Каква бира пиете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Re: Каква бира пиете?

Мнение от Venko » 20 Апр 2015, 13:44

Колега, незнам от къде идва Хайникен-ът в България, нито кой управлява процеса, но мога да кажа, че Хайникен-ът в България е прекалено друсан със спирт, което е типична загоркаджийска работа.
От 8-9 хайникена ме дере много сериозно глава на другия ден.

За късмет обаче, днес точно се връщам от щатите и мога да споделя, че там пиех по десетина хейникена без последствия на идния ден, дори и махмурлук нямах.
Същото важи и за Corona - 10,12 супер влизат, проблема е, че после пикото ти мирише на пуканки, но това е от проклетата мексиканска царевица.

realprofesora написа:
sean-john написа:Студена...ледено студена :mhihi: нямам предпочитания кой знае какви за марка...но най много обичам Хайникен,но истински,че на много места в Бг няма и помен от вкуса му...

Брато, наистина си нямаш понятие за хайнекена в българия. Всичкия идва от Солун Гърция и се бутилира в Загорка. Всеки един момент от процеса се управлява тотално от централата на Хайнекен. Компромис с качеството не се допуска.
Следващия път като си поръчаш хайнекен, гледай на колко твърди питиета си преди това.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 20 Апр 2015, 14:49

realprofesora написа:
sean-john написа:Студена...ледено студена :mhihi: нямам предпочитания кой знае какви за марка...но най много обичам Хайникен,но истински,че на много места в Бг няма и помен от вкуса му...

Брато, наистина си нямаш понятие за хайнекена в българия. Всичкия идва от Солун Гърция и се бутилира в Загорка. Всеки един момент от процеса се управлява тотално от централата на Хайнекен. Компромис с качеството не се допуска.
Следващия път като си поръчаш хайнекен, гледай на колко твърди питиета си преди това.

С нещо те засегнах ли,че си като ощипан ? Аз си казвам мнението,и е факт,че не навсякъде Хайникена е такъв какъвто трябва да бъде,а за наливния да не говорим... и колегата по горе го потвърждава...Има го "вкуса",но е някак си размит и едва долувим и да спиртосан...Никога не бих давал мнение ако не съм сигурен и много ясно,че "теста" ми е бил винаги на трезво...

Човек понякога като си каже мнението може да стане луд защо го е направил...

п.с.Туборг също ми допада.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 4iko » 25 Апр 2015, 11:44

Най-често бутилирана Каменица, понеже е най-горчива. По заведения наливна (каквато има). При липса на изброените Карлсберг, Хайнекен, Туборг, Стела или Амстел. Корона пих няколко пъти и не съм очарован.

Потребител
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: Е34 М5

Мнение от d.raychev » 26 Апр 2015, 22:06

Колеги да питам в темата-някой пробвал ли е Корона Екстра и какви са му впечатленията? Не съм бираджия и не разбирам затова питам :D :D
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Апр 2015, 8:36

От две седмици само Загорка Ретро. :yes:
Преди това - предимно Стропрамен.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: е46
Мечтае да кара: е47
Детайли за колата: 150кс

Мнение от realprofesora » 27 Апр 2015, 23:11

Ретро изби рибата. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 28 Апр 2015, 9:04

d.raychev написа:Колеги да питам в темата-някой пробвал ли е Корона Екстра и какви са му впечатленията? Не съм бираджия и не разбирам затова питам :D :D

Няма по-лека от тая бира по света :D Като се позатопли намирисва на скункс - та буташ едно парче лаймче в гърлото на бутилката или цокаш на екс :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 28 Апр 2015, 10:49

Не пия бира :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Апр 2015, 15:32

hell's angel написа:
d.raychev написа:Колеги да питам в темата-някой пробвал ли е Корона Екстра и какви са му впечатленията? Не съм бираджия и не разбирам затова питам :D :D

Няма по-лека от тая бира по света :D Като се позатопли намирисва на скункс - та буташ едно парче лаймче в гърлото на бутилката или цокаш на екс :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Така е, иначе е приятна. В Бг е доста скъпа от край време, явно е модерна..

Потребител
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: Е34 М5

Мнение от d.raychev » 28 Апр 2015, 22:16

alekangg написа:
hell's angel написа:

Така е, иначе е приятна. В Бг е доста скъпа от край време, явно е модерна..

И аз го забелязах това,в нета бутилката е около 2,80,а по заведения и т.н е по 5-6 лева...
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 29 Апр 2015, 1:40

Бургаското също е добро..една идея по-леко от Загорката и не чак толкова спиртосано. Гадното е, че освен по морето и в столицата, другаде не се предлага..обиколил съм цяло ВТ и не успях да открия. :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 29 Апр 2015, 2:36

Изображение
8-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 29 Апр 2015, 4:58

От скоро само Старопрамен. Иначе преди наблягах на Загорка и Каменица.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 29 Апр 2015, 8:49

Heineken, но 330 стъкло за мен е наи-добрата бира, но я пия рядко.
Иначе като всеки беден българин, натискам на Пиринско,Бургаско или Ариана,а от както излезна Ретро-то само него пия (ако го има), уникална бира, пасва точно на моите разбирания за хубава бира :drinking:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Апр 2015, 16:23

Столично тъмно, но като цяло пия бира много рядко.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата