Комерсиализира ли се прекалено форумът?
Модератор: Общи модератори
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Re: Комерсиализира ли се прекалено форумът?
Да изкажа и аз мнение. Да,промениха се доста хора тук,а и като цяло навсякъде е така. 8 години прекарах във форума,наистина беше друго в началото когато го открих. Сега почти никой не обръща внимание или ако обърне ще е набързо набързо и толкова. Помагал съм с каквото мога на доста колеги тук във форума и надявам се да са останали доволни. Помагал съм и на колеги на пътя. Ако колегата с е39 с пукнатия радиатор чете да се чувства поздравен. В 3 часа през нощта ми звънна,че блъснал чакал и разбил радиатора. Намерил друг колега в района,но колегата като разбрал и му поискал цена за радиатора 3 пъти по-висока. Аз му го дадох на напълно нормална цена,като даже и не съм му искал никакви пари за пътуването до него,защото беше на 30 км от мен.
Или на руския шофьор на един счупен камион през зимата при -10 отвън,който беше останал без пари,заради едни лакоми полицаи които му взели всичко уж да му ремонтират камиона. Който човек бях приютил на топло за през нощта. Който човек сигурно никога няма да го забрави това,защото 3-4 години като правеше превози през българия и жена му приготвяла специално за мен баници и други неща и той ги носеше,защото знаеше,че ще мине да се видим.
Или на човека,който губеше антифриз и му долях през нощта само за да може да се прибере на 100 км. Даже и за из път му дадох да има резерв вода. Е,там ядох една кутия локум,колкото и да не исках,просто човека го остави.
Мога да разказвам още доста и все добри неща,защото се стремя да забравя лошото,което ни е налегнало отвсякъде.
Веднъж пукнах гума на пътя и се счупи ключа за развиване на болтовете. 3 часа стоях,докато ми донесат,защото никой не спря за 5 мин да даде ключ,за да развия и да завия,след като сложа резервната.
Или последно преди 20 дни. Трябваше ми много бърз отговор за една кола и звъннах на колега тук от форума. Отговора му беше,че това му е било бизнеса и да не съм му го вземел. Поздрави колега,ако четеш това.
Или на руския шофьор на един счупен камион през зимата при -10 отвън,който беше останал без пари,заради едни лакоми полицаи които му взели всичко уж да му ремонтират камиона. Който човек бях приютил на топло за през нощта. Който човек сигурно никога няма да го забрави това,защото 3-4 години като правеше превози през българия и жена му приготвяла специално за мен баници и други неща и той ги носеше,защото знаеше,че ще мине да се видим.
Или на човека,който губеше антифриз и му долях през нощта само за да може да се прибере на 100 км. Даже и за из път му дадох да има резерв вода. Е,там ядох една кутия локум,колкото и да не исках,просто човека го остави.
Мога да разказвам още доста и все добри неща,защото се стремя да забравя лошото,което ни е налегнало отвсякъде.
Веднъж пукнах гума на пътя и се счупи ключа за развиване на болтовете. 3 часа стоях,докато ми донесат,защото никой не спря за 5 мин да даде ключ,за да развия и да завия,след като сложа резервната.
Или последно преди 20 дни. Трябваше ми много бърз отговор за една кола и звъннах на колега тук от форума. Отговора му беше,че това му е било бизнеса и да не съм му го вземел. Поздрави колега,ако четеш това.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Като гледам всички какви са дащни и помагачи само се чудя що на оня събор субарото вадеше колите от калта, а не някоя х5-ца.
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
bum_bum написа:Като гледам всички какви са дащни и помагачи само се чудя що на оня събор субарото вадеше колите от калта, а не някоя х5-ца.
За да не му вземат хляба на човека...
Sent from my 2014813 using Tapatalk
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
За какъв ентусиазъм говорите?!
За събора не можахме да намерим доброволци за организацията!
Пуснаха се теми в членове 1 и 2-ро ниво + фейсбук и пак никой не поиска да помогне!
Във Фейса поне си признаха , че искат по 100лв за да се включат!
Че за 100лв/човек по-добре да се наеме фирма организатор!
Вие ми говорите за комерс и деградиране на форума , а членове на клуба не искат
да се включат доброволно в организацията на най-голямото ни мероприятие!
За събора не можахме да намерим доброволци за организацията!

Пуснаха се теми в членове 1 и 2-ро ниво + фейсбук и пак никой не поиска да помогне!
Във Фейса поне си признаха , че искат по 100лв за да се включат!

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
dr.peshev написа:За какъв ентусиазъм говорите?!
За събора не можахме да намерим доброволци за организацията!![]()
Във Фейса поне си признаха , че искат по 100лв за да се включат!![]()
E та точно за това говорим комерс и деградация

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bum_bum написа:host написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=418915
Ето го линка. Ако е проблем, че съм поствал, ще си изтрия постовете няма проблем.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Не е проблем естествено. За мен лично не е и проблем също ако някой пусне решение на определен технически проблем за който вече е писано. Така намирането става по-лесно в крайна сметка. Пък и в новата тема авторът може да е обяснил по-подробно, по-лесно, с по-добри снимки и т.н.
Иначе мисля, че има репение по това за което си писал. Проблемът е в правописа до голяма степен- шибедах, шибендах, шибидах, люк и т.н.![]()
viewtopic.php?f=8&t=256532&p=2823899&hilit=реглаж+люк#p2823899
viewtopic.php?f=8&t=217125
И май все пак се оказах прав

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Тема отдушник...
Няколко човека се имат за последна инстанция по всички въпроси. Толерантността към чуждото мнение клони към нула.
Преди време изгониха няколко потребителя за нищо ... А сега мистър канада за същото не го пипат.
Комерса е в рамките на нормалното.
А и щом може модератор да "пърди, сере, лайносва , гомносва" през две мнения и никой друг модератор да не го спре от "колегиалност" ще се потъва, това е!
Няколко човека се имат за последна инстанция по всички въпроси. Толерантността към чуждото мнение клони към нула.
Преди време изгониха няколко потребителя за нищо ... А сега мистър канада за същото не го пипат.
Комерса е в рамките на нормалното.
А и щом може модератор да "пърди, сере, лайносва , гомносва" през две мнения и никой друг модератор да не го спре от "колегиалност" ще се потъва, това е!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз нямам такива впечатления, като автора на темата и също не съм видял и във форума това, но може и да съм го пропуснал.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
dr.peshev написа:За какъв ентусиазъм говорите?!
За събора не можахме да намерим доброволци за организацията!![]()
Във Фейса поне си признаха , че искат по 100лв за да се включат!![]()
какви добороволци искаш, като събора конкурсите ги печелят хора изгонени от форума и хората се отвратиха. моята група приятели затова от няколко години вече не ги посещаваме тези събития.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i

Добре де, дайте я тая тъпа ФБ група? Това ли е?
https://www.facebook.com/groups/1148439321938068/
https://www.facebook.com/groups/344828468931797/
https://www.facebook.com/groups/1056740237698659/
В тея групи освен търся/купувам/предлагам, друго не съм видял. Моля някой да ми прати на ЛС въпросната група!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Жалко ще е сурат тефтера да затвори форума.
Лошото, е че горе в ляво пише "ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ" и логото на БМВ, а се държим като махленска група, фенове на Санг Йонг.
Лошото, е че горе в ляво пише "ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ" и логото на БМВ, а се държим като махленска група, фенове на Санг Йонг.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
dextuar написа:Моля някой да ми прати на ЛС въпросната група!
После що ставали на ЛС нещата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
K_Ilkov написа:dextuar написа:Моля някой да ми прати на ЛС въпросната група!
После що ставали на ЛС нещата
Е ако иска и тук, ама може да се срамува

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ако ти поискат пари на ЛС за групата пиши в темата
Да не съм ептем
Форума е отражение на обществото ни.
Не се филмирайте твърде много, че може да е коренно различно положението от сегашното.

Да не съм ептем

Форума е отражение на обществото ни.
Не се филмирайте твърде много, че може да е коренно различно положението от сегашното.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
K_Ilkov написа:Ако ти поискат пари на ЛС за групата пиши в темата![]()
Един модератор му искаше последно 20лв за да издаде групата !