СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Новогодишна спам тема MY2023
немо написа:ivanski_2 написа:Планирам да я закарам март месец в Русе в "Център за борба с ръждата", понеже няма нито точица ръжда, и искам да я запазя така, та да я пръснат пичовете за по-сигурно.
Не че имам нещо против Русе да ти вземат парите, но в Сф няма ли такава услуга ?
Сигурно зареди добрата реклама която си правят, качват клипове разни, снимат че пълнят кухини и го правят качествено, ако иимаш препоръка за някого ще съм благодарен, последното нещо което искам е да ходя до Русе и после да ходя пак за да я взимам.
Top Gun Maverick
Случайно да си засичал една червена, комби от Казанлък , на всеки завой е с вратите

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Аз пък мисля след някоя година да си купувам Лада. Разбира се от старите де, нещо 1600s примерно. В много краен случай седмица.Лада пак да подчертая, някой да не реши седма серия, макар и тя да е в играта.
Такава ли?
https://www.facebook.com/reel/299184300 ... ingle_unit
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Абе има ги карат и с вратите, все пак е задно.
А ако има леко пясък...малеее, така се запалих по БМВ едно време, от Лада 2105 с двигател на Жигули, 52 коня(колко бяха живи на газ не знам
)направо ги разпарях западните коли...градско. 
Това видех ли леко пясък някъде, веднага втория зъб, полу-съединител, всичката газ и малко волан, майкоооууууууу...
Края на 90-те още като нямах книжка леко покарвах, а в началото на хилядолетието вече летях. Нямаше западни коли, нямаше нищо. Ай някой ми се опре на светофара и го гонех из целия град докато не го накажа, което обикновено ставаше почти веднага, понеже много умело сменях лентите в трафика. 

Това видех ли леко пясък някъде, веднага втория зъб, полу-съединител, всичката газ и малко волан, майкоооууууууу...

Don_Diego написа:ivanski_2 написа:За Z ката знам , но каква 5 ца караш и какви зарядни ползваш?
Sent from my iPhone using Tapatalk
На Z-ката слагам СТЕК MXS 5.0
Петицата е 39ка комби, тдс двигател. Доста запазена баба си намерих преди 7-8 години и си я гледам все още, никога не ме е предавала тая кола. На нея закачам лидлско зарядно от време на време.
Alx, благородно завиждам за 760ката…карал съм какво ли не, но точно това много ме впечатли и падна на сърце като го карах след като го представиха в G12
дори не съм я карал/ влизал в такава- бях в един гараж да зареждам теслата и срещу мене спря една такава флат бяла с черни орнаменти и джанти и черен интериор с карбон (щото излязох да си поговоря в тоз дето беше в нея та видях)... просто ми хареса прима виста, погледнах некви видеа на ютюб и на следващия ден бях при моя човек в бмв - той като ме видя ми вика- "ти нали знаеш, че ако немците те видят тука ще те пратят в концлагер?" ... та трябваше малко партизанската да подхождаме. както казах предпочитах б7, но ми каза човека, че в момента алпина почти няма капацитет и дори не се наема да ми даде някаква груба идея колко ще я чакам...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
mr_petroff написа:На това му викат комплекс на средната възраст
на това му се вика - "всичко ме боли и като друсне кашона се/го/ви/всичко мразим"...
нали знаеш че дампер рейт-а на амортесьорите е пропорционален на егн-то...
преди 2 месеца някъде ходих да закривам сезона и някъде на 5-тата обиколка на една доста неравна писта в кънектикът си помислих "баси, що си го причинявам това"?

а едно време само като видех жълти кони амортесьори и ми ставаше на кокалче любовното пипало

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
alx написа:а едно време само като видех жълти кони амортесьори и ми ставаше на кокалче любовното пипало
ще си го сложа в подписа :d
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
[quote="alx"][/quote]
Аз си спомням как цъках пред компютъра като я представиха и се възхищавах какъв космос е и малко след това от офиса ме пратиха да "взема едно бмв за някакво събитие"...отивам и ми дадоха Frozen grey тупалка...после си откарах десетина дни с нея в София, карах я все на задни гуми
. Като я напълнех сутрин показваше Range: 220km

Аз си спомням как цъках пред компютъра като я представиха и се възхищавах какъв космос е и малко след това от офиса ме пратиха да "взема едно бмв за някакво събитие"...отивам и ми дадоха Frozen grey тупалка...после си откарах десетина дни с нея в София, карах я все на задни гуми

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
ivanski_2 написа:mr_petroff написа:Номерата сменяш нещо , нещо криминално май![]()
![]()
Комбито е в бокса /320 d 163 к.с /, че като застудя взе да пали трудно , на 2-3 цилиндъра и изпушва бяло. След 5 секунди се оправя и работи като часовник . Над 2-3 градуса пък въобще няма проблем и си върви добре . Викам подгревни или реле - да , ама май са си добре , поне при измерване . Някакви идеи , че и майстора е в шах .
Истата какво казва?
Чаках известно време да дойде номера който искам ( не успях да го взема де дадоха ми номера, големия талон и след 2 минутки ми го взеха педе...симпатяги), но все пак бях платил вече и си сложих СМ та затова тези разлики в снимките
![]()
Иначе всичко точно не съм успял да запаля съседния блок
Май е за техническия раздел вече , сега ходих до сервиза .Майстора каза ,че до свещите въобще не стига ток , иначе са здрави . До релето има ток и по тази логика то е заминало. Само се съмнява , че може и някакъв сигнал от датчик или от компютъра да не получава и да го сменим напразно , че си е цифра. Релето е оригиналното .На диагостика не излиза нищо , обаче и иконката за подгревни свещи на таблото въобще не светва .Чуди се как да го провери дали работи. Идеи някакви?
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
mr_petroff написа:Идеи някакви?
Лош контакт на захранващия кабел към релето. Като раздруса и се оправя.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В сериозните теми ще звучи несериозно 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
STEVAL написа:mr_petroff написа:Идеи някакви?
Лош контакт на захранващия кабел към релето. Като раздруса и се оправя.
И аз на това залагам, а истата да не изкарва нищо е много странно

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

BMW_POWER написа:Спам тема, за да си плюете колите
те любовно ги плюят бееее.. или по-скоро ги плюнчат като прелюдия към... към... pg-13... хм.... "към".. добре се получи ...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Mollov написа:В сериозните теми ще звучи несериозно
Би ли ми показал една такава????
В седем страници, само Кроки е по темата