Високо технологични военни разработки...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Re: .........

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 21 Авг 2006, 21:52

Тоо Cool написа:ОПАСНО ЛУД-ти не си луд-ти си ОПАСНО ТЪПОУМЕН!!! :1:

хахаха! :mhihi: ти мн ги нареждаш сички тук бре

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 21 Авг 2006, 22:30

За всички мечтатели за които хамериканската армия е номер едно :twisted: Поствам ви линк към привю на филм(отличен с 2 филмови награди & 1 номинация!!!) с реални лица разказващи за реалните униженията по време на службата им в въпросната армия ,за истината за войните които води Америка(или петролче дай и се скатай)!!!Като пример американския полковник "Col. Richard Treadway" който в прав текст се отрича от сегашната хамериканска армия и призовава сегашните американците да не влизат в редиците и ,както и синът на великия президент и генерал Айзенхауер,обръщение към "май фелоу американс" :mhihi: на самия Айзенхауер който казва "Бог да опази Америка когато на моя стол седнат хора които не разбират от Армия".Във връзка и с този цитат филмът ни насочва към тва че съвременната хамериканска армия е само една "висока технология" и лост на властта за докопване до запасите на Нефтохим Багдат.
http://www.imdb.com/title/tt0436971/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Авг 2006, 22:55

шшш да не ва зачеша с 4-1 че кви каски прая ,още от казармата :mhihi: като ми свършат патроните вадя ножа и с десния бутон КЛЪЦ :!: Terorist win :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 22 Авг 2006, 1:26

Алекси тва 4.1 стреля на криво бе! и е грозно! :mhihi:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 22 Авг 2006, 15:51

"Войната е бащата на всички неща"...
вече веднъж го бях писал...
тук ме обвиняват че съм нацист, комунист и какъв и да е било, но истината е че ако трябва да се определя като някакъв, то е милитарист...
войната е човешко жертвоприношение, но акселерира невероятно напред човешката цивилизация... друг въпрос е, че самия прогрес не е толкова задължителен колкото ни изглежда сега...
Но по темата, почти всичко високотехнологично е било измислено през Втората световна война, всичко оттам нататък е просто доразвитие(с малки изключения)...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 22 Авг 2006, 16:44

Изключително много съм съгласен с последните два поста-точно така-воините са теглили прогреса на човечеството напред, а и както казва един виден мислител (в момента ми убягва името му)-"Воините са нужни на човечеството, за да се прави естествен подбор, а и за да не се пренасели Земята прекалено много"! Великите открития в металургията, медицината, въздухоплаването, корабоплаването, овладяването на космоса и още доста други човешки постижения са в пряк или косвен смисъл на различните воини или въоръжени конфликти водени през годините! Сиег е прав (тоя път :mhihi: )-Милитарист разбира се!!! Да мрат пацифистите, анти-глобалистите и всички подобни на тях незаслужаващи да дишат въздуха ни БОКЛУЦИ!
А иначе по повод възможната Трета Световна, Айнщайн е казал-"Четвъртата Световна Война ще се води с лъкове и прашки...."-аре сетете се защо (тия термоядрени Трайдънт 2 Д-5 с 10 самонасочващи се независимо управляеми бойни глави са неприятно нещо :twisted: ).
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 22 Авг 2006, 18:00

И к'во? :mhihi: :mhihi:

Too Cool замисли се Хамериканите имат ли интерес да ги използват
всички бойни глави, и изобщо знаеш ли кой контролира света???....

ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ: АМЕРИКА НЕ Е ЦЕЛИЯ СВЯТ, ще бъде сила още
известно време и ще рухне отвътре или
дръпнатите ще я смажат (или поне аз нещо такова усещам, но кога :roll: ни'нам)
ако онези 300 :evil: :evil: на върха решат че така трябва, и така е изгодно....

Благодаря за вниманието и пожелавам на всички по една ледена Биричка :bchug:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 22 Авг 2006, 18:22

Хммм. Да ви кажа честно, не съм от разбирачите, а и то не знам дали има истински такива (като се започне от секретни неща, мине се през строго секретни, та се стигне до теорията на конспирацията), ама войните като че ли най-често са се водили от икономически подбуди. Има и изключения, разбира се - жажда за власт. А вероятно и куп други причини. Но не съм съгласен, че технологиите се развиват само от военните. Технологични пробиви се правят всеки ден - вярно е, че военните наливат яко кинти в някои области де, ама не всичко опира до тях. В общия случай в днешно време технолгиите се развиват благодарение на жаждата на хората за повече и повече материални блага. За по-големи печалби. Далаверата е да излезеш на пазара с нещо по-евтино, по-миниатюрно (или съответно по-огромно), по-революционно, по-полезно, по-незнам-какво-си... И така технологиите непрекъснато се развиват. А, да, има и едни хора (доста от тях гении), които постигат нови висоти в науката от чисто любопитство (като Да Винчи, Нютон, Айнщайн и т.н.), които, разбира се, биват експлоатирани от големите корпорации (и военните де), като им се осигуряват тлъсти суми за проучвания, експерименти, дават им необходимата апаратура и т.н. и т.н. Та мойта теория е, че всичко се развива не благодарение на военните, а благодарение на алчността. А войните са само средство и следствие...

Между другото, за СТЕЛТ технологията съм чувал само (не твърдя, че е истина), че е руска разработка от 60-те. Само че братушките изчислили, че средствата за реализирането й ще са огромни, а и ще са по-големи от средствата за разработка на радари за прихващане на СТЕЛТ апарати. Та затова я подхвърлили на хамериаканците и си направили само радари. Но пак казвам, това е само слух, въобще не знам дали има нещо вярно.
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 22 Авг 2006, 19:57

GTS написа:И к'во? :mhihi: :mhihi:

Too Cool замисли се Хамериканите имат ли интерес да ги използват
всички бойни глави, и изобщо знаеш ли кой контролира света???....

ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ: АМЕРИКА НЕ Е ЦЕЛИЯ СВЯТ, ще бъде сила още
известно време и ще рухне отвътре или
дръпнатите ще я смажат (или поне аз нещо такова усещам, но кога :roll: ни'нам)
ако онези 300 :evil: :evil: на върха решат че така трябва, и така е изгодно....

Благодаря за вниманието и пожелавам на всички по една ледена Биричка :bchug:
Аз ще ти кажа кой ще контролира света тази страна която има кладенци които да експлоатира когато световните запаси от нефт са на привършване(реален пример е Русия и политиката им на дупета спрямо Украйна,дръжат кранчето и те определят правилата на играта).Във въпросния филм за който писах WHY WE FIGHT?се критикува политиката на пустиняка чичо САМ от неслучайни хамериканци!!!Зададе се въпроса защо се бием по дяволите в Ирак като в Ирако-Иранската война именно Хамерика продава оръжие на тези джигити :evil: и как за да се докопат до петрола години по-късно се прави медийна кампания и настройване на общественото мнение(с изказвания на високо поставени държавници от трибуната на Белия дом).Въпросните изказвания дават довод че войната в ИРАК се води за сваляне на диктаторството.Тогава в филма се задава контра въпроса да не би само чича ни Садам да е диктатор в света(ми Корея,ми Куба,ми Китай). Голата истина е че ги боли патката за поробения иракски народ :evil: .Друг довод че се окриват талибани в Ирак ми тогава в филма се задава нова контраmuhihihihi ми в Иран също се укриват защо не удряме Иран??? Twisted Evil В филма се дават покъртителни изказвания на военни с ранг на полковници които в прав текст казват че ако сега трябва да избират да служат не биха го направили защото не служат на родината си а на болни интереси.Друго изказване на баща загубил сина си в Ирак който си издейства на хамериканска ракета да се сложи името на сина му в негова памет след проумяване на действителната действителност съжалява за стореното.В края на филма има още по потресаващо интервю с дрипав иракчанин казващ че не е политик а обикновен човечец но за него едно е ясно че ако Америка е велика страна то тогава с действията си не го показва.Сега и изказване от мое име да ви сера в устичките на всички пустиняци американофили мрете в лайна като забравихте бомбандировките от страна на братския :mhihi: абен хамерикански народ срещу най близкия до нас славянски народ.Който му харесва Сащ да оди там, я не драпам да ода там ,не желая да живея в параноя от издирван сериен убиец,да ме е страх че некой може да разстреля детето ми в училище,да чакам да стана на 21 за да бъда свободен...Успех! :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 22 Авг 2006, 20:50

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 22 Авг 2006, 21:03

Van написа:http://video.google.com/videoplay?docid=-9193281201411411297&q=plane :?:
Монтаж е :mhihi: Насложили са текстури на самолет върху клип за ракета изтреляна от подводница Споко некой го е правил тоя клип да плаши талибаните с военната си мощ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: ...........

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 29 Авг 2006, 20:30

BigMUZZY написа:
Тоо Cool написа:
Свойството СТЕЛТ на бомбардировача на Локхийд Ф-117 "Найтхоук" се дължи на няколко основни фактора, а именно:

-,quote]

Поглъща или отразява???
През 94-95 година някъде, руснаците излязоха със система от три камиона натоварени с техника и разположени на по 80 км един от друг. Те засичат движението на въздушните маси - завихрянето. А Ф117 има завихряне като от ТИР заради формата си. Заради нея всъщност и не може да развие свръхзвукова скорост. Така че Ф117 не е толкова неоткриваем.

ф-117 Найтхоук не е бомбардировач е Б-2 е такъв ,Найтхоук-а е изтребителче макар че се води щурмовак ...тва че на практика носи 2 бомби с лазерно насочване ,които даже са във вътрешната му част и тва се прави целенасочено за да отстранява радарните отражения...a тоя бомбардировач за който говориш е мн тромав и заради това не развива суперсоник скоростта а субсоник.стелт технологията не се изяснява единствено с "черната" боя с нисък контраст ,която го прави труднозабележим вечер -главно изпълнява задачите си само през ноща до началото на '90те години и слабо забележим през деня понеже с тази боя изглежда мн по-малък от колкото е в действителност;друг спомагател за "стелт" технологията е покритието с абсорбиращи материали ,неговите извивки които преднамерено отклоняват радара от станциите;2та двигатела произвеждат мн малко дим и отдушниците на двигателите миксират студен въздух с горещите СУПЛА за да редуцират топлинното насочване ;опашката му тип пеперуда пък е за да предпази ауспусите/суплата и те да са трудно откриваеми от ракетите...;)
Последна промяна 7S\/E7OSLA\/ на 30 Авг 2006, 11:11, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 29 Авг 2006, 22:53

alx написа:
ф-117 не е неоткриваем. чехите имат радио-локационен комплекс които вижда ф117. казва се тамара. със такъв беше и свалена "чинията" над югославия. няма нищо случайно.

че сърбите са свалили "чинията" със тамара тва .причината довела до успеха на съседите беше че са си изключили радарите за да не бъдат засечени от американците и разкрити и самолета е бил ударен с оръжие земя-въздух именно на око без какъвто и да било излишен радар... :!:
Последна промяна 7S\/E7OSLA\/ на 30 Авг 2006, 11:06, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Авг 2006, 1:12

черен самолет да го свалят вечер само с визуален контакт :kuku:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Авг 2006, 1:16

Зависи с какво масло са го карали :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата