Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013

Мнение от Kris » 26 Май 2013, 15:06

DAEL написа:
Kris написа:А ако може и аз да дам едно предложение. Коли на управата на клуба да не участват в подони конкурси. Най-малкото пораждат съмнения, оправдания, караници и т.н.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Коя кола е на човек от Управителния Съвет на Клуба!?

Нещо сигурно съм се изразил грешно. Нямам предвид само коли на УС, а и всички занимаващи се организация и т.н. от форума (така да се каже за да не се получи сега друго недоразумение)

P.S.
И не ми казвай че 90% от тук пишещите не знаят кой е Иво. Както и колко от "старите пушки" го познават. Да колата му една от най-хубавите и даже много се чудя дали да не я купя (има обява), но за момента съм в дилема защото искам автомат. Но идеята ми беше да няма дразги от други колеги, които да си мислят че понеже някой е "едикой си" и за това при оценяването се има едо на ум.
Както и да е мен това не ми пречи защото аз на конкурси не ходя, аз сам съм си достатъчен съдия за да може винаги да има още нещо да се донаправи.

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 15:10

shumisho написа:DAEL, щом твърдиш, че сме били подканяни да сме при колите си, да те попитам...
1. Защо НИКОЙ не пожела да обърне внимание на е60 раздела, въпреки че ги подканихме няколко пъти
2. Как дойде една красива и цялата облепена Алпина, която никъде не присъстваше до този момент, рагледаха я за 5 мин и пак си се върна да си рекламира хотелите...
3. Как, след като изгоряхме като пържоли и отидохме при 2 момчета до шатрите (които вече обработваха някакви крайни оценки), отново нищо не се случи. А дори по- лошо.... Беше ни казано, че нямало други участници и единствения участник печели....
4. Когато дойде момента на награждаване, единствения участник не си чу името и трябваше да ходи да търси списъците, за да разбере, че е класиран 2- ри, което ни навежда на мисълта, че явно хотелите на st. George са били единствените :shock:

.........тази Алпина е единствена от класа си в България и заслужено си спечели приза дори да беше облепена с реклами на "Памперс"!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 26 Май 2013, 15:20

Само за това мога да се съглася, но съгласи се и ти, че начина, по който стана това беше доста тъмен...

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 15:29

Kris написа:
DAEL написа:
Kris написа:А ако може и аз да дам едно предложение. Коли на управата на клуба да не участват в подони конкурси. Най-малкото пораждат съмнения, оправдания, караници и т.н.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Коя кола е на човек от Управителния Съвет на Клуба!?

Нещо сигурно съм се изразил грешно. Нямам предвид само коли на УС, а и всички занимаващи се организация и т.н. от форума (така да се каже за да не се получи сега друго недоразумение)

P.S.
И не ми казвай че 90% от тук пишещите не знаят кой е Иво. Както и колко от "старите пушки" го познават. Да колата му една от най-хубавите и даже много се чудя дали да не я купя (има обява), но за момента съм в дилема защото искам автомат. Но идеята ми беше да няма дразги от други колеги, които да си мислят че понеже някой е "едикой си" и за това при оценяването се има едо на ум.
Както и да е мен това не ми пречи защото аз на конкурси не ходя, аз сам съм си достатъчен съдия за да може винаги да има още нещо да се донаправи.

Повечето достойни екземпляри коли са собственост на членове на Клуба,и това е нормално, и повярвай ми затова на този конкурс липсваше реална конкуреция от автомобили за да се спестят коментарите от този тип! :confused:

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 15:33

shumisho написа:Само за това мога да се съглася, но съгласи се и ти, че начина, по който стана това беше доста тъмен...

Извади и ти такава Алпина и ще я оценяваме " по-светлия" начин!? ;)

Потребител
Аватар
Кара: E46 M3 SMG2
Мечтае да кара: F82 M4

Мнение от sparco_1111 » 26 Май 2013, 15:34

В М моделите как се нареди класирането някой може ли да каже!! и в е36 !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 26 Май 2013, 15:39

Колега DAEL, явно ти е трудно да коментираш, последното написано от мен, щом два пъти го отбягваш....

