това как се влиза и излиза от завой - зависи от автомобила - дали е с предно и задно предаване.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Sweet_Lady написа:За семейния автомобил - ще мога да го подкарам, зависи от повредата дали ще мога да разбера, каква е.
Е естествено, че зависи от повредата. За карето съм съгласен за джантата, не. За траекторията явно не си зададох много правилно въпроса. А за тресенето при спиране си напълно права.
Като цяло мога да ти кажа само ЕВАЛА, но ако не питаш никой. Явно ти си едно от момичетата, които си имат някакво понятие от автомобили дори то да не се измерва въобще с въпросите, които ти зададох. Но все пак си поддържам тезата, че не можеш да работиш в сервиз и това е...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
WilliamsF1Team написа:Веднага ще си го защитя...
Бате има жени които го могат, познавам такава. Има си хубава кариера грижи се за семейството, кара адски добре кола и е много добре технически тази жена

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
Не, че имам нещо против фирмата, но повече ме блазни картинката - аз, лятото по гащеризон в сервиза, да се забавлявам.
Абе човек с всичките тия изказвания дето си ги написал да те питам знаш ли в кой век живеем?
А и според теб май мъжете стават само за монтьори и общи работници!
Във всяка област има добри и мъже и жени това е факт!!!
А щосе отнасяше до раждането да кажеш , че пак вие сте тези от който зависи вече мнооооооого се изхвърли ма не там където трябва!
п.с. продължавай да пишеш защото искрено ме забавляваш с постовете си и начина си на мислене, добре ме разсъни
по големи глупости одавна не бях чела
А и според теб май мъжете стават само за монтьори и общи работници!
Във всяка област има добри и мъже и жени това е факт!!!
А щосе отнасяше до раждането да кажеш , че пак вие сте тези от който зависи вече мнооооооого се изхвърли ма не там където трябва!
п.с. продължавай да пишеш защото искрено ме забавляваш с постовете си и начина си на мислене, добре ме разсъни

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Sweet_Lady написа:Не, че имам нещо против фирмата, но повече ме блазни картинката - аз, лятото по гащеризон в сервиза, да се забавлявам.
Дано не попадна някъде, където ще се забавляват с моята кола...

А иначе към "Алпина''-та...
Какво да ти кажа. То има и мъже дето ги праскат отзад ама това не е хубаво. Ставаше дума, че има работи, които не могат да ги вършат жени...

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
Evo 99 написа:А и според теб май мъжете стават само за монтьори и общи работници!

Това и аз си го помислих, но реших да не ставам груба. Аз по-грубо щях да го кажа

- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Sweet_Lady написа:Не, че имам нещо против фирмата, но повече ме блазни картинката - аз, лятото по гащеризон в сервиза, да се забавлявам.
Дано не попадна някъде, където ще се забавляват с моята кола...![]()
![]()
![]()
Нищо. Ще има други

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
WilliamsF1Team написа: които не могат да ги вършат жени...
Не мога да се съглася. Гледал ли си по Дискавъри "Старт от скрапа" там какви жени съм виждал, заваряват, млатят с чука кат полудели...според мен жените много неща могат да вършат, разбира се не всички ама това се отнася и за мъжете, обаче има нещо друго, на мен ще ми е трудно да приема такава жена. Попринцип жените дето ги могат тея неща не приличат много на жени

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:WilliamsF1Team написа: които не могат да ги вършат жени...
Не мога да се съглася. Гледал ли си по Дискавъри "Старт от скрапа" там какви жени съм виждал, заваряват, млатят с чука кат полудели...според мен жените много неща могат да вършат, разбира се не всички ама това се отнася и за мъжете, обаче има нещо друго, на мен ще ми е трудно да приема такава жена. Попринцип жените дето ги могат тея неща не приличат много на жени
Е то има и жени културистки. Говоря за нормални жени с приятна външност. Такава жена няма да видиш да млати с чука като луда...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
WilliamsF1Team написа:BMWALPINA написа:WilliamsF1Team написа: които не могат да ги вършат жени...
Е то има и жени културистки. Говоря за нормални жени с приятна външност. Такава жена няма да видиш да млати с чука като луда...
Честно да ти кажа и не искам

- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
И вие сте заформили един спор на който верните отговори са толкова колкото са и гледните точки. Всеки си има свои виждания за живота и е безмислено да си мерите п...... Аз за мене си знам ,че разбирам и се занимавам с това за което съм учил. Като имам примерно проблем с колата няма да седна да се чудя какво и е , а ще отида при този който е учил за това как се оправя,когато не бачка, без значение дали е мъж или жена стига да знае какво прави. Също така знам,че на жена ми няма никога да и кажа да си седи само в къщи и да домакинства, защото после цял живот ще ми пили и ще ми къса нервите. Всяка жена си избира дали да си гледа дето и мъжа, дали да прави бизнес или да ходи да мъкне бидони с масло. Не смятам,че има определени работи само за мъже и жени. Едно е нещото в което жените превъзхождат мъжете и това е способността им да раждат. В този случай ролята на мъжа е еквивалент на спермодарител и после 9 месеца само жената знае какво и е. Всичко останало е до хора , взаимоотношения , компромиси и разбирателство.