Ебре инвестиция!
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Ебре инвестиция!
pampo написа:физическите магазини и офиси ще стават все по-малко необходими.
Големите офиси и магазини няма да се търсят. Малките със скромни разходи за наем и режийни - бълха те ухапала, а и все отнякъде трябва да работиш. Не може всичко от вкъщи и по цял ден да си с пижамата.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
steeN написа:То това с дропшипинга е следващото, което ще приключи безславно....
Хахахахахаххахахахахаха

Оправи ми деня бе човек!!!!!!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
А ми радвам се, че съм ти оправил деня. В тази епоха на глобализация, паразитите в икономиката бързо се елиминират.
Щом те кефи живей, си с някви спомени от преди 15 години. То реалността удря бързо.
Щом те кефи живей, си с някви спомени от преди 15 години. То реалността удря бързо.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
steeN написа:паразитите в икономиката бързо се елиминират.
За сметка постоянно появяващите се нови такива.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
E34 написа:steeN написа:То това с дропшипинга е следващото, което ще приключи безславно....
Хахахахахаххахахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оправи ми деня бе човек!!!!!!
Спорите с човек, чиито практически опит се свежда до:
steeN написа:Моята работа е да произвеждам освен всичко останало...за няколко месеца отговарях за малък магазин за десерти преди 7-8 години...
С интерес бих чел, как и пицарииите и доставките по домовете също ще умрат

Пък и не само те.
Мечо, заеби теоретиците. В твоето магазинче дори само хляб и мляко да продаваш, пак ще си над нулата. Не им се връзвай.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Абе напредват хората... Вчера след работа ги проверих - готови са с кофража на плочата на кота 0,00 и са монтирали долната мрежа. Ето картинки от мястото на "моя" магазин - тук гледам на юг, към улицата (виждат се магазини, кръчми и някакъв сервиз от другата страна):
А тук съм снимал същия участък, но гледам на запад. Това зад оградата е задницата на Лидл:
Като гледам, готовият под на магазина ще дойде към 0,80 - 1,00 м. над терена (за момента ми е трудно да определя на око, а и архитектурните разрези нищо не дават). Друго интересно - плочата, както се вижда, е безгредова. Плюсът е, че вътре в магазина няма да ми висят греди от тавана. Разбира се, планировката вътре е почти свободна - тоалетната е фиксирана, но размерите и формата на склада мога да променям както искам. Трябва да сложа една картинка от архитектурното разпределение, за да добиете представа... Също да се изкажете за промените, които съм замислил.
А тук съм снимал същия участък, но гледам на запад. Това зад оградата е задницата на Лидл:
Като гледам, готовият под на магазина ще дойде към 0,80 - 1,00 м. над терена (за момента ми е трудно да определя на око, а и архитектурните разрези нищо не дават). Друго интересно - плочата, както се вижда, е безгредова. Плюсът е, че вътре в магазина няма да ми висят греди от тавана. Разбира се, планировката вътре е почти свободна - тоалетната е фиксирана, но размерите и формата на склада мога да променям както искам. Трябва да сложа една картинка от архитектурното разпределение, за да добиете представа... Също да се изкажете за промените, които съм замислил.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Excellent! Steven is my name!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Абе тия вуйчовци що са без каски на обекта?

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
E34 написа:Абе тия вуйчовци що са без каски на обекта?![]()
Строежа е в северозапада, да не са педали та да носят каски

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Вярно небрежно го дават откъм ЛПС, веднага ми направи впечатление. На "нашия" обект (НХ РАО) не можеш да мръднеш извън фургона без каска, сигнална жилетка и защитини обувки, ама на тоя строеж никой не му пука. Точно тия типове не са от дивия северозапад - шефът на строителната фирма ги е докарал някъде от южна България и си говорят на турски. Иначе работят бързо и пипат добре - като им гледам работата, нямам сериозни забележки. Това при мен си е професионално изкривяване - да намирам кусури...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако не са зазидали сянката на някой аджамия време е да го направят , така че се оглеждай за дюлгер с пръчка като ходиш по обекта 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Това с вграждането на сянката, не беше ли с някоя по-лична мома, и то ако дуварът вземе да се руши? Не съм аз за тая работа...

Едно време е било сянката на млада мома. Сега моми няма та затова се зазижда дърт педе... аст. 
Това има, това ползваш.

Това има, това ползваш.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Зад Лидъл може да се спретне чудна железарийка с инструменти- стари промоции от Лидъл
Както и магазин за плодове и зеленчуци , щото в Лидъл са им малко по-високи цените, пък и не са нищо особено .

Както и магазин за плодове и зеленчуци , щото в Лидъл са им малко по-високи цените, пък и не са нищо особено .