Трети път няма да го поствам, то не че е тайна за когото и да е, ама поне си кажете, че комбито си го лансирахте като на свой човек, какъвто е Войков и да пруключваме с раздел е39 :winky:

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 15:49

Bloodnoon написа:Колега DAEL, явно ти е трудно да коментираш, последното написано от мен, щом два пъти го отбягваш....

Трети път няма да го поствам, то не че е тайна за когото и да е, ама поне си кажете, че комбито си го лансирахте като на свой човек, какъвто е Войков и да пруключваме с раздел е39 :winky:

Колега Bloodnoon, това с "лансиране на наш човек"..........го няма в цялата схема, която си измислил и пропагандираш тук във форума!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Май 2013, 15:53

Стига толкова панаир.
--------------------------------
Темата е отключена, но се надявам да няма заяждания, квалификации и селски изпълнения.

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 26 Май 2013, 18:04

LiTtLeRoCk написа:
stilko написа:
LiTtLeRoCk написа:Всяко мероприятие от този калибър върви с неговите недостатъци и пропуски.
Както вече казах вече, тези конкурси ще се подобряват с времето, а с всеки следващ конкурс екипа на клуба ще се старае да не допуска предходните грешки. Стореното няма как да бъде поправено, но за напред ще се стараем да не го допускаме пак. Надявам се не сте забравили, че този събор се организира за много кратък период от време и все пак колегите са се постарали да има от всичко.

Специално на оценяващите и 10 години да им дадем пак ще са гола вода. Образовайте се момчета и чак тогава оценявайте. Иначе се получава, че неграмотен циганин оценява вишист.

Спора не е за награди, а за реални оценки на автомобилите, вида им и техните екстри.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ние ще си вземем бележка от този събор.
Ще ви помоля, да избягвате всякакви окачествявания и определния по адрес на колегите, които са били оценители!На никой не му е приятно да го обиждат и то публично.Не е нужно толкова злоба за един конкурс.

Тогава си свършете работата качествено, за да няма нужда от подобни коментари.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Май 2013, 18:14

stilko написа:

Надявам се, че на следващия събор лично ти ще изявиш желание да се включиш в работата, а ако има конкурс в оценяването на колите, че да я свършиш по-качествено.Лично поемам ангажимент да те включим в оценяващите.Хора като теб ги е имало, има ги и ще ги има винаги. Само критикуват, но никога не правят нищо за да подобрят нещата.Много е лесно да се приказва и да се сочат грешките.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xD M

Мнение от Soultaker » 26 Май 2013, 19:08

Колеги, дайте списък на победителите по категории

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 26 Май 2013, 19:22

DAEL написа:
Bloodnoon написа:Колега DAEL, явно ти е трудно да коментираш, последното написано от мен, щом два пъти го отбягваш....

Колега Bloodnoon, това с "лансиране на наш човек"..........го няма в цялата схема, която си измислил и пропагандираш тук във форума!

Е като го няма, извадете тея конкурсни листи най-после, че да видим черно на бяло, защото само ти си вярваш, че не е така. Всички други сме на друго мнение :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 26 Май 2013, 19:33

LiTtLeRoCk написа:
stilko написа:

Надявам се, че на следващия събор лично ти ще изявиш желание да се включиш в работата, а ако има конкурс в оценяването на колите, че да я свършиш по-качествено.Лично поемам ангажимент да те включим в оценяващите.Хора като теб ги е имало, има ги и ще ги има винаги. Само критикуват, но никога не правят нищо за да подобрят нещата.Много е лесно да се приказва и да се сочат грешките.

На предния събор оценявах заедно с Илко и Преслав. В нашия раздел не си спомням да е имало недоволни. За следващия събор задължително ме включи с удоволствие ще помогна отново.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Май 2013, 19:38

А като руптаете толкова много, като пуснахме темата за оценяването и по-кункретно, че се нуждаем от хора, които да помогнат, ЗАЩО питам аз, не се включихте?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата